Też myślałam o następnej grupie. Na Ślązaczki nie ma co liczyć, bo one po powrocie cięgiem przy mężach siedzą. Może Dolny Śląsk albo Małopolska ??
Też myślałam o następnej grupie. Na Ślązaczki nie ma co liczyć, bo one po powrocie cięgiem przy mężach siedzą. Może Dolny Śląsk albo Małopolska ??
Mycha mysl mysl tez nad tym myslalam by u nas cos podzialac mamy ty;le ladnych zakatkow co ty na to???
Mamusia:)Zdjecie fajowskie,bo widac,ze bylo wesolo:)Wszyscy usmiechnieci:)
Kurcze za pozno wlazlam i juz po zgadywaniu,ale ktora to Ty,to ja wiedzialam pierwsza hahahahaha:D:D:D:D
no bo właśnie to on je pierwszy zaczął w PL nosić ,w dodatku do garnituru i na gołe nogi!:):):)
Wróciłam z Wooda i jak zwykle zabawa była przednia. Odsypiałam imprezę prawie dwa dni ;) Wrzucę jakąś fotę, jak będzie trochę więcej czasu. Lecę na obiadek. Pozdrawiam!
Osa jakaś się przykolegowała do pokoju tuż przed północą. Bzyczy toto okrutnie, lecz zabijać nie będę, okno szeroko otwarte, pewnie sama wyleci. Co do pisania o playbojach, to same koleżanki zaczynacie o lodach, o truskawkach, a jak ktoś pięknie rozwija temat, to jest be... Zdecydujta się - albo wstrzemięźliwe jesteście, albo wręcz przeciwnie. Umiaru chybam nie przekroczyła, co? A może jednak...
Jak się będzieta spotykać na pogawędce wieczorem, to dajcie tutaj znać.
Jutro idę 4km do Steiheim zrobić zdjęcie domu ostatniego niemieckiego trubadura, bo jak tam byłam, to już mi się aparat wyładował. W tamtejszym Kauflandzie sprzedają też baleriny i mokasyny za 5,99euro, ciekawe jak długo da się w nich pochodzić. Podobne, zakupione w NKD posłużyły mi aż 3 miesiące, może tak długo, bo nie lałam nimi ślubnego. I pomyśleć, że w komunie człowiek kupował buty, co prawda często brzydaśne, lecz za to na wiele sezonów...
no bo właśnie to on je pierwszy zaczął w PL nosić ,w dodatku do garnituru i na gołe nogi!:):):)