Nasza Perfumeria

10 maja 2016 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mam kolejnego ulubieńca od Armaniego-Acqua di Gioia-świeże i żeśkie
10 maja 2016 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
 Dostałam ostatnio od męza Valentino Valentina, jest delikatny, świezy ale krótko trzyma, bardzo lubię Jil Sander,Mam końcówkę Noa Cacharel,Versace białe Bight cristal/ czarne trochęwieczorowe.Dostałam w tamtym roku od Córki Pdp Charms pandora nie wiem dokładnie ale ten zapach b. mi sie podoba.Lubię słodkości i świezoścNie trzymam się jednego zapachu, lubię zmiany i jednych się nie trzymam.Chciałabym miec Madame Madmaselle/ zle napisałam.
11 maja 2016 08:06 / 1 osobie podoba się ten post
Sorry za byka! w poście wyżej! Teraz mogę powiedzieć,że mam dysleksję.Kiedyś to było zwykłe matołectwo.No i jeszcze "offa"zrobiłam.
11 maja 2016 09:41 / 2 osobom podoba się ten post
pytajka

Sorry za byka! w poście wyżej! Teraz mogę powiedzieć,że mam dysleksję.Kiedyś to było zwykłe matołectwo:-(:-).No i jeszcze "offa"zrobiłam.

Rogi ten byk ma jakies male. Mozna uznac,ze to literowka. A zapach Armaniego,chociaz do swiezakow sie zalicza,podoba sie mnie rowniez  Chociaz ogon moglby byc dluuzszy. 
14 maja 2016 12:24 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Rogi ten byk ma jakies male. Mozna uznac,ze to literowka. A zapach Armaniego,chociaz do swiezakow sie zalicza,podoba sie mnie rowniez :-) Chociaz ogon moglby byc dluuzszy. 

Myszencjo dostałam prezent czy mozesz ten zapach opisac w swoj sposób Bo ja to lubie męskie zapachy wód i to takich po goleniu. Zwłaszcza jak mąz sie do mnie tuli
14 maja 2016 12:57
mleczkovoll40

Myszencjo :-) dostałam prezent czy mozesz ten zapach opisac w swoj sposób :-) Bo ja to lubie męskie zapachy wód i to takich po goleniu. Zwłaszcza jak mąz sie do mnie tuli

? Naprawde nie znam meskiego hypnotica poison.. Nie dam rady opisac bo nie mialam okazji wachac. Nawet nie wiedzialam,ze jest.
14 maja 2016 13:02 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

? Naprawde nie znam meskiego hypnotica poison.. Nie dam rady opisac bo nie mialam okazji wachac. Nawet nie wiedzialam,ze jest.

Ale to nie jest męski gdyby był to ja potrafiłabym opisać. Lubie meskie zapachy. To jest babskie
14 maja 2016 13:07 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Ale to nie jest męski :-) gdyby był to ja potrafiłabym opisać. Lubie meskie zapachy. To jest babskie :-)

Aaaa,nie zrozumialam ;) Jesli wolisz meskie zapachy to nie spodoba sie Tobie hypnotic. To killer jest. Opisze go z wielka przyjemnoscia ale pozniej nieco bo teraz to tak z doskoku jestem. 
14 maja 2016 13:10 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Aaaa,nie zrozumialam ;) Jesli wolisz meskie zapachy to nie spodoba sie Tobie hypnotic. To killer jest. Opisze go z wielka przyjemnoscia ale pozniej nieco bo teraz to tak z doskoku jestem. 

No właśnie nie rozumiesz moich wpisów. Nie odróżniasz żartu od  złośliwosci. Chociaz zaznaczam to usmieszkiem. To juz mi nie odpisuj. Dziekuje.
14 maja 2016 13:36 / 7 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

No właśnie nie rozumiesz moich wpisów. Nie odróżniasz żartu od  złośliwosci. Chociaz zaznaczam to usmieszkiem. To juz mi nie odpisuj. Dziekuje.

Czasami sie zastanawiam czy Ty sama siebie rozumiesz...Ta sama uwaga-nie odpisuj;)
15 maja 2016 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
Myszencjo droga, perfum dla dojrzałej /57/kobiety, która ma maj w głowie i lubie słodkie perfumy  ale nie ciężkie proszępoleć.
15 maja 2016 14:03
michasia

Myszencjo droga, perfum dla dojrzałej /57/kobiety, która ma maj w głowie i lubie słodkie perfumy  ale nie ciężkie proszę:yeah:poleć.

A powiedz chociaz jakie nuty zapachowe maja sie tam znalezc?Bo slodkie to wiesz...moga byc kwiatowe,moga orientalne albo jeszcze jakies spozywki,owocowe? Co to ma byc i w jakim przedziale cenowym?
15 maja 2016 14:04 / 3 osobom podoba się ten post
Hypnitic poison mi się podoba, ale jest to ma pewno zapach ciężki, intensywny, orientalny. Z haremem mi się kojarzy:) Albo z orientalnym pokojem, wyłożonym poduchami w którym palą się kadzidła, a wymalowana, czarnowlosa lalunia czeka na swojego sułtana :)
15 maja 2016 14:10 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A powiedz chociaz jakie nuty zapachowe maja sie tam znalezc?Bo slodkie to wiesz...moga byc kwiatowe,moga orientalne albo jeszcze jakies spozywki,owocowe? Co to ma byc i w jakim przedziale cenowym?

Kwiatowe raczej nie, jakiś haszyszpiżmo,orientalne, smakowe raczej tak, a cena no taka oby oczy mi nie wyszły z zawiasów:) ale do 400 wytrzymamz haczykiem.
15 maja 2016 14:20
wichurra2

Hypnitic poison mi się podoba, ale jest to ma pewno zapach ciężki, intensywny, orientalny. Z haremem mi się kojarzy:) Albo z orientalnym pokojem, wyłożonym poduchami w którym palą się kadzidła, a wymalowana, czarnowlosa lalunia czeka na swojego sułtana :)

Hahahahaha, dobre ;)

Ale dla Michaski bym ich nie polecila. Nie wiem...mnie z takich klasykow to Dune Diora bardzo odpowiadaja. Ale to na wieczor bardziej albo jesien,zima...Teraz gdy lato nadchodzi? Moze Jadore? A z tych tanszych Noa? I warto sprawdzic czy nie spodoba sie Euphoria Kleina? A i w Rossmanie bywa Omnia Bvlgari,mozliwe ,ze tez przypadnie do gustu... Nie wiem tez czy Organza,ta klasyczna,by nie pasowala? Nie wiem Michaska  Rozpietosc naprawde jak stad do Sudanu...A te ,ktore proponowalam sa w miare bezpieczne. Nie przydusza i podobaja sie wiekszosci ludzi. Mysle tez,ze pasuja dla kobiet okolo 50 roku zycia.