Na wyjeździe #2

15 lipca 2013 09:21
jestem w Wangen a paczka do Debna
15 lipca 2013 09:53
jagus

wejdz na strone www.mypolacy.de tam sie oglaszaja przewoznicy, jezdza po calych niemczech i polsce :)
15 lipca 2013 10:05
85marzena

wejdz na strone www.mypolacy.de tam sie oglaszaja przewoznicy, jezdza po calych niemczech i polsce :)

dzieki juz patrze

15 lipca 2013 10:12
Dzień dobry :))) u mnie kolejny dzień urlopu nad morzem. słoneczko wyszło i na plażę opalać się :))) pozdrowienia :*
15 lipca 2013 10:44
Sylwunia

Dzień dobry :))) u mnie kolejny dzień urlopu nad morzem. słoneczko wyszło i na plażę opalać się :))) pozdrowienia :*

milego urlopu ;) oby pogoda dopisala...
ja tez nie dlugo bede lezec na piasku...juz sie nie moge doczekac ...woda ciepla ???
15 lipca 2013 10:49
jagus

najblizsze miasto wieksze to Ravensburg do mnie 17 km jest, paczke chcialabym podac ok srody 24 lipca bo 31 koncze prace jakbys Kasiu mogla mi pomoc bede wdzieczna

Które Dębno ,bo jest kilka i podaj kod pocztowy do swojej miejscowości w D.
15 lipca 2013 10:58
Ania0806 - dajże się temu swojemu Miśkowi wykazać!Pochwal ,ze posprzątane - zobaczysz jaki efekt będzie jak nastepnym razem do domu wrócisz:):):)Jak już koniecznie musisz poprawić to chociaż nie przy nim:)Ja tam mu się nie dziwie,że olewa - starał się chłop jak potrafił a tobie i tak nie pasi......Miłego pucowania:)
15 lipca 2013 11:11
Sylwunia

Sylwuniu, fajnie, że się odzywasz. Za tydzień jadę z wizytą do rodziny do Końskich, myslałam, że się spotkamy w realu, ale Ty nad morzem. Odpoczywaj.
15 lipca 2013 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Mamuska, do zjazdu coraz blizej, usmiechnij sie !!!!!! Co tam pogoda, wazne co w sercu!!! Milego dnia!!!

Margolcia ja cały czas się uśmiecham,tylko słoneczka mi prakowało,ale już się trochę pokazało,połowa spraw urzędowych zaliczona,druga jutro,laptop oddałam do przeglądu ,luzik córek nie ma masz pużno z pracy wróci więc luzik.
15 lipca 2013 11:40
kasia63

Które Dębno ,bo jest kilka i podaj kod pocztowy do swojej miejscowości w D.

88239 wangen in allgau 74-400 debno zachodniopom
15 lipca 2013 11:49
Witam opiekunkowo miłego dnia zycze wszystkim ,spokojnego przede wszystkim:DDDDD Ja dzis z powrotem wyjezdzam do DE mam nadzieje ze bedzie tam internet! a jak nie to i tak nie problem mam stik ,chymmmmmmmmmmmmm ale po co płacic jak byłby stacjonarny hehe ,ale zobacze odmiana trzymajcie kciuki kochane jade w nieznane pierwszy razpozdrawiam:))))))))))))
15 lipca 2013 12:02 / 1 osobie podoba się ten post
Jade z "furą siana" do domu a tu euro spada,niedobrze:(
15 lipca 2013 13:17 / 5 osobom podoba się ten post
A u mnie Babcia niestety ma spore problemy z pamięcią. Ostatnio szukałyśmy tabletek. Te "bieżące" trzyma w miseczce, razem z musem jabłkowym, rurkami do picia i wszystkimi możliwymi rzeczami, które mogą do tych celów być potrzebne. I ostatnio cała miska "zaginęła w akcji". Przeszukałyśmy wszystkie możliwe miejsca, nawet kibelek. Nigdzie nie było. W końcu okazało się, że włożyła je do szafy między ubrania. Ja się uśmiechałam z całej sytuacji, ale Jej nie było do śmiechu, bo w pewnym momencie usiadła w fotelu i zaczęła wzdychać, ze w końcu sobie uświadomiła, że już jest stara. Dzisiaj kolejna akcja, zginęły Babci zęby.... i historia powtórzyła się od początku, przetrząsnęłyśmy cały dom i nie ma. Babcia w końcu mówi, że musiała je chyba połknąć . Ona cała w histerii, bo jak się teraz ludziom pokaże i że pewnie zaraz ją będzie brzuch bolał.... ja z trudem przy niej powstrzymuję śmiech i zapewniam, ze na "całe szczęście" nie ma wcale swoich zębów i Jej proteza jest na tyle duża, ze nie mogła jej połknąć.... W końcu znalazłam, miejsce niesamowite, bo były w koszyczku na klamerki do bielizny....., a ja wieszałam pranie i myślałam, że ze strachu ze skóry wyskoczę, jak zauważyłam, że wystają zęby. Bóg mnie pokarał, że śmiałam się z Niej
15 lipca 2013 13:32
jagus

tu masz Pastuch przewozy +48  757 8131 79,na 100% ci pomogą