Na wyjeździe #2

13 lipca 2013 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Powiedziałam dziadkowi, że muszę wyskoczyć po masło. On na to, że irlandzkie masło jest dobre, bo w Irlandii krowy mają, jak w raju i żebym kupiła :D

Mają jak w raju - to na pewno rajskie maslo od nich sprzedają - a dziadek nie docenia własnych niemieckich krówek?
13 lipca 2013 18:26
grawik

Mają jak w raju - to na pewno rajskie maslo od nich sprzedają - a dziadek nie docenia własnych niemieckich krówek?

Coś mu się najwyraźniej odwidziały ;)
13 lipca 2013 18:27
A ja dzis po opini Iggi ....chcialam sie po opalac w stroju.....dzisiaj, chyba troche za pozno .....bo polezalam godzine i slonce zaszlo.....moze jutro sie uda....
13 lipca 2013 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
u mnie też dziś albo jest słońce albo go nie ma do naszego miasta nad nasze piękne jezioro przyjechał TVN,rozbili się na plaży,od jezioro trochę wijało,pochodziłam trochę z mężem i wróciliśmy do domku,trochę dziwnie bez córek,ale nie mówię że żle,teraz czekam na rozmowe z nimi na skypie,miłego wieczorka.
13 lipca 2013 18:57 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

u mnie też dziś albo jest słońce albo go nie ma do naszego miasta nad nasze piękne jezioro przyjechał TVN,rozbili się na plaży,od jezioro trochę wijało,pochodziłam trochę z mężem i wróciliśmy do domku,trochę dziwnie bez córek,ale nie mówię że żle,teraz czekam na rozmowe z nimi na skypie,miłego wieczorka.

Szkoda, że tak szybko wróciłaś bo by Cię może nagrali i na TVN może co niektórzy mogliby cię zobaczyć... :) :)
13 lipca 2013 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
grawik

Szkoda, że tak szybko wróciłaś bo by Cię może nagrali i na TVN może co niektórzy mogliby cię zobaczyć... :) :)

Grawik idę jeszcze o 20 będzie koncert,i jutro jeszcze będą,więc może jutro,ja będe na zjeżdzie a ty,hi,hi jestem ruda znajdż mnie na fejsie.
13 lipca 2013 19:03
mamusia2

Grawik idę jeszcze o 20 będzie koncert,i jutro jeszcze będą,więc może jutro,ja będe na zjeżdzie a ty,hi,hi jestem ruda znajdż mnie na fejsie.

Kto szuka - ten znajdzie... a nóż mi się uda??
13 lipca 2013 19:07
grawik

Kto szuka - ten znajdzie... a nóż mi się uda??

Próbuj czekam na efekty,sama jestem ciekawa czy mnie znajdziesz.
13 lipca 2013 21:59
Annika

Oddajcie mi troszeczkę, ja mam prawie 160 cm :-)

małe jest piekne ja tez mam 160 i sie ciesze z tego:)

14 lipca 2013 00:40
Witam wszystkich, ja juz z domku pisze, troche poleciałm w kwiatki porobic, i tak jakos caly dzien zeszedł, prysznic zrobiłam i juz ide spac jeste zmeczona cała noc nie spoałam w podrorzy zadko spie i juz ledwo patrze na oczy dobrej spokojnej nocy wszystkim zycze:DDDDDDDDDD
14 lipca 2013 00:49
kacha25

małe jest piekne ja tez mam 160 i sie ciesze z tego:)

Ojej i coz to tkiego, ja mam 158 a 80kil waze, to dopiero, ale co toam mowia kazda potwora znajdzie amatora . I wiecie co prawda moj czeka cierpliwie! na mnie, teraz ja  czekam na niego jest w sanatorium , ale sie nie przejmuje hehe :DDDDDDDDDDDDDDD
14 lipca 2013 06:08
Dzien dobry znow jeden dzien za mna coraz blizej domu.Moja Pani wczoraj nie za dobrze sie czula caly dzien przespala a wieczorem byla slaba bardzo.Mialam problem z wieczorna toaleta.Moze dzisiaj bedzie lepiej.Krotkiego i dobrego dnia zycze wszystkim opiekunkom i opiekunom.
14 lipca 2013 06:59
mleczko47

Dzien dobry znow jeden dzien za mna coraz blizej domu.Moja Pani wczoraj nie za dobrze sie czula caly dzien przespala a wieczorem byla slaba bardzo.Mialam problem z wieczorna toaleta.Moze dzisiaj bedzie lepiej.Krotkiego i dobrego dnia zycze wszystkim opiekunkom i opiekunom.

Witam wszystkich w niedzielny poranek.
Ja mam ten sam problem z moją babcią. Juz 2 dni tak przespałą. Rano daję radę jeszcze ją umyc i ubrac, ale cały dzien spi w fotelu, jedzenie i picie podaję na spiąco, a wieczorem problem jak ją doprowadzic do łóżka, umyć i położyć spać.
Rodzina o tym wie, bo byli i w piatek i w sobotę. Gdybym nie dała rady sama jej położyć spać miałam do nich dzwonić to by mi pomogli. Ale na szczęście jakoś dałąm rade.

14 lipca 2013 07:29
wisienka

Witam wszystkich w niedzielny poranek.
Ja mam ten sam problem z moją babcią. Juz 2 dni tak przespałą. Rano daję radę jeszcze ją umyc i ubrac, ale cały dzien spi w fotelu, jedzenie i picie podaję na spiąco, a wieczorem problem jak ją doprowadzic do łóżka, umyć i położyć spać.
Rodzina o tym wie, bo byli i w piatek i w sobotę. Gdybym nie dała rady sama jej położyć spać miałam do nich dzwonić to by mi pomogli. Ale na szczęście jakoś dałąm rade.

wiesz ja nie mam tak co dzien, wczoraj byl jakis gorszy dzien ale wieczorem rozruszala sie troche.Powiedzialam,ze pojdziemy do kosciola to zebrala sie w sobie.Moja Pani ma ciezka chorobe, ale jest pogodna osobą,to ja jej bardziej dokuczam jak ona mnie.Ciagle namawiam ja na spacery i wymyslam rozne zajecia zeby byla aktywna fizycznie.Ale na nic moje starania choroba robi postepy.
14 lipca 2013 07:58
Witam opiekunkowo w piękny słoneczny,niedzielny poranek i miłego dzionka wszystkim życze