dzień dobry w niedziele,Wy to macie dobrze śpicie do póżna może następnym razem ja trafie na taką sztele.pozdrawiam
dzień dobry w niedziele,Wy to macie dobrze śpicie do póżna może następnym razem ja trafie na taką sztele.pozdrawiam
Witajcie dziewczyny, kolejna niedziela w pracy :( Wczoraj chodzili tutaj poprzebierani, wymalowani, Niemcy świętują a nam nawet nie będzie dane obejrzeć pochodu karnawałowego.
Oj byłąm 2 razy na takim pochodzie karnawałowym w Bonn. Wspaniała sprawa. Poprzebierani są wszysccy i ci którzy idą w pochodzie i ci , k t orzy idą tylko pooglądać. Swietna zabawa !!!
Oj byłąm 2 razy na takim pochodzie karnawałowym w Bonn. Wspaniała sprawa. Poprzebierani są wszysccy i ci którzy idą w pochodzie i ci , k t orzy idą tylko pooglądać. Swietna zabawa !!!
witam , u mnie zmienily sie plany i wracam do domku 1 marca ,czy któraś moze rowniez jedzie w tym dniu do polski Sindbadem. pozdrawiam i milego dnia
ja juz mam zmienniczke i już z nią rozmawialam.dziadek dal mi dokumenty do obejzenia,także jade po poludniu na dworzec w Kolonii. Anetko, moze sie zobaczymy.