Mój pierwszy wyjazd

02 stycznia 2016 14:44
nowadanuta

Nawet mi nie przyszło do głowy , że ten kierunek informacji mi jest potrzebny... Bo mi ta wiedza nie jest potrzebna - ja ją mam.... A teraz jest wolne  telefon wyłączony - dlatego sie dziwię ....Ostatni raz rozmawiałm z firmą przez moją własną komórkę 21.12 - więc jeszcze z DE.))))

NowaDanuto, mam nadzieję, że ja tam nie jadę A jaka to jest miejscowośc? , jeżeli można ??..
02 stycznia 2016 14:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

NowaDanuto, mam nadzieję, że ja tam nie jadę :-( A jaka to jest miejscowośc? , jeżeli można ??..:-)

Jedzie tam kobieta o rok ode mnie młodsza, czyli rocznik 1959 - przynajmniej takie CV oglądałam 21.12... miejscowość Ahorn.))))))
02 stycznia 2016 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Jedzie tam kobieta o rok ode mnie młodsza, czyli rocznik 1959 - przynajmniej takie CV oglądałam 21.12... miejscowość Ahorn.))))))

Dziękuję Danutko, To nie ja. 
02 stycznia 2016 15:18 / 5 osobom podoba się ten post
agamor

dasz radę :)
ja wyjechałam z marszu, po ponad 20 latach przerwy z językiem i to szkolnym :))
i pracuję dalej:)
teraz mi trochę chrupło w kręgosłupie, ale przejdzie :)

Zdrówka z Nowym Rokiem życzę
Przy takich przyjaciołach musi się udać ....
Mieszkałam tam dwa lata dawno temu i chodziłam na taki podstawowy niemiecki, ale dzięki Wam jakoś uwierzyłam, że nie tylko z językiem sobie poradzę
Chyba zaczynam się uzależniać od Opiekunkowa
12 stycznia 2016 10:31 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie,
właśnie odbyłam kolejny test z języka (tym razem przez telefon) i czekam na oferty
Pani dała mi nadzieję na wyjazd w terminie jaki bardzo by mi pasował, czyli koniec stycznia lub poczatek lutego.
Fajnie. Ale spinka to dopiero będzie... po przyjęciu oferty...
10 lutego 2016 14:19
Witam z Irlandii i pozdrawiam
Ja jak zwykle wbijam sie na to forum poniewaz nie znalazlam Irlandzkiego.Niewazne.
Chce zapytac czy wasze firmy zaproponowaly Wam kupno mundurkow.Jaka cena jest takiej bluzy[bo to jest uniform tylko]
I czy firma nie powinna zapewnic takich uniformow.Ntabene z bezplatna reklama ich logo.
Moze cos wiecie na ten temat.
10 lutego 2016 15:03 / 4 osobom podoba się ten post
idadada

Witam z Irlandii i pozdrawiam
Ja jak zwykle wbijam sie na to forum poniewaz nie znalazlam Irlandzkiego.Niewazne.
Chce zapytac czy wasze firmy zaproponowaly Wam kupno mundurkow.Jaka cena jest takiej bluzy[bo to jest uniform tylko]
I czy firma nie powinna zapewnic takich uniformow.Ntabene z bezplatna reklama ich logo.
Moze cos wiecie na ten temat.:zakupy w sieci:

Moja firma rozdaje za darmo: faruszki, bluzy a nawet walizki 
10 lutego 2016 16:12 / 3 osobom podoba się ten post
A mnie Modus szturmem wezmie jak podam? 
10 lutego 2016 17:44
Szturmem to wzieliscie mnie.Nadal nic nie wiem.
Czy macie takie bluzy?
Czy byly platne?
10 lutego 2016 18:24 / 2 osobom podoba się ten post
idadada

Czy macie takie bluzy?
Czy byly platne?

Jakieś bluzy , podkoszulki , czy tam inne " puliwerki " mam a jakże ....ino , że je sobie za własne pieniądze zakupiłam . Nie powiem , zdarzało się , że chciano mnie " częstować " jakimiś sfilcowanymi albo pociętymi przez mole sweterkami , ale podziękowałam grzecznie i nie przyjęłam ....Zaznaczam , że tak mocno mole nie pocięły , ot kilka małych , całkiem malutkich dziurek było , że jak bym się zaparła , łatki ponaszywała albo ładnie zacerowała to nawet za bardzo by sie w oczy nie rzucało ...Gorzej z tymi sfilcowanymi , bo za szczuplutkie by trochę były , ale kiedyś to jeden taki "puliwerek " z angory był ! tylko go ktoś w pralce wygotował i się ździebko przykurczył .....że też go nie wzięłam ! tylko mi na ten durnowaty łeb na.............
10 lutego 2016 18:31 / 2 osobom podoba się ten post
idadada

Czy macie takie bluzy?
Czy byly platne?

Ja mam bluze, walizke i fartuszek do kuchni....niepłatny z logo firmy....   

10 lutego 2016 18:33 / 3 osobom podoba się ten post
idadada

Czy macie takie bluzy?
Czy byly platne?

Żarty to były.Z tego co wiem nigdy nikt żadnych bluz nie dostawał.Może ktoś ,kto pracuje w heimie w Niemczech musi mieć ubrania służbowe,ale żavdna agencja ubrań nie daje.Bo i po co.?
10 lutego 2016 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Żarty to były.Z tego co wiem nigdy nikt żadnych bluz nie dostawał.Może ktoś ,kto pracuje w heimie w Niemczech musi mieć ubrania służbowe,ale żavdna agencja ubrań nie daje.Bo i po co.?

Ja nie zartuje... to nie jest ubranie służbowe,,,Jak nie chce to nie muszę go nosić. W celu reklamy firma obdziela pracowników 
10 lutego 2016 18:39 / 2 osobom podoba się ten post
A ja dostalam czepek pielegniarski i seksi bielizne ,zeby czasem zakladac przy pdpm
10 lutego 2016 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
Nieeee ! ja się zaraz zleję