Jak znaleźć pracę opiekuna za granica?

02 lutego 2017 19:09
Podpisałam Umowę z tą Firmą ponad miesiąc temu i nikt do mnie nie dzwoni z ofertą pracy???
02 lutego 2017 19:14
Przypominaj się.
02 lutego 2017 19:19
Przypominajką to ja dobra jestem...koordynatorki z Krakowa kręcą kota ogonem, a Szczecin rozkłada ręce i obiecują codziennie,że zrobią co w ich mocy żeby ruszyć temat.
02 lutego 2017 19:21
Binga

Podpisałam Umowę z tą Firmą ponad miesiąc temu i nikt do mnie nie dzwoni z ofertą pracy???

Temat idzie do usunięcia. Firma ma bana i nie będzie jej u nas oficjalnie w opiniach.
Proszę pisać o takich rzeczach w temacie w domu lub na wyjeździe, przykro mi.
Edit: posty przeniesione do tematu jak szukać pracy za granicą.
02 lutego 2017 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
Chciałam poczytać "prawdziwe i szczere opinie" o zbanowanej firmie I., a tu klops, spóźniłam się... topic zamknięty. Pozostanę przy własnej opinii
Powyżej wyjaśnienie.
02 lutego 2017 23:17 / 1 osobie podoba się ten post
Binga

Zasiliłaś bank opiekunek firmy i nic więcej.Umowę podpisuje się dopiero po decyzji o przyjęciu konkretnej oferty,nie wcześniej.Masz jakieś korzysci z faktu podpisania umowy przed otrzymaniem pracy?Ubezpieczenie  opłacane,jakąś wypłatę?Cokolwiek?
02 lutego 2017 23:42 / 1 osobie podoba się ten post
Binga

Przypominajką to ja dobra jestem...koordynatorki z Krakowa kręcą kota ogonem, a Szczecin rozkłada ręce i obiecują codziennie,że zrobią co w ich mocy żeby ruszyć temat.:gazeta1:

Pierwszy raz chcesz wyjechać? 
02 lutego 2017 23:58 / 1 osobie podoba się ten post
Nugatka

Przeczytaj dokładnie umowę, na końcu podpisz.

Albo i nie podpisz. 
21 lutego 2017 11:40
Szukam pracy na zastepstwo jezyk slaby
21 lutego 2017 11:48 / 3 osobom podoba się ten post
Ale dlonie sprawne ))))
21 lutego 2017 12:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dziekuję za link
22 lutego 2017 15:53
Cześć, jestem nowa w opiece. Ukończyłam kurs opieka osób starszych. Przeglądam różne fora i oferty, ale nie wiem na co zwracać uwagę. Na razie nigdzie się nie zgłaszałam. Oczywiście interesuje mnie praca za granicą. Więc pytanie takie jak w temacie, od czego powinna zacząć poczatkująca opiekunka ?

Proszę o pomoc Panie z doswiadczeiniem :)
22 lutego 2017 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
Betina64

Cześć, jestem nowa w opiece. Ukończyłam kurs opieka osób starszych. Przeglądam różne fora i oferty, ale nie wiem na co zwracać uwagę. Na razie nigdzie się nie zgłaszałam. Oczywiście interesuje mnie praca za granicą. Więc pytanie takie jak w temacie, od czego powinna zacząć poczatkująca opiekunka ?

Proszę o pomoc Panie z doswiadczeiniem :)

Musisz się określić jedna czy dwie osoby.Mężczyzna ,kobieta czy obojętnie.Z jakimi schorzeniami mogą być ,a z jakimi nie chcesz mieć do czynienia.Dopytać się  o ZUS w jakiej kwocie firma płaci,złotówki czy euro.Przerwy upodopiecznego,zwrot za bilety,internet no i na jak długo chcesz jechać.Miasto czy wioska .Chyba wszystko .No i stawka najważniejsza.Broń boże poniżej 1000 euro.
22 lutego 2017 16:50 / 5 osobom podoba się ten post
Znów nowy topik na ten sam temat !!!!
Od poloneza trzeba zacząć
22 lutego 2017 20:26 / 5 osobom podoba się ten post
Poczytać forum!!! W tematach są drogowskazy.