Na wyjeździe #2

29 lipca 2013 13:48
dziekuje,myslalam,ze nie wolno podawac na forum nazw swoich firm.
29 lipca 2013 13:49
Paula

Jejku gdzie to było?

Wcześniej pisałam, ale wlnęłam literówkę Reutlingen-Sickenhausen niedaleko Stutgartu.
29 lipca 2013 14:11 / 1 osobie podoba się ten post
Sas-anka skad masz zdjecie mojego jamnika,14-to letniego dziadka?
29 lipca 2013 14:36
Sylwunia,
zmieniłaś włoski, ładnie Ci w blond.
29 lipca 2013 14:37
mleczko47

Sas-anka skad masz zdjecie mojego jamnika,14-to letniego dziadka?

Jamniki są słodkie:) i jak widać na zdjęciu się potrafią przystosowac do każdych warunków. Moja też już ma 12 lat, zresztą widac po siwym pyszczku. Jest cwana, leniwa i najukochańsza.
29 lipca 2013 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

U kolezanki co jest na czarno tak własnie jak u Ciebie ,Kruszynka-ona schowana w pokoiku i ani mru mru.A to dlatego ,że opiekunami babci są syn i synowa i dostaja za to jakies pieniądze z kasy chorych !Nawet tam Pfleged. nie przychodzą!Bo niby nie trzeba!Niemcy tez kombinują jak potrafia i wcale nie sa tacy uczciwi jak się nam powszechnie wydaje!!!

Dobrze powiedziane Kasiu, kombinuja na moje stałej stelli tez pracuje na czarno,ale jak przyjechała Pani z komisji do mojej seniorki,to ja akurat ja ubierałam,i wiecie jaka była szczesliwa, bo ta widziała ze ona sama nie poradzi sobie, a maz taz lezacy chory lezyale do niego to Pflegedins przyjezdzaja a ja jej tylko pomagam,hehe a potem sama sie smiała jak w karty gralismy ze jakby  ta z kontroli widziała,jak ona tasuje to na pewno by nic nie dostała hehe Kombinuja kombinuja i to nie jedni:)))))))))))))))

29 lipca 2013 14:53
bellaluna1977

Mycha- czyżby ta miejscowość była niedaleko mojej ;-) ???

Myslę, że nie. Jestem koło Stuttgartu a Ty trochę wyżej z tego co na mapie widziałam ;-//   U mnie pada i ma padać przez 2 dni. To wystarczy żeby się trochę ochłodziło. Ale upały wrócą ;-/// pod koniec tygodnia. 

Byliśmy oglądać autko, teraz córa z dziadkiem rozważają "za i przeciw". Mnie w sumie wsio rawno co kupią, chociaż to auto jest dla osób, które się będa dziadkiem opiekować. On nie może jeździć. Kupiliśmy nowe spodnie dla dziadka, bo ostatnio jadł byle jak i schudł.

Annika się postarała z tymi pająkami ;-)))  leje i leje. Hahaha. 
29 lipca 2013 15:33 / 3 osobom podoba się ten post
W realu jeszcze ladniej wygladam.(???????)
29 lipca 2013 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha - kobietoooo ;-) zlituj się o zrób jakieś czary mary..., aby się ktoś wyczarował ;-)
Ja tu niebawem odleżyn się nabawię :-P
A tu teraz super wetter ;-) niiii gorąco, niiii zimno
APELUJĘ!!! JEST KTOŚ ŻYWY Z POLSZY W ALSTÄTTE??? AHAUS???
Ja tu umieram!!!!! ;-)
Niech nooo się kto zlituje nad biiiidulką ;-)
Pozdrawiam wszystkich. ............
29 lipca 2013 15:51
bellaluna1977

Mycha :-) - kobietoooo ;-) zlituj się o zrób jakieś czary mary..., aby się ktoś wyczarował ;-)
Ja tu niebawem odleżyn się nabawię :-P
A tu teraz super wetter ;-) niiii gorąco, niiii zimno :-)
APELUJĘ!!! JEST KTOŚ ŻYWY Z POLSZY W ALSTÄTTE??? AHAUS???
Ja tu umieram!!!!! ;-)
Niech nooo się kto zlituje nad biiiidulką ;-)
Pozdrawiam wszystkich. ............:-)

nic nie poradzisz ja tu tez szukałam koło siebie koleżanek do kawki i nikt sie nie odezwał 
a ,moze nie chciał zawierać znajomości 

29 lipca 2013 16:00
Kulka129-
Ale Ja nie gryzę ;-)
To może w takim razie My umówimy się na rower;-)rower, ewentualnie helikopterem do Ciebie przylecę. ..... ;-)
Możesz sobie wyobrazić, że praktycznie nie wychodzę na wolne...:|, bo samej nie chce mi się.......
Może założyć nowy wątek, aby każda z Nas wpisywała miejscowość (region) - byłoby łatwiej ;-)
29 lipca 2013 16:02
A ja teraz najchetniej to zamknelabym sie u siebie i poryczala,tak sie cieszylam,ze zarobie troche kasy,a tu prosze,komornik za dawne zadluzenie wejdzie mi na wyplate i zabierze prawie 1200zlotych,i dupa,prezentow bedzie mniej,niech to...chce do domu buuu...
29 lipca 2013 16:12 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

A ja teraz najchetniej to zamknelabym sie u siebie i poryczala,tak sie cieszylam,ze zarobie troche kasy,a tu prosze,komornik za dawne zadluzenie wejdzie mi na wyplate i zabierze prawie 1200zlotych,i dupa,prezentow bedzie mniej,niech to...chce do domu buuu...

Ciesz się, że masz z czego zapłacić ;-)) Brak prezentów jakoś przeżyją a będziecie mieli czyste konto. No chyba, ze mąż jeszcze coś nawywijał. 
29 lipca 2013 16:17
Jestem tego samego zdania co MYCHA...........
Zapłacisz i z głowy!!Prezenty nie są najważniejsze...
Chyba najlepszy jest spokój spłacając- zyskasz go
Głowa do góry!!!
Pozdrawiam!!!
29 lipca 2013 16:26
bellaluna1977

Jestem tego samego zdania co MYCHA...........
Zapłacisz i z głowy!!Prezenty nie są najważniejsze...
Chyba najlepszy jest spokój :-) spłacając- zyskasz go :-)
Głowa do góry!!!
Pozdrawiam!!!

maz nc nowego nie nawywijal,bo planujemy pobrac sie jak zjade na urlop,w koncu na mnie juz najwyzszy czas,a za slowa otuchy bardzo wam dziekuje,spokoj dobra rzecz tylko dlaczego zoladek tak sciska...