Na wyjeździe #2

02 września 2013 07:13
Witam w pierwszym dniu nowego roku szkolnego..... No nie tylko dla dzieci wakacje się skończyły....
Andreo - Encyklopedio Ty nasza ! - jak się nazywa ten wątek o cudownych metodach na wszystko naszych babek ? cóś mi z głowy wyleciało.... Sodę kupiłam, ale muszę się coś dopytać... A w ogóle postuluję !!!! o spis wątków...))))
02 września 2013 07:26 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Witam w pierwszym dniu nowego roku szkolnego..... No nie tylko dla dzieci wakacje się skończyły....
Andreo - Encyklopedio Ty nasza ! - jak się nazywa ten wątek o cudownych metodach na wszystko naszych babek ? cóś mi z głowy wyleciało.... Sodę kupiłam, ale muszę się coś dopytać... A w ogóle postuluję !!!! o spis wątków...))))

02 września 2013 08:03
Dzien doberek z rana dobry jak bita smietana hehe, oj jak pieknie poniedziałek znowu nowy tydzie za nim sie obejzymy znowu bedzie niedziela,hehe ja troche pozniej wstałam hehe moja pani mi pozwoliła wczoraj hehe, no tak wieczorkie dołaczy Mamuska2, imoze ktos jeszcze wielka niespodzianka, kawka wypita zaraz szybki prysznic i do dzieła,no u mnie dzis tez jesiennie troszke pada ,ale to nic moze sobie padac w przerwie zamiast kase w sklepach wydawac z wami posiedze,ach jeszcze gimnastyke poranna kurka wodna zapomniałam, przeciez trzeba kalorje zbijac rany julek! Wszystkim solenizantom (kom) w tym tygodniu wszystkiego najlepszego zycze, wyjezdzajacym szerokosci,a na wyjezde wytrwałosci,cierpliwosci z usmiechem na buzi.Opiekun-Janusz powrucił do nas i tez usmiechniety pomimo rozstani z dziewczyna i ma racje lepiej szybciej niz pozniej pozytwne myslenie miłego usmiechnietego,bezstresowego,dnia wszystkim zycze:))))))))))))))))))) pozdrawia wszystkich:)))
02 września 2013 08:54 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ;)
Co prawda za oknem jesiennie, ale cóż to ....
Moje Skrzaty już " w bramkach startowych", Maksymek już w szkole na rozpoczęciu roku a Gabi na 10. 00
Wczoraj cała przejęta bo to pierwsza klasa gimnazjum.... I pytania: Mamo a dam sobie radę? ....

Wszystkim Mamom i ich szkloniakom dużo sił,.zdrowia i wytrwałosci :)
02 września 2013 09:06 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuje Wiesiula:)Tez przezywam,bo moj maly do 4-klasy od dzisiaj bedzie uczeszczal:)

Ja nie bede sie umizgiwac,ze super dnia Wam zycze:(Mam paskudny humor,bo zimno i do domu daleko.Pozytyw mnie dzisiaj opuscil:(

Zycze Wam,zebyscie nie czuli sie dzisiaj tak jak ja(byle jak).
02 września 2013 09:09
Po dlugim nie "byciu"na forum pozdrawiam wszystkich ktorzy moze mnie pamietaja i nowych ale z Polski!
02 września 2013 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Dziekuje Wiesiula:)Tez przezywam,bo moj maly do 4-klasy od dzisiaj bedzie uczeszczal:)

Ja nie bede sie umizgiwac,ze super dnia Wam zycze:(Mam paskudny humor,bo zimno i do domu daleko.Pozytyw mnie dzisiaj opuscil:(

Zycze Wam,zebyscie nie czuli sie dzisiaj tak jak ja(byle jak).

Na pocieszenie )).
Może tam reż potrzebują opiekunów?

Tylko, że cholernie daleko .
02 września 2013 09:16 / 1 osobie podoba się ten post
Hogatka :) prześle Ci trochę swojego póki go jeszcze w tej chwili mam.
Łokieć i noga bolą jak sto diabłów ....
02 września 2013 09:23
misiekFfm

Na pocieszenie :-))).
Może tam reż potrzebują opiekunów?

Tylko, że cholernie daleko :-(.

Misiu, o nie ,ja tam nie chce za zadne pieniazki.
Ja nie lubie plaszczyc sie przed meszczyzna.Wystarczy ,ze za kaluza jestem opiekunka-ok.to moge przezyc,ale byc opiekunka i jeszcze ruszac codziennie  na zawolanie biodrami? Ja nie dam rady,nie.
Ale dzieki Misiek za to ,ze myslisz o mnie:)
02 września 2013 09:24 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Hogatka :) prześle Ci trochę swojego póki go jeszcze w tej chwili mam.
Łokieć i noga bolą jak sto diabłów ....

To poco tak bieglas,trza pomalutku ,jak nasze podopieczne hahahahahaha-kto przy kim staje ,takim sie staje hahahaha,to byl zart:)
02 września 2013 09:30
hejka !! ja czekam do mojego małego urlopiku w środe to najpiekniejsze dni - zwiedzanie pięknych miejsc - a za machanie biodrami by mie zwolnili w trybie natychmiastowym hi hi i nie ważne jak bym sie opiekowała hi hi hi
02 września 2013 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
oby szybko minął oby - i moja środa przyszłą mój mały śliczny urlopik , ostatnio byłam w dolinie Renu na stokach gór piękne plantacje winorośli- bajkowy widok w dole wzdłuż Renu miasteczka jak z bajki
02 września 2013 10:34 / 2 osobom podoba się ten post
Cześć wszystkim, nie tak znowu z rana. Kawusię właśnie piję, chociaż nie powinnam. Ale dzisiaj taki śpiący dzień, że nie da się inaczej. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej tzn. nic nie stłukę, nie przypalę i dziadkowi nie podam np. widelca do zupy. Pogoda smutna to i ja też smutna jestem.
Mimo wszystko życzę Wam wesołego i pogodnego dnia.
W sobotę mamy jechać na wystawę obrazów szwagra dziadka do Konwerstheim. Ale ja mam zamiar sie urwać, to tak blisko Ludwigsburga a obrazy oglądam tutaj, w domu na ścianie. Ładne ale mam inne plany ..... zobaczymy czy wyjdą i czy uda mi się wymiksować.
02 września 2013 10:38
Też życzę Wam miłego dnia :))) Dzisiaj moja córcia kończy 15 lat zaszalejemy na zakupach jak wrócę :)) U mnie też pogoda nie ciekawa ,babka jeszcze mniej ciekawa od pogody ale co tam :))) Najważniejsze że mi humor dopisuje czego kochane też Wam zyczę <3
02 września 2013 11:05 / 1 osobie podoba się ten post
U nas słonko powoli przedziera sie przez chmury. Na szczęscie!