mamusia2
Musisz mieć konto na e fotka. Najpierw tam zamieszczasz zdjęcia. Kopiujesz link i wklejsz w swoim zamieszczanym tu poście w okienku dodaj zdjęcie . Wszystko. :) Dasz radę, proste.
mamusia2
Musisz mieć konto na e fotka. Najpierw tam zamieszczasz zdjęcia. Kopiujesz link i wklejsz w swoim zamieszczanym tu poście w okienku dodaj zdjęcie . Wszystko. :) Dasz radę, proste.
Dawaj te fotki, Mamusia, dawaj, już się nie mogę doczekać, aby Cię w realu zobaczyć! Co mi tam orły, sokoły, herosy, Ciebie - nasze ranne, pogodne słoneczko chcę i pożądam!
Na deszczyk się zanosi, ale będzie fajnie! W dzieciństwie kochaliśmy latać z bosymi nogami po kałużach u babci na wsi. Nawet nam glizdy w wodzie nie przeszkadzały, symbioza z natura była pełna. Z czym wam się deszcz kojarzy? Oczywiście oprócz znanej sceny z filmy "9 i pół tygodnia"...
Giunta, zrobiłaś rzecz nie tylko mądrą ale i pożyteczną jadąc na Woodstock. Gratulacje!
U mnie niebo się zachmurzyło. OOOO błysnęło coś !! Mam nadzieję, że coś lunie. Ochłodziło się trochę. No, chociaż tyle!! Na mnie deszcz działa odświeżająco i nie chodzi tu o "brudne ciało" ale o "brudną duszę". Haha ;-)) A jak już deszczyk mnie umyje to pioruny ładują moje baterie !!
Mycha,to ty hardkorowa babka jesteś.Tak się wystawiasz na ekspozycję piorunów?:))).
Tu u mnie tez ale ja juz nie wierze. Dookola leje a tu susza...wczoraj pokropilo. Ja tylko ogladam z daleka chmury jak konsekwentnie nas omijaja . A deszcz kojarzy mi siez....pampersami :)
Byłam na zakupach :) Kupiłam sobie słuchawki ale teraz jedne a konkretne i clogsy bo już zdarlam ostatnie ciaputy po chalupie :)))
Właśnie pada , ale cieszy mnie to niesamowicie bo okno otwarłam na oścież i się chłodzę :)
Kawę już zimną dopijam i tak myślę o pakowaniu :)
Kwiatuszku :) wyjaśnij starszej pani co to takiego te CLOGSY???????Hę?
to są te ciaputki do ogrodu ale ludzie je noszą normalnie po domu i na dworzu :)
takie z pianki polieturanowej czy cuś tędy :)
Clogsy sa drogie bo firmowe a ja nazywam też Clogsami zwykłe z Deichmanna za 4,99 które kupiłam dziś :)