Na wyjeździe #2

06 sierpnia 2013 22:16 / 5 osobom podoba się ten post
Melduje wieczór baaaardzoooo alkoholowy z przyjaciólką ; ) Spokojnego wieczoru alll
06 sierpnia 2013 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
No Andrea miałam Ivanilie o to samo spytnąć...
brakuje mi jej postów o  jedzonku...
Ivanilia gdzieś Ty gdzieś?
06 sierpnia 2013 22:23 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

Melduje wieczór baaaardzoooo alkoholowy z przyjaciólką ; ) Spokojnego wieczoru alll

No to Prost Dziewuszki!
06 sierpnia 2013 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

W Tausnusie też popadało i pogrzmiało... przyjemnie się ochłodziło...
a widok też jest cudny z mojej górki... chmurki się takie delikatne nad Odenwaldem rozciągają i tworzą swego rodzaju horyzont, a nad nim niebo z koloru ciemnoniebieskiego przechodzi w różowy, a potem w błękitny z delikatnymi różowo-białymi chmurkami...

Ach Tali tochyba z tego Taunusa zobaczysz moją górkę Wildpark, Engehnhan, U mnie też popadało i przyjemnie chodniej się zrobiło. Pozdrawiam, winki, winki
06 sierpnia 2013 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

Pijcie na zdrowie,ale przegryzajcie....hehehehehehe,tak mi sie przypomnialo.Andrea na Zjezdzie bardzo mnie pilnowala i za kazdym razem kazala mi cosik przegrysc,noz tak mnie meczyla,ze jadlam,jadlam i jadlam:):):):)
Milej Zabawy:):):):)
06 sierpnia 2013 22:58
Zofija

Ach Tali tochyba z tego Taunusa zobaczysz moją górkę Wildpark, Engehnhan, U mnie też popadało i przyjemnie chodniej się zrobiło. Pozdrawiam, winki, winki

No już troszkę ciemno to nie widzę... jutro Ci odmacham!
Winki winki! hihihihi!
06 sierpnia 2013 23:01
Ja juz mam zmienniczkę, jeszcze cały dzień muszę przetrwać, ale nie wiem czy jutro tu zajrzę więc juz dziś
Annika, na Twoje jutrzejsze urodziny, pogody ducha i uśmiechu od ucha do ucha:)

06 sierpnia 2013 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ratunku!!!!!!!!
To nie jelenie tylko dziki mi tu pod oknem mlaskają i chrumkają! Poświeciłam latarką, ale mają co im tam... zachrumkały i dalej mlaskają... no i właśnie podeszły pod chałupę, bo światła się zapaliły!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
06 sierpnia 2013 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ratunku!!!!!!!!
To nie jelenie tylko dziki mi tu pod oknem mlaskają i chrumkają! Poświeciłam latarką, ale mają co im tam... zachrumkały i dalej mlaskają... no i właśnie podeszły pod chałupę, bo światła się zapaliły!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Spokojnie -do chalupy nie wejda ,pochrumkaja i pójda -dziki na wolności zerują noca właśnie:)Rano ich nie będzie a przecież padało,tak? To łatwiej im pedraków szukac w takiej mokrej ziemi:)Niech se chrumkaja ,nie bojsia:)
06 sierpnia 2013 23:17 / 1 osobie podoba się ten post
No ta a ja okno na oścież otworzyła a ono przy ziemi samej... jeszcze mi wielzo... nie no poszły sobie już... ufff!
tere fere! Wcale nie poszły... zaczęły jeszcze głośniej mlaskać!  Mam wrażenie, że słyszę, jak przełykają tak głośno...
06 sierpnia 2013 23:27
Dobranoc wszystkim, spokojnej nocy:))))
07 sierpnia 2013 07:55
Witam dziewczyny w środowy poranek,siłownia zaliczona ale ciężko było u mnie niby pochmurno,lekki wietrzyk ale i duszno jest,chyba będzie padać,ale zobaczymy,miłego dzionka.
07 sierpnia 2013 08:26 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry!
Misiek ma już spakowaną walizkę i dzisiaj wyjeżdża .
Dziewczęta - cheerleaderki machające na powitanie pomponikami przy A2 mile widziane :D.
07 sierpnia 2013 08:33
Dzięki za życzenia. Na razie jadę na dwa tygodnie - taka mała robótka na zastępstwo. Neta mam - mobilny i stacjonarny też będzie.   Mam też zawsze przy sobie kilka innych, niezbędnych rzeczy na wypadek spotkania z dziewczętami machającymi pomponikami )).
07 sierpnia 2013 08:40 / 2 osobom podoba się ten post
Dzieńdoberek wszystkim!
Misiu, może nowe miejsce zainspiruje Cię do pisania powieści, jako i z Hansem było!
U nas poranek mokry i chłodny, pięknie bardzo, bo i kompocik ugotowany, a z czego to proszę zgadnąć. Pamiętajmy, że ta nazwa oznaczała nie tylko napitek z owoców, he, he...
Rozwiązałam wczoraj niemiecką krzyżówkę, pierwszą w życiu i jak wygram 1000, 500 lub 100 euro, to zrobimy balangę w Barcelonie - z kompocikiem albo bez, do wyboru...