Chętnie bym się podzielił swoim doświadczeniem.
Niestety. Jak mówią Niemcy - jestem "altmodisch" i z kont mam tylko konto w banku :-))).
Kasia!
Może jakaś inna forma kontaktu?
Chętnie bym się podzielił swoim doświadczeniem.
Niestety. Jak mówią Niemcy - jestem "altmodisch" i z kont mam tylko konto w banku :-))).
Kasia!
Może jakaś inna forma kontaktu?
podpowiedzcie prosze jaka firma wyslac paczke z D do PL kiedys wysylalam interpaczka
W moim profilu jest mój meil ,w Twoim nie ,więc napisz mi na meila kontakt do siebie ,telefon czy inny jakis a ja jej napiszę na fejsie wiadomośc i zadzwoni do Ciebie.Pocztowe konto to masz chyba ?
No...
Aż taki staroświecki to nie jestem ;-). Po prostu zapomniałem w profilu wpisać adres e-mail.
Zaraz to naprawiam.
Dzięki!
A przez busa nie chcesz podac - szybko i bezpiecznie i nie wiem czy nie taniej jak poczta lub kurierem.
Witam w poniedziałkowy poranek u mnie niestety dalej pochmurno,zero słońca,miłego dzionka.
Jagus - za "na dole mapy" moja pani od geografii wskaźnikiem lała po łapach:):):):Gdzie jesteś ,koło jakiego dużego miasta i gdzie tę paczusię chcesz podać?Zaraz coś poszperamy i wyszukamy:)Doczytałam ,żeś z zachodniopomorskiego jak ja-busów od nas jeździ do D bbb dużo po całych Niemczech,nie zwróciłaś pewno uwagi.