Zebym umiala wstawiac zdjecia, to pokazalabym jaki wielki grad padał. u nas małe straty , na szczęście. niektórym poniszczyło samochody, dachy domów, pozalewało.
zaraz przyjechały babci dzieci i wszystko dokumentują.
Zebym umiala wstawiac zdjecia, to pokazalabym jaki wielki grad padał. u nas małe straty , na szczęście. niektórym poniszczyło samochody, dachy domów, pozalewało.
zaraz przyjechały babci dzieci i wszystko dokumentują.
Wiem że Papież Franciszek był na pielgrzymce w Brazylii - jak to mógł się znaleźć we Francji?? Chyba to Brazylia i Rio de Janeiro?? Swoją drogą, szkoda że przegapiłam, bo pomijając ten incydent, które zgotowały feministki - to ciekawe spotkania młodego duchem Papieża z mlodzieżą.
Hej:)a gdzie Ty jestes kochana?:)u mnie bylo tak samo,przed piata spadl grad wielkosci jaj:)albo lepiej,ja jestem pod Stuttgartem:)ale czulam cos caly dzien po zachowaniu dziadka:)ogladal mecz i klocil sie z telewizorem hihi,ze za male zawodniczki sa i nic nie widzi:)bez komentarza to zostawie bo nerwy mi siadaja:):):)edytowalam,bo juz wiem gdzie jestes:)
Hej:)a gdzie Ty jestes kochana?:)u mnie bylo tak samo,przed piata spadl grad wielkosci jaj:)albo lepiej,ja jestem pod Stuttgartem:)ale czulam cos caly dzien po zachowaniu dziadka:)ogladal mecz i klocil sie z telewizorem hihi,ze za male zawodniczki sa i nic nie widzi:)bez komentarza to zostawie bo nerwy mi siadaja:):):)edytowalam,bo juz wiem gdzie jestes:)
Jestem w Salach. między Stuttgartem i Ulm.
A ja dzisiaj chyba rozpętałam burzę nad swoją podopieczną. Opisałam córkom ze szczegółami, co babka wyprawia, co zaszło w ostatnim tygodniu. Od razu zareagowały. Obiecały działanie od jutra, przyśpieszą sprawę umieszczenia jej w klinice w celu ustawienia leków, zapewniły mnie, że absolutnie nie muszę się stresować tym jak ona samo poleci sobie na spacerek z pieskiem, że mogę sobie wychodzić na 2 godzinną przerwę i jeden dzień wybyć na dłużej. Zapewniły mnie o zwiększeniu pomocy w opiece, no i zapewniły, że są bardzo zadowolone i wdzięczne za moją opiekę..... zobaczymy jak to wyjdzie. Chociaż na koniec dnia dostałam jakieś wsparcie.
Zofijo edytuj swoje posty za pomocą odpowiedniej funkcji, która jest wyjasniona w regulaminie forum. Moderator
Jestes 7km ode mnie,ja w Goppingen:)