Moja pierwsza miłość

16 października 2013 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
Angel76

No, ten mnie urzekl po calosci :-))))

Mnie też urzekł, te JEGO oczęta. Ale napisał mi, że dzieci ze mną nie będzie robił ;-/// Co prawda ja juz nie w tym wieku ale .... 
16 października 2013 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Mnie też urzekł, te JEGO oczęta. Ale napisał mi, że dzieci ze mną nie będzie robił ;-/// Co prawda ja juz nie w tym wieku ale .... 

Traumę ma.Romanie w powieści zrobił i coś nie tak poszło.DNA nie pasowało;-)).
16 października 2013 18:07
tina 100%

Traumę ma.Romanie w powieści zrobił i coś nie tak poszło.DNA nie pasowało;-)).

Ale sie uśmiałam, oj Tina !!!!
16 października 2013 18:09 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

E... Mycha, a ile moglabys miec z jednego miotu? Wydaje mi sie, ze tego sie wystraszyl ;))))))
16 października 2013 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
Angel76

E... Mycha, a ile moglabys miec z jednego miotu? Wydaje mi sie, ze tego sie wystraszyl ;))))))

Przestańcie już !!!!  Ja tu rżę ze śmiechu, brzuch mnie boli bo "co nagle to po diable", moje wybuchy śmiechu zwróciły uwagę dziadka,  który przygląda mi się czy aby wszystko ze mna OK.  Hahahaaaaaaaaaaaaaaaa
16 października 2013 20:47
Angel76

Sluchajcie, mam marzenie.... Chcialabym umowic sie ze Zgredkiem (Moderator). Jest calkiem w moim typie: stanowczy, a do tego opanowany i nie jest Matka Teresa :-) A i z wygladu na zalaczonej fotce, jest calkiem....calkiem ;-)

Angel,
a co jeśli to nie jest facet?

16 października 2013 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Upss scarlet,to zbiłaś dopiero kolezanke z tropu...ja jednak obstawiam ze to facet,ma takie wielkie uszy,i nos spiczasty
16 października 2013 20:53
scarlet

Angel,

Jest kilku ale "naczelny" to facet:)Na bank:)
16 października 2013 21:16
scarlet

Angel,

Jest, jest.... W profilu jest, ze mezczyzna, w "apelu dla nowicjuszy" dodal post do kasi63 i tam tez wystepuje jako mezczyzna no i w ogole, zazwyczaj pisze w rodzaju meskim :))  No, on chyba nas nie oklamuje....nie, Marsjaninem na pewno nie jest ;) Przeciez on dla nas jak.....Guru ;)))
16 października 2013 21:18
Niby Moderator nigdy nie spi a czuwa co na forum sie dzieje, teraz jednak siedzi, czyta i buzka mu sie smieje,mysli-Skusi mnie czy nie?skusi mnie czy nie???a nie musi kusic, sam sie skusze i do niej napisze......Angel,ale powiesz jak bylo???:):)
16 października 2013 21:18
scarlet

Angel,

Jest, jest.... W profilu jest, ze mezczyzna, w "apelu dla nowicjuszy" dodal post do kasi63 i tam tez wystepuje jako mezczyzna no i w ogole, zazwyczaj pisze w rodzaju meskim :))  No, on chyba nas nie oklamuje....nie, Marsjaninem na pewno nie jest ;) Przeciez on dla nas jak.....Guru ;)))
16 października 2013 21:20
kaska_45

Niby Moderator nigdy nie spi a czuwa co na forum sie dzieje, teraz jednak siedzi, czyta i buzka mu sie smieje,mysli-Skusi mnie czy nie?skusi mnie czy nie???a nie musi kusic, sam sie skusze i do niej napisze......Angel,ale powiesz jak bylo???:):)

Jakby co, to biore  Cie na matke chrzestna :))))))
16 października 2013 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
Angel76

Jakby co, to biore  Cie na matke chrzestna :))))))

Jakby co to dzielimy sie na pół, a nie na matke chrzestna!!!!miej serce!!
16 października 2013 21:26
kaska_45

Jakby co to dzielimy sie na pół, a nie na matke chrzestna!!!!miej serce!!

Pana  M chcesz na pol? Wiec, ktora polowe mam Ci zostawic? Bo wiesz, nienazarta to ja jestem ;))))))
16 października 2013 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
Angel76

Pana  M chcesz na pol? Wiec, ktora polowe mam Ci zostawic? Bo wiesz, nienazarta to ja jestem ;))))))

hej ja mogę wziąć dół