Powiedziałam dziadkowi, że muszę wyskoczyć po masło. On na to, że irlandzkie masło jest dobre, bo w Irlandii krowy mają, jak w raju i żebym kupiła :D
Powiedziałam dziadkowi, że muszę wyskoczyć po masło. On na to, że irlandzkie masło jest dobre, bo w Irlandii krowy mają, jak w raju i żebym kupiła :D
Mają jak w raju - to na pewno rajskie maslo od nich sprzedają - a dziadek nie docenia własnych niemieckich krówek?
u mnie też dziś albo jest słońce albo go nie ma do naszego miasta nad nasze piękne jezioro przyjechał TVN,rozbili się na plaży,od jezioro trochę wijało,pochodziłam trochę z mężem i wróciliśmy do domku,trochę dziwnie bez córek,ale nie mówię że żle,teraz czekam na rozmowe z nimi na skypie,miłego wieczorka.
Szkoda, że tak szybko wróciłaś bo by Cię może nagrali i na TVN może co niektórzy mogliby cię zobaczyć... :) :)
Grawik idę jeszcze o 20 będzie koncert,i jutro jeszcze będą,więc może jutro,ja będe na zjeżdzie a ty,hi,hi jestem ruda znajdż mnie na fejsie.
Kto szuka - ten znajdzie... a nóż mi się uda??
Oddajcie mi troszeczkę, ja mam prawie 160 cm :-)
małe jest piekne ja tez mam 160 i sie ciesze z tego:)
Dzien dobry znow jeden dzien za mna coraz blizej domu.Moja Pani wczoraj nie za dobrze sie czula caly dzien przespala a wieczorem byla slaba bardzo.Mialam problem z wieczorna toaleta.Moze dzisiaj bedzie lepiej.Krotkiego i dobrego dnia zycze wszystkim opiekunkom i opiekunom.
Witam wszystkich w niedzielny poranek.
Ja mam ten sam problem z moją babcią. Juz 2 dni tak przespałą. Rano daję radę jeszcze ją umyc i ubrac, ale cały dzien spi w fotelu, jedzenie i picie podaję na spiąco, a wieczorem problem jak ją doprowadzic do łóżka, umyć i położyć spać.
Rodzina o tym wie, bo byli i w piatek i w sobotę. Gdybym nie dała rady sama jej położyć spać miałam do nich dzwonić to by mi pomogli. Ale na szczęście jakoś dałąm rade.