Na wyjeździe #2

24 sierpnia 2013 22:01
Asik

Dziurki?

No nie jestem pewna !!! ;-// Trzeba pomyśleć. 
24 sierpnia 2013 22:05
Kombinuję ale nie wiem czy mi wyjdzie. Mam tutaj spokój. Właściwie tylko gotuje, robię zakupy i gdzieś czasami z dziadkiem pojedziemy. Ale nie mam grubych ciuchów, tak żeby do końca listopada dociągnąć. A mogłabym bo jest OK.
24 sierpnia 2013 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Hehe, obawiam się, że nie ten rozmiar. ;-// ale to jakoś się da rozwiązać. Poczekamy, zobaczymy.

Papa. Idę spać. Moja pora nastała. Jak ją przegapię, to dopiero ok. 1oo mnie sen dopadnie. A to już dla mnie za póżno, ja kocham spać !! Tym bardziej, że jutro mamy się wylegiwać. Ciekawe jak długo dziadek wytrzyma w łóżku ?? Pewnie do 8oo pociągnie i wstanie. Bo on ranny ptaszek jest.
Pa, do jutra dziewczyny.
24 sierpnia 2013 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
Tak , ja jadę taraz na tydzień, bo mam wesele i potem na dwa tygodnie na święta.
Dziadki sami mi zaproponowali, dadzą sobie radę przy pomocy putzfrau.

A na święta pogotuje im syn / 50 lat/, taka zdolniacha kulinarna z niego.
24 sierpnia 2013 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Ja wlasnie m.in. tak dlugo siedze zeby sie w Swieta wstrzelic. Nie chce czwarty raz koledowac po niemiecku :( Tylko juz  w agencji mnie uprzedzili ze na Boze Narodzenie moze byc trudno o zmienniczke bo ja chce na 4 tygodnie zeby tu ktos przyjechal. Jak nie da rady to pogadam z Anja i na tydzien przyjade do domu ...na Swieta wlasnie.
24 sierpnia 2013 23:17
Mycha

Hehe !! To widzę, że pełno tu pięknych dziewczyn straszących swoimi sinymi oczodołami. Nie na darmo wymyślono podkłady.

Do tych sinych dołów pod oczami pasowałby nam siny wibrator, co to go któraś z nas nie chciała.. I bodajże w poskarżyjkach o tym napisała. ..Dawać go tutaj!

Bea, Ty jesteś niesamowicie wesoła babka. Jedź z nami do Barcelony, coooo? Romanka ładnie prosi!
24 sierpnia 2013 23:35
Kiedy ten wyjazd do Barcelony? bo ja za bardzo w temacie nie jestem:) a jak z dojazdem? :)
24 sierpnia 2013 23:37 / 1 osobie podoba się ten post
Na wiosnę jakoś pojedziemy, bo w lecie to będą tam tłumy i upiorne upały, samolotem tanich linii. Kasia ma znajomą obeznaną w takich lotach, może nam coś zarezerwować odpowiednio wcześniej.

Wiecie co, ja jednego nie rozumiem - na końcówce internetowej karty, gdy nie wchodzi mi już nic, jedno działa zawsze - nasze forum. Może my jesteśmy podpięci do jakiejś super linii Angelii Merkel? Co o tym myślicie?
24 sierpnia 2013 23:39
Aha!!! Dzięki Roma :) To już coś... Bardzo chętnie polecę. Mój znajomy był tam kilka razy i za każdym razem pod wrażeniem:)
24 sierpnia 2013 23:45 / 1 osobie podoba się ten post
No to jest nas już 6 osób - "kółko różańcowe" czyli: ja, Kasia, Andrea i Hogata plus Alexia oraz Ty. Chyba, że za kolegowanie się z nami z mety awansuje się do kółka. Nie wiem, lecz nie wątpię, że fachowiec od kółek kiedyś się odezwie i nas uświadomi.
24 sierpnia 2013 23:49 / 3 osobom podoba się ten post
Sama się awansuje do tego kółka :))) A co tam :P
25 sierpnia 2013 00:10 / 1 osobie podoba się ten post
no tak poczytałam a teraz grzecznie do łozeczka pora dobranoc do jutra:)))))))))))))
25 sierpnia 2013 07:34
Dzien doberk w niedzielny poranek ,ojej kazdy jeszcze spi? a ja szybko kawke wypije sniadanko, w miedzy czasie obiadek przygotuje a w pałzie wypad nad jeziorko ,pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac!!! przyjdzie pluch, zimno mrozy to bedzie sie siedziec w domu,a teraz ucieczka na swieze powietrze,wstawac kochani zywo poranna gimnastyka rozbudzi kazdego pare skłonow ,przysiadow pompki itp,dla zdrowia i urody no i dla kondycji a ze przy okazji troche spali sie tłuszczyku to super jak dla mnie ,miłego spokojnego dnia zycze wszystkim:)))))))))))))))))))))))))))))
25 sierpnia 2013 08:06
A u nas deszcz od wczoraj pada, szaro i ponuro dzis. Poprosiłam syna o referencje, bo później ma urlop. Trochę był rozczarowany, że nie chcę tu wracać.
25 sierpnia 2013 08:14
Witam u mnie słoneczko,ostatni tydzień w domku,buuuu ale jak mus to mus,spokojnej niedzieli życzę.