Sama zrob,nie bedziesz musiala opinii zasiegac.
Sama zrob,nie bedziesz musiala opinii zasiegac.
Nie no :))))))))))) az taka wysmienita kucharka nie jestes :)))) Lubie pieski sa slodkie :))))
Ale nie pisze ze mozna gulasz zjesc :)))) zeby byc zlosliwa :))))
Wogole nie wiesz co piszesz.Piszesz dla pisania bez sensu.
haha, ucze sie od najlepszych :))), widzisz nikt Cie nie zaczepal dzisiaj, ale musialas kanac jak to Impala napisala i po co ? Lepiej z tym sie czujesz ?:)
kanac?a co to znaczy?
Kąsnąć oj przepraszam za literowke, stary laptop nie dostalam nowego pod choinke :((((((((((( Zapomnialam, iz trzeba sie tutaj generalnie inteligientnie wyrazac :))))
no to tak jak pisalam,piszesz dla samego pisania.Bez sensu.
haha, ucze sie od najlepszych :))), widzisz nikt Cie nie zaczepal dzisiaj, ale musialas kanac jak to Impala napisala i po co ? Lepiej z tym sie czujesz ?:)
Ty dziewczyno otwórz ślepka i poczytaj te wypociny co wychodza spod twoich palców, przynosisz wstyd jako opiekunka, jestes prostacka bardzo. Twoj jezyk.... ortografia, styl, obrażliwe epitety pod adresem pdp. I zastanawia mnie ze zadna z tych "elokwentnych" na forum nie zwraca uwagi na to prostactwo.
Noo, - można też wysłać sms-a żeby uratować osiołka,można wysłać pieniażki,żeby ratować konie,można w schronisku pomagać...duużo można.
Nawet na konto dla niemieckiej organizacji pomagajacej zwierzątkom biednym można zapłacić też.Bo zwierzątka nie maja narodowości.( no dobra,mój owczarek niemiecki ma).
Milo sie gawedzilo :))) A pdp nie obrazam :)
Milo sie gawedzilo :))) A pdp nie obrazam :)
Nie bierz do glowy :-) szkoda ze nie masz meila w profilu(
Możemy popisac jawnie, ja sie niczego nie obawiam a pani?
Kobieto daj sobie na luz :-) :-) :-) oky ? Nie mam ochoty na dialogi z ,,pewnymi ,, osobami !