Jakie macie pokoje?

21 lipca 2014 15:37 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

ja mam cala gorke...ale nikt nie chce mi posprzatac.....to bieganie po schodach czasami mnie denerwuje...

moze jest ktos kto za nas posprzata
21 lipca 2014 15:43 / 4 osobom podoba się ten post
siwa

moze jest ktos kto za nas posprzata

musimy chyba zaprosic PDP Anniki.....hhahahhaa
21 lipca 2014 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

musimy chyba zaprosic PDP Anniki.....hhahahhaa

Właśnie to chciałam napisać , ale najpierw zapowiedziałam Jej, że zabieram Ją na dwa dni do siebie do Polski , przez dwa dni, to nawet piwnice wysprzata, a ile radości będzie miała. Dziadek się tylko śmiał
21 lipca 2014 15:48 / 2 osobom podoba się ten post
Też mam pokój u góry,calutkie piętro z łazienką, toaletą oraz kuchnią. Bardzo mi się to podoba, bo nikt mi tutaj nie zagląda...Przy okazji uprawiam sport; tak z 10 razy na dzień jak zejde na dół i wejde do góry to troszke przy okazji zrzucę tłuszczyku :)))))))
21 lipca 2014 15:49
O moim mieszkanku tu juz pisałam (2 pokoje z kuchnia i łazienką).Mam też schody na piętro ,po których ja tylko chodzę,a te schody pokryte są taka wykładziną ,że wygląda jak brązowy aksamit.Ładne to , ale każdy meszek najmniejszy widać.No co dzień z odkurzaczem to nie latam,ale czasem muszę.
21 lipca 2014 15:54 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Właśnie to chciałam napisać :-), ale najpierw zapowiedziałam Jej, że zabieram Ją na dwa dni do siebie do Polski :-), przez dwa dni, to nawet piwnice wysprzata, a ile radości będzie miała. Dziadek się tylko śmiał :-)

kiedys...kiedys... mialam PDP 93 lata, i mieszkala z nami jej corka 73lata...to dopiero bylo wesolo....  grzebala w kuble na smieci/ niesegregowane/ i wyciagala co fajniejsze.... mi osobiscie prala rekawiczki jednorazowki.... pozniej sciagajac rekawiczki robilam w nich specjalnie dziure.... a dzien kiedy sie zbudzilam i mialam cala moja garderobe wyprasowana....
21 lipca 2014 15:56 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Dzisiaj skradłam radio Pdp,który i tak go nie słucha.
W moim pokoju nie ma nic-ani radia ani tv.Nienawidzę takiej całodobowej ciszy!
Niech chociaz niemieckie radio do mnie przemawia:)

Za to w moim stałym miejscu pracy mam całe piętro tylko dla mnie.2 pokoje,kuchnia,łazienka i balkon.Tv w pokoju:)

Ja sobie  włączam polskie radio  w internecie
21 lipca 2014 15:59 / 2 osobom podoba się ten post
doda

U mnie w lapku też leci moje lokalne radio.
Nieraz wiem wcześniej że się w mojej miejscowości stało, niż mój MM ha...ha..
Nawet na noc zostawiam i cichutko gra w tle.
21 lipca 2014 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

U mnie w lapku też leci moje lokalne radio.
Nieraz wiem wcześniej że się w mojej miejscowości stało, niż mój MM ha...ha..
Nawet na noc zostawiam i cichutko gra w tle.

u mnie króluje RMFFM
21 lipca 2014 16:08
doda

Sądzisz że internet z Aldika lub jakiegoś Sparhandy da radę?
21 lipca 2014 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Ja mam aldika i daje radę. Słucham RMF ;-))

21 lipca 2014 16:11 / 1 osobie podoba się ten post
agama

nie mam  pojęcia ,ale spróbuj może da radę
21 lipca 2014 16:26
takaja

Nawet nie pamiętam co źle napisałam ale jak marsz to marsz krokiem defiladowym :)

Coś się moderator rozpędził,odrobina kultury.Co my dzieci z przedszkola?Nawet do dzieci nie powinno się tak mówić.:D
21 lipca 2014 16:37 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A i zapomnialam dopisac ,ze na tym miejscu gdzie mialam nowy pokoj wielką niespodzianka dla mnie było to,że czekał na mnie w pokoju koszyczek kosmetyków,komplet nowych ręczników i plik polskich gazet kolorowych:)oraz fakt ,że córka podopiecznego na mój przyjazd zrobiła uroczysta kolację:) Z takim przyjęciem spotkałam sie póki co 1szy raz.Byłam tam 4 mce i choc dziadek juz zmarł z Kornelia utrzumujemy staly kontak cały czas.

jak milo... :D
21 lipca 2014 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Cóż,ja mam zawsze posprzątane - nie lubię bałganu ani w pracy ani w domu:)

mam ten sam problem- gdziekolwiek bym nie byla ;) takie male zboczenie. czasami az mnie irytuje.