ja mam cala gorke...ale nikt nie chce mi posprzatac.....to bieganie po schodach czasami mnie denerwuje...
ja mam cala gorke...ale nikt nie chce mi posprzatac.....to bieganie po schodach czasami mnie denerwuje...
moze jest ktos kto za nas posprzata
musimy chyba zaprosic PDP Anniki.....hhahahhaa
Właśnie to chciałam napisać :-), ale najpierw zapowiedziałam Jej, że zabieram Ją na dwa dni do siebie do Polski :-), przez dwa dni, to nawet piwnice wysprzata, a ile radości będzie miała. Dziadek się tylko śmiał :-)
Dzisiaj skradłam radio Pdp,który i tak go nie słucha.
W moim pokoju nie ma nic-ani radia ani tv.Nienawidzę takiej całodobowej ciszy!
Niech chociaz niemieckie radio do mnie przemawia:)
Za to w moim stałym miejscu pracy mam całe piętro tylko dla mnie.2 pokoje,kuchnia,łazienka i balkon.Tv w pokoju:)
Ja sobie włączam polskie radio w internecie
U mnie w lapku też leci moje lokalne radio.
Nieraz wiem wcześniej że się w mojej miejscowości stało, niż mój MM ha...ha..
Nawet na noc zostawiam i cichutko gra w tle.
Ja sobie włączam polskie radio w internecie
Sądzisz że internet z Aldika lub jakiegoś Sparhandy da radę?
Sądzisz że internet z Aldika lub jakiegoś Sparhandy da radę?
Nawet nie pamiętam co źle napisałam ale jak marsz to marsz krokiem defiladowym :)
A i zapomnialam dopisac ,ze na tym miejscu gdzie mialam nowy pokoj wielką niespodzianka dla mnie było to,że czekał na mnie w pokoju koszyczek kosmetyków,komplet nowych ręczników i plik polskich gazet kolorowych:)oraz fakt ,że córka podopiecznego na mój przyjazd zrobiła uroczysta kolację:) Z takim przyjęciem spotkałam sie póki co 1szy raz.Byłam tam 4 mce i choc dziadek juz zmarł z Kornelia utrzumujemy staly kontak cały czas.
Cóż,ja mam zawsze posprzątane - nie lubię bałganu ani w pracy ani w domu:)