Na wyjeździe #2

09 września 2013 22:06
dorotee

Dwuznaczne to dosyć stwierdzenie

Zawsze mozna sie wycofać.
09 września 2013 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Dzis na forum Jubilatka
2000 E to moja wypłatka.

Dziekuje bardzo. Szmpan strzelił ,prosze do stołu.

Gratulacje!! Szampan strzelil i tyle go widzieli :))))
09 września 2013 22:08
Dobranoc Opiekunkowo!!!!
09 września 2013 22:09
No i się poryczałam znowu...
09 września 2013 22:09 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Dzis na forum Jubilatka
2000 E to moja wypłatka.

Dziekuje bardzo. Szmpan strzelił ,prosze do stołu.

Suplement do wierszyka:)

2000 euro
2000 plusów
Jeszcze mnie wywala baby z autobusu!!!!!!
Tak se obiecałam dziób trzymac na kłódkę!!!
Ach,zamiast szampana
Było żłopać wódkę!:):):):):)

09 września 2013 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

Tali...a co ty tak placzesz? Co ci? Juz po 22giej...wsztskie zle dusze śpią....kto cie skrzywdził dawaj, ja mam....łuk!!! A Skarlet pożyczoną miotłe Hogaty!! Jestesmy uzbrojone po żeby!!
09 września 2013 22:14
Ja tam dzwonie o 18ej:)
Ale wiesz  jak to jest-najpierw raporty trzeba z domu odebrać,potem wydać nowe dyrektywy,wszystko trwa,a jeszcze pochwalić albo opierniczyć..........:):):)
09 września 2013 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

"bo ten świat  nie jest taki, to my go takim czynimy"
Też mam tak.
09 września 2013 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Tali...a co ty tak placzesz? Co ci? Juz po 22giej...wsztskie zle dusze śpią....kto cie skrzywdził dawaj, ja mam....łuk!!! A Skarlet pożyczoną miotłe Hogaty!! Jestesmy uzbrojone po żeby!!

No właśnie się "Misja" skończyła... zawsze ryczę na tym filmie... nie ważne który raz go oglądam...  ło matko!!! 

A ogólnie to możecie zlać Dziadunia po tyłku solennie, bo znowu mnie wnerwił dzisiaj... no ale n ie zostałam mu dlużna i podniosłam na niego głos i puściałam focha! Niech sobie nie myśli, ze może po mnie jeździć ile mu się zachciewa... nie jestem jego służącą... mam tylko nadzieję, że Szefowa mnie nie zruga... 
09 września 2013 22:16
hagia

"bo ten świat  nie jest taki, to my go takim czynimy"
Też mam tak.

Dokładnie Hagia!!! 
09 września 2013 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
Stop, stop, stop...słuchajcie ja tu patrze ze mam juz ponad 700 plusow i nie wiem komu mam podziękować :)) Ot gapa jestem. Wiec dziekuje wam wszystkim....nawet nie wiecie jak bardzo i za co :)) Bynajmniej nie o plusach teraz mowie...może powiem za czas jakis...dziękuję raz jeszcze
09 września 2013 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Stop, stop, stop...słuchajcie ja tu patrze ze mam juz ponad 700 plusow i nie wiem komu mam podziękować :)) Ot gapa jestem. Wiec dziekuje wam wszystkim....nawet nie wiecie jak bardzo i za co :)) Bynajmniej nie o plusach teraz mowie...może powiem za czas jakis...dziękuję raz jeszcze

Hehe! No to ja mam 600 plusików..
zwykle nie patrze na to, ale jak już tak piszecie to sama spojrzałam... 
Też bardzo dziękuję!!!

Kurde ululamy się dzisiaj od tych szampanów!!!
09 września 2013 22:22
Qrwa mac-bylam na rozmowie i mnie tyle ominelo,jakbym plusy zaczela strzelac,to do rana bym musiala siedziec.Jutro dziewczyny kochane,przysiade i zaczne plusami strzelac:D:D:D:D:D:D:D A taeraz jakby co to i ja cos skrobne:)
Jeszcze jestescie,czy mam sie rozbeczec:(?
09 września 2013 22:23
hogata76

Qrwa mac-bylam na rozmowie i mnie tyle ominelo,jakbym plusy zaczela strzelac,to do rana bym musiala siedziec.Jutro dziewczyny kochane,przysiade i zaczne plusami strzelac:D:D:D:D:D:D:D A taeraz jakby co to i ja cos skrobne:)
Jeszcze jestescie,czy mam sie rozbeczec:(?

Nie płakuniaj!!! 
Jestemyyyyyy!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDd
09 września 2013 22:24
Jesteśmy,jesteśmy:) Sama się popłakałam ze śmiechu ,zwłaszcza nad tym moim ostatnim suplemencikiem:):):)
Tali Misja to ten z Jeremy Ironsem film? Ogladałam kiedys dawno.Ale zeby az płakać...