Burakami ludzkimi czy roślinnymi? Oj, Ty pracowita pszczółko, wkrótce Maję przegonisz!
Burakami ludzkimi czy roślinnymi? Oj, Ty pracowita pszczółko, wkrótce Maję przegonisz!
Witaj Mamusia2,jak sie cieszę,że chociaż te 38 km,ale ktoś w okolicy jest....możesz zdradzić w jakim kierunku jesteś?
Ja tak tez wybieram raczej, nie codziennie 2h, zamykam rano drzwi za soba i zyje chociaz te 8h inaczej, normalniej, 2h to przeciez z zegarkiem w reku tylko ale czsem nie ma innej mozliwosci, kiedys nawet poszlam na kurs jeyka wieczorem
Ale jak siedzisz przy babci to czyasz ?, dziergasz?.. uczysz się ? )))))
Pani ma poczatki demencji, ale jest bardzo kontaktowa osoba, razem czytamy gazety, uczy mnie jezyka!!!, ale pytala czy moze poprawiac, tak ok 3-4 h razem spedzamy plus zabiegi pielegnacyjen, wtedy nie moze sie st pani nagadac, wczoraj np rozmawialysmy o eutanazji. ona jeszcze sama czyta, obserwuje chmury i ptaki, sporo spi, mam wrazenie, ze jej tyle mnie wystarczy, pomysl , ktos siedzi caly dzien Tobie na glowie?
Cieszy sie jak ja sie pojawiam, omawiamy jadlospis, zakupy, co robic, dzisiaj np w sobote mialam zamiar odkurzac, ale w sobote sie nie odkurza u niej, moglabym ale to jej dom, ona zreszta lubi sie przekomarzac, kolejny pgodny Sommerpatient.
Dorotee, dawaj tutaj !! Ja tam mogę, Danuta też.
Dorotee no o to chodzi, że na wyjeździe wszystko wolno. No delegacja to delegacja, tak jak napisałaś.