Psy, koty i inne nasze zwierzaki

16 kwietnia 2016 18:35 / 3 osobom podoba się ten post
moje malutkie kochane juz troszke uroslo dostal nowe poslanie ,byl u fryzjera i ma najlepsza przyjaciolke kotke Kasie a dzisiaj przy okazji zakupow Pani tez zaszalala :)
16 kwietnia 2016 18:42
magdalena_k

moje malutkie kochane juz troszke uroslo dostal nowe poslanie ,byl u fryzjera i ma najlepsza przyjaciolke kotke Kasie a dzisiaj przy okazji zakupow Pani tez zaszalala :)

Jakie fajniste uszy 
16 kwietnia 2016 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Jakie fajniste uszy :-)

teraz zmiana jest to co stoi na zdjeciu juz lezy a stoi to co lezalo :)
16 kwietnia 2016 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Ale kochane, śliczne
17 kwietnia 2016 23:52 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

mozsz sie do mnie odezwac??? 

Odzywam się :)
22 kwietnia 2016 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
A to moje cudo.I takie pytanie mam-czy ktoś stosował olej z czarnego kminku przeciw kleszczom u zwierzaków?
Znalazłam na niemieckich stronach bardzo pozytywne info o tym oleju w ogóle (dla ludzi) i o jego zastosowaniu p/kleszczom.
Kupić nie problem,ale czy zwierze zechce jeść karmę polaną tym olejem(ponoć ma charakterystyczny zapach)i czy jest skuteczne-tego nie wiem.
Stosował ktoś?
22 kwietnia 2016 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

A to moje cudo.I takie pytanie mam-czy ktoś stosował olej z czarnego kminku przeciw kleszczom u zwierzaków?
Znalazłam na niemieckich stronach bardzo pozytywne info o tym oleju w ogóle (dla ludzi) i o jego zastosowaniu p/kleszczom.
Kupić nie problem,ale czy zwierze zechce jeść karmę polaną tym olejem(ponoć ma charakterystyczny zapach)i czy jest skuteczne-tego nie wiem.
Stosował ktoś?

Niestety nie, ale jak jest problem z kleszczami, to polecam krople Sabunol. Od 2 lat u mojego psa stosuję i nie ma żadnych, ale absolutnie żadnych insektów, no i wystarczy u niego zastosowac 1 tubkę raz na pół roku. A duży pieseł jest, gabarytowo i wagowo jak owczarek niemiecki.
23 kwietnia 2016 07:02
tina 100%

Niestety nie, ale jak jest problem z kleszczami, to polecam krople Sabunol. Od 2 lat u mojego psa stosuję i nie ma żadnych, ale absolutnie żadnych insektów, no i wystarczy u niego zastosowac 1 tubkę raz na pół roku. A duży pieseł jest, gabarytowo i wagowo jak owczarek niemiecki.

Też stosuję Sabunol i też jest swięty spokój ... Pies wazy ok. 20 kg..czyli niezbyt duży... Nie wyobrażam sobie bez tych środków funkcjonowania bo ta ja byłm w domu od "macania" naszych psów i wyrywania kleszczy, a teraz mnie nie ma ...))))
23 kwietnia 2016 07:31 / 4 osobom podoba się ten post
Mój wilk sfilcowany.Lucia najmądrzejsza psina w całym mieście.I bardzo odważna.Hi.hi.
26 kwietnia 2016 10:45 / 8 osobom podoba się ten post
Nie wiem jak Was ale mnie to śmieszy. Kot mojej siostry zawzięcie ogląda tv
26 kwietnia 2016 10:47
Mycha

Nie wiem jak Was ale mnie to śmieszy. Kot mojej siostry zawzięcie ogląda tv :-)

Ale jak sie rozwalil na tej kanapie. Brakuje mu tylko pilota w jego kociej lapie 
26 kwietnia 2016 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
Miałam jeszcze do niedawna takiego psa, który musiał mieć do spania poduszkę! Takiego typowego jaśka. Niby nic w tym dziwnego, bo przecież psy często śpią na poduszkach, ale on kładł na niej tylko swój łepek :)
11 maja 2016 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
Marta dostała wczoraj list, 
a że pod nieobecność sąsiadki - sąsiad obiera jej pocztę, wię odebrałem

więc zaprosiłem zaprzyjaźnionego kota z sąsiedztwa ,
Dziś dostał kurczaka, wołowinkę zostawiłem na jutro i muszę przyznać,
że pierwszy raz w życiu widziałem, żeby kotu przy wcinaniu karmy,
uszy się trzęsły tak jak psu.
11 maja 2016 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Nie widać zdjecia,opiekunkowy informatyk jeszcze nie wrócił z urlopu.
11 maja 2016 18:37
Marta

Nie widać zdjecia,opiekunkowy informatyk jeszcze nie wrócił z urlopu.

nie wiem co zrobić