Wyjście na taras mam bezpośrednio z mojego pokoju, do dyspozycji cała góra.
Wyjście na taras mam bezpośrednio z mojego pokoju, do dyspozycji cała góra.
Włącz wyobrażnie :))) i może kiedyś podjedzie białym rumakiem :))) Marzenia się spełniają !!!
Pieknie, pozazdrościć:)
Michasia, dziś z tymi rumakami to trochę ciężko... Teraz to Mercedes albo inny czterokołowiec ;)
Tez chce przedstawic swoje miejsce ,,marzen wieczornych,, ,gora domu do dyspozycji ,wszelkie media itp.moze dlatego wytrzymalem rok.
Henry, znalazlam Cie, juz zastanawialam sie co u Ciebie? Piszesz malo(ale rozmowa z Toba to czysta przyjemnosc), pozdrawiam serdecznie!
W pokoju?
Może moj pokój sie spodoba:) drzwi wejsciowe,łóżko dość szerokie,okno wysoki parter - troszke utrudnienia sprawia:):):):)I co mnie denerwuje okropnie,że sa tu regały z ksiązkami, ale wszystkie w jez.niemieckim.Trochę pomęczyłam Anne Karenine i dałam jej spokoj.Za grosz we mnie sillnej woli:):):)
Kiedyś miałam podobnie. Odechciało mi się czytać niemieckiej literatury na zawsze.
Mnie martwi bardziej to okno na wysokim parterze:):):)
W pokoju?
Może moj pokój sie spodoba:) drzwi wejsciowe,łóżko dość szerokie,okno wysoki parter - troszke utrudnienia sprawia:):):):)I co mnie denerwuje okropnie,że sa tu regały z ksiązkami, ale wszystkie w jez.niemieckim.Trochę pomęczyłam Anne Karenine i dałam jej spokoj.Za grosz we mnie sillnej woli:):):)
U mnie w całym domu pełno ksiazek tez przymierzam się zeby zacząć czutać chyba zacznę od "Małego księcia"
Ja wchłonelam "Przemineło z wiatrem", troche przy pomocy slownika, ale poszło!
Ja wchłonelam "Przemineło z wiatrem", troche przy pomocy slownika, ale poszło!
Mnie martwi bardziej to okno na wysokim parterze:):):)