Jestem przecudnie zmeczona ,i juz pojde lulac dobrej spokojnej nocki kochani:))))))))))))
Jestem przecudnie zmeczona ,i juz pojde lulac dobrej spokojnej nocki kochani:))))))))))))
Tez bym tak chciala:(Pogdalam sobie z moim M......m i mi jakos tak sie smutno zrobilo i chce mi sue do Niego i buuuuuuuuuu:(Teraz bede sie meczyc,bo jakies glupie mysli mi do glowy wlaza(tesknota)ale dobranoc:)
A rączki to na kołderce czy pod?
Tez bym tak chciala:(Pogdalam sobie z moim M......m i mi jakos tak sie smutno zrobilo i chce mi sue do Niego i buuuuuuuuuu:(Teraz bede sie meczyc,bo jakies glupie mysli mi do glowy wlaza(tesknota)ale dobranoc:)
Witam w poniedziałkowy poranek ,był taki film nie lubie poniedziałku hehe, a ja wy lubicie poniedziałki ja lubie ! a co kazdy dzien co prawda taki sam tylko potrawy sie zmieniaja.Ja z humorkie dobrym wstałam a miło ze hohohoho , Wam tez tego zycze, no i pogody ona zawsze jest ,tygo nie zawsze słoneczna,ale kazda ma swoje uroki,,i wszystkim solenizantom w tym tygodniu wszyskiego naj naj lepszego!:))) Wyjezdzajacym szerokosci i wspaniałego urlopu a mam na wyjedzie wytrwałosci, cierpliwosci,pogody ducha,usmiechu a przede wszystkim zdrowka .Te pogody zmienne oj trzeba uwazac wiec wieczorkie kieliszeczek rumu na szklanke gotowana woda mozna miodem lub cukrem posłodzic jak kto woli i do łozeczka a rano jak fryga hehe ni i zdrowe hehe miłego usmiechnietego dnia zycze:)))))))))))))))))))))
Lubię środy - każda oznacza,że już tydzień mi tu minął:)Póki co żadnej środy jeszcze nie było:(,za 2 dni dopiero:(