Na wyjeździe #2

01 września 2013 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Witajcie :) Od wtorku jestem na wyjeździe w Ortenburgu. Podopieczną mam bardzo dziwaczną ale postanowiłam wziąć to na klatę i wytrzymać 3 miesiące. Jak mi się to uda to już żaden Niemiec ani Niemka nie będzie mi straszny :) Wczoraj zarysowałam jej lexusa i była trochę zła ale jak Jej powiedziałam, że w Polsce na kursie prawa jazdy nie uczą jak parkować duże auto w garażu dla malucha to się nawet uśmiała. I jak będę czuła, że się w garaż nie wpasuję to mam zostawić auto na zewnątrz ;) Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie :)

Judora porzucamy kamieniami hehe masz do mnie 70kil a ja bede odrzucac hehe dasz rade co by nie:))))))))))))))
01 września 2013 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
No Hogatka lepiej późno niź wcale, jest czas by coś zmienić hihihihi... A wiesz jak to mówią, żeby życie miało smaczek...
01 września 2013 22:21
Tali

Witaj Giunta!
Fajnie, że znowu jesteś!!!
A co do kiecki to lajcik! Znajdziesz cosik na pewno!!! 

Też się cieszę, że jestem ;) aczkolwiek nie ogarniam trochę forum. W Polsce zawsze narobię sobie zaległości... ;)
Wrzucę może jutro kilka fot z Wooda. Dzisiaj nie mam już na to siły.
01 września 2013 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea zapomniałas o Kaziulku:)
01 września 2013 22:23
giunta

Też się cieszę, że jestem ;) aczkolwiek nie ogarniam trochę forum. W Polsce zawsze narobię sobie zaległości... ;)

Mam tak samo, napisałem w kilku tematach na krzyż, a reszta? Skacze po działach, a tam nic co chociażby znajomo wyglądało.
01 września 2013 22:23
giunta

No na te foty to czekam już od miesiąca!! :D
No ale poczekam jeszcze dzionek!!! 
Odpoczywaj!!
01 września 2013 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Mam tak samo, napisałem w kilku tematach na krzyż, a reszta? Skacze po działach, a tam nic co chociażby znajomo wyglądało.

Sam sobie jesteś winiem. No jak się do nas nie zaglądało przez parę miesięcy ;-///  to potem wątek ucieka. A tu już parę awantur zdążyło sie zacząć i zakończyć. Bez Ciebie oczywiście.

Dobranoc wszystkim wiedźmom, zielonym stworkom i całkiem normalnie wyglądającym opiekunkom. Pa, godzina nadchodzi !!
01 września 2013 22:31
ej tam tak wyszło hehe:))))))))))))
01 września 2013 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
Myślisz, że przed publikacją powinnam ocenzurować swoją twarz? ;)
01 września 2013 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
A później będę się przed Wami rumienić... ;)
01 września 2013 22:57
giunta

A później będę się przed Wami rumienić... ;)

A jak,juz widze te Twoje zgrabne nozki w calosci,hahahah:D.D:D:D:D
01 września 2013 22:58
hogata76

A jak,juz widze te Twoje zgrabne nozki w calosci,hahahah:D.D:D:D:D

No ale że co Hogata nóżki się będą rumienić???? ;P

Hihihhihihihi!!!!!!!!!!!!!!
01 września 2013 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

No ale że co Hogata nóżki się będą rumienić???? ;P

Hihihhihihihi!!!!!!!!!!!!!!

Buahahah,ale mi sie napisalo hahahahah:D:D:D:D:D
Chodzilo mi o to ,ze Giunta walnie zdjatko i zobacze Jej wytrenowane ,zgrabne nogi w calosci hahahahahahaha:D:D:D:D:D
01 września 2013 23:02
hogata76

Buahahah,ale mi sie napisalo hahahahah:D:D:D:D:D
Chodzilo mi o to ,ze Giunta walnie zdjatko i zobacze Jej wytrenowane ,zgrabne nogi w calosci hahahahahahaha:D:D:D:D:D

Eeee, nogi, jak nogi :P
01 września 2013 23:05
O Qrwa .ale sie usmialam,no rycze do ekranu:D:D:D:D:D:D HAHAHAHAHAHAHA
Ja piernicze,takiego dobrego dowcipu o sobie jeszcze nie slyszalam hahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D:D