moje malutkie kochane juz troszke uroslo dostal nowe poslanie ,byl u fryzjera i ma najlepsza przyjaciolke kotke Kasie a dzisiaj przy okazji zakupow Pani tez zaszalala :)

moje malutkie kochane juz troszke uroslo dostal nowe poslanie ,byl u fryzjera i ma najlepsza przyjaciolke kotke Kasie a dzisiaj przy okazji zakupow Pani tez zaszalala :)
Jakie fajniste uszy :-)
mozsz sie do mnie odezwac???
A to moje cudo.I takie pytanie mam-czy ktoś stosował olej z czarnego kminku przeciw kleszczom u zwierzaków?
Znalazłam na niemieckich stronach bardzo pozytywne info o tym oleju w ogóle (dla ludzi) i o jego zastosowaniu p/kleszczom.
Kupić nie problem,ale czy zwierze zechce jeść karmę polaną tym olejem(ponoć ma charakterystyczny zapach)i czy jest skuteczne-tego nie wiem.
Stosował ktoś?
Niestety nie, ale jak jest problem z kleszczami, to polecam krople Sabunol. Od 2 lat u mojego psa stosuję i nie ma żadnych, ale absolutnie żadnych insektów, no i wystarczy u niego zastosowac 1 tubkę raz na pół roku. A duży pieseł jest, gabarytowo i wagowo jak owczarek niemiecki.
Nie wiem jak Was ale mnie to śmieszy. Kot mojej siostry zawzięcie ogląda tv :-)
Nie widać zdjecia,opiekunkowy informatyk jeszcze nie wrócił z urlopu.