Na wyjeździe #2

28 lipca 2013 19:05
wisienka

Zebym umiala wstawiac zdjecia, to pokazalabym jaki wielki grad padał. u nas małe straty , na szczęście. niektórym poniszczyło samochody, dachy domów, pozalewało.
zaraz przyjechały babci dzieci i wszystko dokumentują.

Hej:)a gdzie Ty jestes kochana?:)u mnie bylo tak samo,przed piata spadl grad wielkosci jaj:)albo lepiej,ja jestem pod Stuttgartem:)ale czulam cos caly dzien po zachowaniu dziadka:)ogladal mecz i klocil sie z telewizorem hihi,ze za male zawodniczki sa i nic nie widzi:)bez komentarza to zostawie bo nerwy mi siadaja:):):)edytowalam,bo juz wiem gdzie jestes:)
28 lipca 2013 19:09
U mnie właśnie po burzy ale pada dalej tyle że bez gradu a ciemno jakby noc była
28 lipca 2013 19:30
grawik

Wiem że Papież Franciszek był na pielgrzymce w Brazylii - jak to mógł się znaleźć we Francji?? Chyba to Brazylia i Rio de Janeiro?? Swoją drogą, szkoda że przegapiłam, bo pomijając ten incydent, które zgotowały feministki - to ciekawe spotkania młodego duchem Papieża z mlodzieżą.

a czy wazne gdzie byl??i tak nie rozumialas co mowil, ja tez-:)wazne jaki tego obraz byl, a byl piekny
28 lipca 2013 19:51
Nadciąga kolejna burza, czas wyłączyć kompa, spokojnej nocki wszystkim
28 lipca 2013 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
mala

Hej:)a gdzie Ty jestes kochana?:)u mnie bylo tak samo,przed piata spadl grad wielkosci jaj:)albo lepiej,ja jestem pod Stuttgartem:)ale czulam cos caly dzien po zachowaniu dziadka:)ogladal mecz i klocil sie z telewizorem hihi,ze za male zawodniczki sa i nic nie widzi:)bez komentarza to zostawie bo nerwy mi siadaja:):):)edytowalam,bo juz wiem gdzie jestes:)

Jej...slabina jestes :) Jakie nerwy? A niech dziadek sobie gada. ja mam to w PL. Jak Man zacznie uderzac w dyskusje z Palikotem np to wychodze bo inaczej zaplulabym mieszkanie ze smiechu a nie bede przeciez potem ze ścierka ganiac i roboty sobie dokladac :)
28 lipca 2013 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
mala

Jestem w Salach. między Stuttgartem i Ulm. 
28 lipca 2013 20:21
wisienka

Jestem w Salach. między Stuttgartem i Ulm. 

Jestes 7km ode mnie,ja w Goppingen:)
28 lipca 2013 20:22
no to faktycznie niedaleko :))
28 lipca 2013 20:38
Dziewczyny Ja już powtarzam się enty raz........
Czy nadejdzie dzień kiedy będę mogła z kimś na rower.... lody....?????
Alstätte??? Ahaus!!!! Gronau!!!!?????Enschede ???!!!
Proszę
Pozdrawiam wszystkich
28 lipca 2013 22:34
A ja jestem w Weinstadt.
28 lipca 2013 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie burza 2 razy ,a jak padało to swiata nie było widac, ale gradobicia nie było na szczesci, potem spokojny deszczyk i teraz tez nawet jeszcze troche sie błyska!!! a ja okno przymkne troche bo takie raptowne zmiany temperatur sa nibezpieczne!!! kochani spokojnej nocy zycze :)))))))))))))))))) do jutra!!!:))))))))))))))))
28 lipca 2013 22:54
mały błąd Niedernhausen, Wildpark
28 lipca 2013 23:02

A ja dzisiaj chyba rozpętałam burzę nad swoją podopieczną. Opisałam córkom ze szczegółami, co babka wyprawia, co zaszło w ostatnim tygodniu. Od razu zareagowały. Obiecały działanie od jutra, przyśpieszą sprawę umieszczenia jej w klinice w celu ustawienia leków, zapewniły mnie, że absolutnie nie muszę się stresować tym jak ona samo poleci sobie na spacerek z pieskiem, że mogę sobie wychodzić na 2 godzinną przerwę i jeden dzień wybyć na dłużej. Zapewniły mnie o zwiększeniu pomocy w opiece, no i zapewniły, że są bardzo zadowolone i wdzięczne za moją opiekę..... zobaczymy jak to wyjdzie. Chociaż na koniec dnia dostałam jakieś wsparcie.

Zofijo edytuj swoje posty za pomocą odpowiedniej funkcji, która jest wyjasniona w regulaminie forum. Moderator

29 lipca 2013 00:17
Jutro wieczorem jadę do kochanego Szczecina. Nad morze myślę, że jeszcze będę zaglądać, ale jestem już tak stęskniona za miastem i moimi ludźmi, ze muszę, muszę, muszę! :) W środę ruszamy z ekipą do Kostrzyna na Woodstock, więc tym samym usprawiedliwiam się już zawczasu z nieobecności na forum aż do niedzieli ;)
29 lipca 2013 01:02
mala

Jestes 7km ode mnie,ja w Goppingen:)

To ja też w Waszych rejonach. Tzn. teraz w Polsce, ale ogólnie to cały czas do Elchingen jeżdżę :)