Sorry za byka! w poście wyżej! Teraz mogę powiedzieć,że mam dysleksję.Kiedyś to było zwykłe matołectwo:-(:-).No i jeszcze "offa"zrobiłam.

Sorry za byka! w poście wyżej! Teraz mogę powiedzieć,że mam dysleksję.Kiedyś to było zwykłe matołectwo:-(:-).No i jeszcze "offa"zrobiłam.
Rogi ten byk ma jakies male. Mozna uznac,ze to literowka. A zapach Armaniego,chociaz do swiezakow sie zalicza,podoba sie mnie rowniez :-) Chociaz ogon moglby byc dluuzszy.
Myszencjo :-) dostałam prezent czy mozesz ten zapach opisac w swoj sposób :-) Bo ja to lubie męskie zapachy wód i to takich po goleniu. Zwłaszcza jak mąz sie do mnie tuli
? Naprawde nie znam meskiego hypnotica poison.. Nie dam rady opisac bo nie mialam okazji wachac. Nawet nie wiedzialam,ze jest.
Ale to nie jest męski :-) gdyby był to ja potrafiłabym opisać. Lubie meskie zapachy. To jest babskie :-)
Aaaa,nie zrozumialam ;) Jesli wolisz meskie zapachy to nie spodoba sie Tobie hypnotic. To killer jest. Opisze go z wielka przyjemnoscia ale pozniej nieco bo teraz to tak z doskoku jestem.
No właśnie nie rozumiesz moich wpisów. Nie odróżniasz żartu od złośliwosci. Chociaz zaznaczam to usmieszkiem. To juz mi nie odpisuj. Dziekuje.
Myszencjo droga, perfum dla dojrzałej /57/kobiety, która ma maj w głowie i lubie słodkie perfumy ale nie ciężkie proszę:yeah:poleć.
A powiedz chociaz jakie nuty zapachowe maja sie tam znalezc?Bo slodkie to wiesz...moga byc kwiatowe,moga orientalne albo jeszcze jakies spozywki,owocowe? Co to ma byc i w jakim przedziale cenowym?
Hypnitic poison mi się podoba, ale jest to ma pewno zapach ciężki, intensywny, orientalny. Z haremem mi się kojarzy:) Albo z orientalnym pokojem, wyłożonym poduchami w którym palą się kadzidła, a wymalowana, czarnowlosa lalunia czeka na swojego sułtana :)