Na wyjeździe #2

08 września 2013 23:37
Zakręcona Mamuela

Jestem przecudnie zmeczona ,i juz pojde lulac dobrej spokojnej nocki kochani:))))))))))))

Tez bym tak chciala:(Pogdalam sobie z moim M......m i mi jakos tak sie smutno zrobilo i chce mi sue do Niego i buuuuuuuuuu:(Teraz bede sie meczyc,bo jakies glupie mysli mi do glowy wlaza(tesknota)ale dobranoc:)
08 września 2013 23:46 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Tez bym tak chciala:(Pogdalam sobie z moim M......m i mi jakos tak sie smutno zrobilo i chce mi sue do Niego i buuuuuuuuuu:(Teraz bede sie meczyc,bo jakies glupie mysli mi do glowy wlaza(tesknota)ale dobranoc:)

A rączki to na kołderce czy pod?
08 września 2013 23:56
Ciiiiiiiiiiiicccchhhhhhooooooooo,Andrea,no prosze Cie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
08 września 2013 23:57 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

A rączki to na kołderce czy pod?

Przywiaze sobie do gory,coby nie korcilo:D:D:D:D:D:D:D Dlaczego?Zeby jak bede w domku,lepiej smakowalo hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
09 września 2013 06:28
Dzień Doberek  ;) witam się z Wami z przemoczonej od deszczu dziupli. Chętnie podziele się brzydką pogodą...
09 września 2013 07:25
Witam nowy tydzień trzeba zacząć u mnie nie pada ,w nocy byłą ulewa teraz tylko wieje silny wiatr a ja muszę na zakupy już tydzień jak jestem poza domem,szybko zleciało oby reszta też tak zleciała,miłego dzionka.
09 września 2013 07:26
hogata76

Och  Hogata my cie pocieszymy wirtualnie,bo i masz podusie do wtulenia, i bedzie oki dasz rade, cały dzien taka wesoła byłas, trzymaj tak dalej no cos ty,nie poddawaj sie melancholji:)))))))))))))))) taka silna czarownica nie wypada hehe:)))))
09 września 2013 07:45 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w poniedziałkowy poranek ,był taki film nie lubie poniedziałku hehe, a ja wy lubicie poniedziałki ja lubie ! a co kazdy dzien co prawda taki sam tylko potrawy sie zmieniaja.Ja z humorkie dobrym wstałam a miło ze hohohoho , Wam tez tego zycze, no i pogody ona zawsze jest ,tygo nie zawsze słoneczna,ale kazda ma swoje uroki,,i wszystkim solenizantom w tym tygodniu wszyskiego naj naj lepszego!:))) Wyjezdzajacym szerokosci i wspaniałego urlopu a mam na wyjedzie wytrwałosci, cierpliwosci,pogody ducha,usmiechu a przede wszystkim zdrowka .Te pogody zmienne oj trzeba uwazac wiec wieczorkie kieliszeczek rumu na szklanke gotowana woda mozna miodem lub cukrem posłodzic jak kto woli i do łozeczka a rano jak fryga hehe ni i zdrowe hehe miłego usmiechnietego dnia zycze:)))))))))))))))))))))
09 września 2013 08:00
Zakręcona Mamuela

Witam w poniedziałkowy poranek ,był taki film nie lubie poniedziałku hehe, a ja wy lubicie poniedziałki ja lubie ! a co kazdy dzien co prawda taki sam tylko potrawy sie zmieniaja.Ja z humorkie dobrym wstałam a miło ze hohohoho , Wam tez tego zycze, no i pogody ona zawsze jest ,tygo nie zawsze słoneczna,ale kazda ma swoje uroki,,i wszystkim solenizantom w tym tygodniu wszyskiego naj naj lepszego!:))) Wyjezdzajacym szerokosci i wspaniałego urlopu a mam na wyjedzie wytrwałosci, cierpliwosci,pogody ducha,usmiechu a przede wszystkim zdrowka .Te pogody zmienne oj trzeba uwazac wiec wieczorkie kieliszeczek rumu na szklanke gotowana woda mozna miodem lub cukrem posłodzic jak kto woli i do łozeczka a rano jak fryga hehe ni i zdrowe hehe miłego usmiechnietego dnia zycze:)))))))))))))))))))))

Lubię środy - każda oznacza,że już tydzień mi tu minął:)Póki co żadnej środy jeszcze nie było:(,za 2 dni dopiero:(
09 września 2013 08:13
kasia63

Lubię środy - każda oznacza,że już tydzień mi tu minął:)Póki co żadnej środy jeszcze nie było:(,za 2 dni dopiero:(

No tak szybko zleci kasiu miłego dnia:)))))))))))))))
09 września 2013 08:31 / 1 osobie podoba się ten post
Miałam dzisiaj tak piękny sen, że szkoda było się budzić :) To nowość, bo zwykle śnią mi się głupoty, że idzie się za głowę złapać :)No nic. Rzeczywistość, to rzeczywistość. Trzeba iść śniadanie robić...
09 września 2013 09:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ;)

Hogatka a buziaka i przytulasą chcesz ? To Ci wysyłam.

Scarlet wspaniale się czyta Twojego posta, niech Twój Anioł i Omcia dalej strzegą i dbają o Ciebie. No i Twoja Omcia niech żyje jak najdłuższej w zdrowiu.

Kawę popijam, śniadanie przygotowałam i damę obudziłam.... Dziś wizyta z synem u psychiatry.... Oj....

Miłego, spokojnego i.szybko mijającego dnia i tygodnia!!!!
09 września 2013 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie też spokojnie od rana. Wyspałam się. Wczoraj próbowałam złapać drzemkę ale ja potrafię tak. Zegar biologiczny jest silniejszy od moich chęci.
Ale za to dzisiaj jest wietrznie a to moja pogoda. Są chmurki i słońce. I nie ma upału. Miłęgo dnia dziewczyny ;-))
09 września 2013 09:52 / 2 osobom podoba się ten post
Hejka Wszystkim:):):)

Wczoraj wieczorkiem smutasnie mi sie zrobilo:(
Dzisiaj moj maz,ma wolny dzien od pracy i po wyprawieniu malego do szkoly -zadzwonil i ......:)
Juz mi sie tak lzej zrobilo:)
Niedlugo do domku-czekam jak Andrejka i Tali na ostatnia niedziele:)
Pogoda juz jesienna,wole lato,ale jak sobie pomysle ze grzyby czekaja na mnie ,to:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Och ,juz sie nie moge doczekac:)Hahahahahaha,a wczoraj synek do mnie mowi-Tylko nawet mamo nie mysl ,ze bede z Toba po grzyby jezdzil.....
Hahahahahahaha,nie bede Go maltretowac,sama z mezem sobie pojade hahahahahahah.Dzieciak coraz starszy i mi sie zaczyna normalnie buntowac hahahahahahahaha:)
Milego Wszystkim:)
09 września 2013 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
Oj Sowa,a co Ci sie stalo?Bidula naprawde mocno zmarniala:)