Psy, koty i inne nasze zwierzaki

25 grudnia 2014 21:55
mleczko47

Sama zrob,nie bedziesz musiala opinii zasiegac.

Nie no :))))))))))) az taka wysmienita kucharka nie jestes :)))) Lubie pieski sa slodkie :))))
Ale nie pisze ze mozna gulasz zjesc :)))) zeby byc zlosliwa :))))
25 grudnia 2014 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Nie no :))))))))))) az taka wysmienita kucharka nie jestes :)))) Lubie pieski sa slodkie :))))
Ale nie pisze ze mozna gulasz zjesc :)))) zeby byc zlosliwa :))))

Wogole nie wiesz co piszesz.Piszesz dla pisania bez sensu.
25 grudnia 2014 21:59 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Wogole nie wiesz co piszesz.Piszesz dla pisania bez sensu.

haha, ucze sie od najlepszych :))), widzisz nikt Cie nie zaczepal dzisiaj, ale musialas kanac jak to Impala napisala i po co ? Lepiej z tym sie czujesz ?:)
25 grudnia 2014 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

haha, ucze sie od najlepszych :))), widzisz nikt Cie nie zaczepal dzisiaj, ale musialas kanac jak to Impala napisala i po co ? Lepiej z tym sie czujesz ?:)

kanac?a co to znaczy?
25 grudnia 2014 22:02
mleczko47

kanac?a co to znaczy?

Kąsnąć oj przepraszam za literowke, stary laptop nie dostalam nowego pod choinke :(((((((((((   Zapomnialam, iz trzeba sie tutaj generalnie inteligientnie wyrazac :))))
25 grudnia 2014 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Kąsnąć oj przepraszam za literowke, stary laptop nie dostalam nowego pod choinke :(((((((((((   Zapomnialam, iz trzeba sie tutaj generalnie inteligientnie wyrazac :))))

no to tak jak pisalam,piszesz dla samego pisania.Bez sensu.
25 grudnia 2014 22:05 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

no to tak jak pisalam,piszesz dla samego pisania.Bez sensu.

a Ty piszesz, zeby obrazac tez bez sensu :))))))))))))
25 grudnia 2014 22:06 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Ty dziewczyno otwórz ślepka i poczytaj te wypociny co wychodza spod twoich palców, przynosisz wstyd jako opiekunka, jestes prostacka bardzo. Twoj jezyk.... ortografia, styl, obrażliwe epitety pod adresem pdp. I zastanawia mnie ze zadna z tych "elokwentnych" na forum nie zwraca uwagi na to prostactwo.

25 grudnia 2014 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
gniesia

Ty dziewczyno otwórz ślepka i poczytaj te wypociny co wychodza spod twoich palców, przynosisz wstyd jako opiekunka, jestes prostacka bardzo. Twoj jezyk.... ortografia, styl, obrażliwe epitety pod adresem pdp. I zastanawia mnie ze zadna z tych "elokwentnych" na forum nie zwraca uwagi na to prostactwo.

Milo sie gawedzilo :))) A pdp nie obrazam :)
25 grudnia 2014 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Noo,   -  można też wysłać sms-a żeby uratować osiołka,można wysłać pieniażki,żeby ratować konie,można w schronisku pomagać...duużo można.
Nawet na konto dla niemieckiej organizacji pomagajacej zwierzątkom biednym można zapłacić też.Bo zwierzątka nie maja narodowości.( no dobra,mój owczarek niemiecki ma).

są takie posty którym bymdała więcej plusików i szkoda, że nie mogę
25 grudnia 2014 22:13
Jolek

Nie  bierz do glowy  szkoda ze nie masz meila w profilu(
25 grudnia 2014 22:14 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Ta ankana co do ciebie jednak miała racje, niektore dziewczyny nie potrzebnie stawały w obronie kogoś takiego jak ty.......
25 grudnia 2014 22:16 / 3 osobom podoba się ten post
beata

Nie  bierz do glowy :-)  szkoda ze nie masz meila w profilu(

Możemy popisac jawnie, ja sie niczego nie obawiam a pani?
25 grudnia 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
gniesia

Możemy popisac jawnie, ja sie niczego nie obawiam a pani?

Kobieto daj sobie na luz  oky ? Nie mam ochoty na dialogi  z ,,pewnymi ,, osobami !
25 grudnia 2014 22:20
beata

Kobieto daj sobie na luz :-) :-) :-)  oky ? Nie mam ochoty na dialogi  z ,,pewnymi ,, osobami !

mam meila, ale tamten jest taki nieoficjalny :)))