Kayah, a kto powiedział że dresiki, możesz w szpilkach i kostiumie śmigać w domu Pdp. Tylko nie wiem czy dasz radę tak cały dzień.
Kayah, a kto powiedział że dresiki, możesz w szpilkach i kostiumie śmigać w domu Pdp. Tylko nie wiem czy dasz radę tak cały dzień.
Czytałem, iż ubiór powinien być wygodny.
Dla mojej obecnej zmienniczki jest to ubiór wygodny... ))))
Moja zmienniczka daje radę... :-) Co prawda nie zawsze jest to aż kostium, ale do każdego stroju dużo złotej biżuterii ... :-) Wymieniałam się nią już parę razy i równie wypoczętą ją witam jak i żegnam... :-) Jeżdżę już 6 lat i przy niej doszłam do wniosku, że jeszcze wiele rzeczy muszę się nauczyć... :-)
Czytałem, iż ubiór powinien być wygodny.
O jessuu, ja nie noszę żadnej biżuteri.zresztą już od dawna.
Wszystko zostało w domu.
Lubie sie czasem ładnie ubrac ale to wywołuje niepotrzebne spekulacje .po co. Dla kogo?Tutaj kobiety chodza zawsze w spodniach i polówkach nawet na imprezy. Dziwne. ...
Przede wszystkim czysty bo z tym różnie bywa,niektore opiekunki to myślą że przyjechały na zbiór truskawek,jak dresik to nie rozciągnięty do granic możliwości,jak getry to takie które posiadają krok,bo tu też różne widziałam,jak skarpetki to nie bez pięt:-) bez pięt to sandałki
O jessuu, ja nie noszę żadnej biżuteri.zresztą już od dawna.
Wszystko zostało w domu.
Lubie sie czasem ładnie ubrac ale to wywołuje niepotrzebne spekulacje .po co. Dla kogo?Tutaj kobiety chodza zawsze w spodniach i polówkach nawet na imprezy. Dziwne. ...
Kolego, wiem, że tęskniłeś za mną. :-) Dla Tuska nawet za milion nie zrobię dachu, jestem zniesmaczony jego osobą.