Psy, koty i inne nasze zwierzaki

26 grudnia 2014 12:18 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Przeciez ma byc tez niewidzaca ha ha Wziela co chciala ha ha Ja jej do garów nie bede zagladał hihihi

No,ale jako niewidomej, to białą łyżkę chociaż mógłbyś jej sprawić;)
26 grudnia 2014 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Przeciez ma byc tez niewidzaca ha ha Wziela co chciala ha ha Ja jej do garów nie bede zagladał hihihi

raczej wziela co namacala...ha ha
06 stycznia 2015 10:59
Mam zapytanie czy zamawialiście karme dla kota przez internet z FRESSNAPF. Jest możliwość jeśli zamówimy powyżej 15euro to przywiozą do domu ale czy mogę zapłacić wtedy przy odbiorze ? Mam trochę daleko do tego sklepu więc pasowałoby mi w ten sposób.
06 stycznia 2015 19:53
Zazwyczaj na końcu zamówienia jest możliwość wybrania formy zapłaty.
Jeśli tam maja w opcjach opłatę przy odbiorze-to znaczy że tak można.Zazwyczaj min.2 euro drożej wtedy jest.
16 stycznia 2015 11:17 / 8 osobom podoba się ten post
Moja "gwiazda" ;)  
16 stycznia 2015 11:35 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Moja "gwiazda" ;)  

Jaki słodziak:) Chłopczyk czy dziewczynka? ile latek?
16 stycznia 2015 11:44 / 2 osobom podoba się ten post
Basia ,słodziak , a te oczyska:))))O matulu jak zatęskniłam za moim Elvisem , dzisiaj idzie do fryzjera ,bo tak zarósł że chodził z kitką, a facetowi kucyk na czubku głowy urody nie dodaje, nie potrafię wstawiać zdjęć , ale wierzcie mi , będzie do zechlania :)))
16 stycznia 2015 11:50 / 2 osobom podoba się ten post
zapomniałam z tego wszystkiego, doskonała karma mokra dla małych ras to ''Dolina Noteci'' prawie 80% mięsa i z paszczy nie cuchnie, poza tym nie barwi sierści i cena bardzo przyzwoita. Są od niedawna na rynku i jeszcze nie ma indywidualnych wysyłek, ale zamawiam u mojej ''pani psowej'' i mam różne smaki.
16 stycznia 2015 12:26 / 3 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Jaki słodziak:) Chłopczyk czy dziewczynka? ile latek?

Dziewczyna,8 lat.

Oczy,jak oczy...ale ten nochal-cecha charakterystyczna ;)

Trafiła do nas z bardzo "nieciekawego" miejsca,po ciężkich przejściach...Widać jej wdzięczność.

Wcześniej miałam "chłopaka z charakterem",a ta to taka łagodna przylepa.

16 stycznia 2015 18:02 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Dziewczyna,8 lat.

Oczy,jak oczy...ale ten nochal-cecha charakterystyczna ;)

Trafiła do nas z bardzo "nieciekawego" miejsca,po ciężkich przejściach...Widać jej wdzięczność.

Wcześniej miałam "chłopaka z charakterem",a ta to taka łagodna przylepa.

basiaim , ja tez 15 lat miałam pieska - chłopaka ,oj co ten nawywijał, ile poniszczył.....Przynajmniej 2 razy w roku miałam przymusowy remont w domu , a buty ślubne tylko na ślubie...zapomniałam schować....:))) ale kochałam go bardzo, bardzo .Juz go nie ma z nami 3 lata.Niestety nie możemy sobie teraz pozwolic na pieska , to przygarnęliśmy 2 kotki.Kochane - cudaki:) Uwielbiam je:) A w przyszłości marzy mi sie jeszcze do tego towarzystwa piesek - Nowofunland:) Nie wyobrażam sobie domu bez zwierząt.
16 stycznia 2015 19:49
Wiemy już, że nasz wielorasowy pupil żyje z rakiem. Pocieszające, że zakaz eutanazji nie dotyczy zwierząt. Wzięliśmy go ze schroniska gdzie spędził cztery lata. Nigdy nie okazał jakichkolwiek cech agresji wobec ludzi (nie szczeka i nie warczy). Gdy znikam za drzwiami sklepu, urzędu czy gabinetu usługowego siedzi z oczami wbitymi w takie drzwi i tak leczy moje rany, które zadał mi mój poprzedni pupil, który sam pozostawiony wyprawiał istne cyrki (bardzo głośne).Zawsze czeka na swoją kolej - nawet nasza tchórzofretka miała pierwszeństwo do jego miski. Sąsiad rzucił mu pod nogi petardę (za sikanie na koła samochodu) czym ogłuszył mi psa kompletnie (słyszał tylko na jedno ucho) i choć nie stawiam psa wyżej od ludzi to na pewno przestałam mu dobrze życzyć - w sercu mam kawałek lodu, a jeżeli to oznacza, że źle życzę to nie umiem nic z tym zrobić. Ponieważ nie mogę się ciągle oswoić z losem tego mojego pupila na pewno nie odpiszę na wasze komentarze ... Teraz już pochlipuję...))))
16 stycznia 2015 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz co Danusia ,ja teraz na wsi mieszkam,takiej co to psy przy budach itd.Stosunek do zwierzat w ogóle ludzie tu inny mają.Takich mam znajomych niby sympatyczni ,ale sie przez przypadek dowiedziałam,że zatłukli psa łopata bo nie szczekał.....I jakos serce do nich straciłam.Szlag mnie trafia jak kto zwierzakom krzywd robi!
16 stycznia 2015 20:00 / 2 osobom podoba się ten post
Przeczytałam wpis Danusi i już nigdy go więcej nie przeczytam.Też załuje.
16 stycznia 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
Też już nie będe czytała,bo od razu ciśnienie mam wysokie...
16 stycznia 2015 22:32 / 3 osobom podoba się ten post
To i ja się pochwalę :) To nasz koachany Fafik :)  Nasze czwarte dziecko :)