Na wyjeździe #2

08 września 2013 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
Potwierdzam!!!!!!!!!!!!!!!Napić sie nie można było w spokoju bo Andrea bez przerwy w nas żarełko wpychała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)Jeśc i jeśc na okrągło!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie nas tuczyła przez 5 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08 września 2013 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Bez chlebka? Nie rozumiem :))

Zakąszanie do wódeczki -bez chlebka!!!!!!!!!!!!!Szkoła Andrejki:)
08 września 2013 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Znowu nie rozumiem :> Co ma FACET do klozetu?

Asik Ty za dlugo na stelli jestes:(Lepiej z rana sie do FACETA przytulac jak do klozetu:D:D:D Asik ja juz sie martwie o Ciebe:(Zanikaja w Tobie instynkty:D:D:D:D:D:D Asik kochanie,blagam,wracaj do domu:) Przypomnisz sobie co jest lepsze klozet czy FACET(maz)?
Ja wole FACETA- MEZA:) Dlatego jak pije ,to bez chlebka:)
Ufffff,inaczej nie umiem wytlumaczyc,dziewczyny pomozcie:D:D:D:D:D:D:D
Dziekuje Andrea:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
08 września 2013 21:29
Asik

Znowu nie rozumiem :> Co ma FACET do klozetu?

Ja tez nie!!!!!!!!!!!!!!!Hogata chyba jednak chlebkiem zakąszała  i jej zaszkodziło ,bo jakies dyrdymały zasuwa:)Albo my mało kumate :)
08 września 2013 21:29
Asik

No więc tak...reasumując. Byłam jednak w Holandii :) na rowerze. Akurat sloneczko wyszło i do tej pory nie pada (Hogata? TY to załatwiłaś czy sołtysina Tiny?) Kolacyjkę zjadłam, z Manem pogadałam (kociak chyba zdycha :( ), łóżko przygotowalam dla pana Skarba i teraz sobie siedze i czekam aż moje Skarby zechcą sie udać na spoczynek.
A w Holandii na stacji benzynowej zakupilam Guthabenkarte do internetu ...i sie wkurzyłam...bo mam taryfe za 25e a mozna kupic tylko za 15,20 i 30e...no i kupilam za 30...w czoło jeża nietoperza jak mówi jadna z was ale nie pamietam kto :>

Asik,
ja też mam tę taryfę za 25.

Dziadek kupuje raz za 30 raz za 20 i się wyrównuje.

Kasa z nadwyżki  nie przepada, tylko czeka do nastepnego m-ca.
Ale t6o pewnie, Ty stara wyżeraczka wiesz.

Piszę , bo może ktoś inny skorzysta z tej informacji.
Ogólnie z neta 02 jestem bardzo zadowolona,
w moim rejonie chodzi super.

Całuję w czółko i zmykaj do łóżeczka,
pewnie zmęczona jesteś po tym rowerze.

A ja się usiłuję spakować ha..ha,,.
08 września 2013 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ja tez nie!!!!!!!!!!!!!!!Hogata chyba jednak chlebkiem zakąszała  i jej zaszkodziło ,bo jakies dyrdymały zasuwa:)Albo my mało kumate :)

Hahahahaha,a przekaszalam,ale od zjazdu juz nie i jest super:)To nie sa dyrdymaly:D:D:D:D:D
08 września 2013 21:56 / 5 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam Was z wyspy na Morzu Północnym - Baltrum:) Chciałam wkleić kilka zdjęć z dzisiaj, ale coś przestało to wklejanie funkcjonować. W każdym razie trochę wieje, ale ciepło i słońce świeci, ryb się objadłam, hotel fajny, a wyspa urocza.
08 września 2013 22:00
wichurra

Pozdrawiam Was z wyspy na Morzu Północnym - Baltrum:) Chciałam wkleić kilka zdjęć z dzisiaj, ale coś przestało to wklejanie funkcjonować. W każdym razie trochę wieje, ale ciepło i słońce świeci, ryb się objadłam, hotel fajny, a wyspa urocza.

Ojejku jak fajnie sie takie posty czyta:D:D:D:D:D:D:D Ja to z wyjazdow z podopieczna ,to mam -wyjazd do apteki po leki i pampersy:(No,ale nie ma co narzekac,nie jest zle:)
08 września 2013 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ja do tej pory też nie miałam szczególnych wyjazdów, więc może i Tobie się przydarzy kiedyś. Mogłam też zostać sama u dziadka w domu i przez chwilę to nawet rozważałam. W końcu trochę spokoju, wolności. Kota nie ma to myszy grasują itd:) No ale sama bym pewnie nigdy tutaj nie przyjechała na wakacje, więc korzystam, żeby jak najwięcej zobaczyć.
08 września 2013 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
Wichura korzystaj kochana z uroków Wyspy i ciesz się jakby nie było urlopem. :))))
08 września 2013 22:10
wichurra

Ja do tej pory też nie miałam szczególnych wyjazdów, więc może i Tobie się przydarzy kiedyś. Mogłam też zostać sama u dziadka w domu i przez chwilę to nawet rozważałam. W końcu trochę spokoju, wolności. Kota nie ma to myszy grasują itd:) No ale sama bym pewnie nigdy tutaj nie przyjechała na wakacje, więc korzystam, żeby jak najwięcej zobaczyć.

Tez bym tak postapila:)
08 września 2013 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Asik Ty za dlugo na stelli jestes:(Lepiej z rana sie do FACETA przytulac jak do klozetu:D:D:D Asik ja juz sie martwie o Ciebe:(Zanikaja w Tobie instynkty:D:D:D:D:D:D Asik kochanie,blagam,wracaj do domu:) Przypomnisz sobie co jest lepsze klozet czy FACET(maz)?
Ja wole FACETA- MEZA:) Dlatego jak pije ,to bez chlebka:)
Ufffff,inaczej nie umiem wytlumaczyc,dziewczyny pomozcie:D:D:D:D:D:D:D
Dziekuje Andrea:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ok :) zrozumialam :) Ale ja mam inny patent :) ja tanczę i dużo jem a wtedy...nie wiem co to kac :))
08 września 2013 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Chyba mało kumate :))
08 września 2013 22:35
Asik

Ok :) zrozumialam :) Ale ja mam inny patent :) ja tanczę i dużo jem a wtedy...nie wiem co to kac :))

Ale nie zawsze jest gdzie tanczyc:(Ja lubie spiewac i tanczyc ,ale nie zawsze da rade,a wtedy moze byc KAPUT:)
08 września 2013 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Asik,
ja też mam tę taryfę za 25.

Dziadek kupuje raz za 30 raz za 20 i się wyrównuje.

Kasa z nadwyżki  nie przepada, tylko czeka do nastepnego m-ca.
Ale t6o pewnie, Ty stara wyżeraczka wiesz.

Piszę , bo może ktoś inny skorzysta z tej informacji.
Ogólnie z neta 02 jestem bardzo zadowolona,
w moim rejonie chodzi super.

Całuję w czółko i zmykaj do łóżeczka,
pewnie zmęczona jesteś po tym rowerze.

A ja się usiłuję spakować ha..ha,,.

Pakuj sie kochana :)) wiem ze nie przepada. W nastepnym miesiącu zapłace 20e ale ty masz lepiej bo ci dziadek placi a ja muszę sama :( ale za to wrzucam to w koszty :)) Nie jestem zmęczona tylko padnięta a jeszcze drożdżówkę muszę pochlonąc :)) Dobranoc :))