Dla tych co maja doła 2

05 marca 2015 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Faktycznie po Twoim poście, to można było sobie to wyobrazić. Szkoda trochę okularków, ale za jakiś czas bedziesz to wspominała inaczej. 

Masz rację, ale tak mi się ostatnio zbierały różne przeciwności,
że teraz już tęsknię za wyjazdem ;)

ana to wielkie psie dziecko rzeczywiście długo nie da się być wkurzonym.
05 marca 2015 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
oh jak fajnie ze nie jestem sama ,widze ze i kolezanki po latach tulaczki maja takie same doswiaczenia iglowate polskie rodzinki co oczekuja nas z otwartymi ramionami a ich 1 pytanie to kiedy wracasz do pracy a waliski jeszcze nnie zdazylam postawic ,a to ciepelko rodznne zwlaszcza w okresie swiat jak zajezdzaja prezety_ polska goscinnosc / z blzniego swego tyle masz co mu dasz a najlepiej euro i duzo
29 marca 2015 21:58 / 10 osobom podoba się ten post
Tak na wesoło - PIWOnie na balkonie
29 marca 2015 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Tak na wesoło - PIWOnie na balkonie

Niezle kwiatki))
03 maja 2015 06:05 / 1 osobie podoba się ten post
Czuję , że powoli  łapię doła ... , żeby za głęboko w niego nie wpaść  zobrazuję to piosenką :

"....już kuferek stoi zrychtowany , już tam stoi na stole ..." 
Znalezione obrazy dla zapytania kot podróżnik

"... góralu , czy ci nie żal , odchodzić od stron rodzinnych..." 

Znalezione obrazy dla zapytania kot podróżnik

"... nie płacz , kiedy odjadę , sercem będę przy tobie..." 
Znalezione obrazy dla zapytania kot z sercem

bo sama chciałam :( :( :(  :( :(  ?

03 maja 2015 06:45 / 5 osobom podoba się ten post
Mój pierwszy wyjazd kiedy nie miałam dołków .
Nie licząc dnia kiedy to Pflege podniosła mi ciśnienie .
22 czerwca 2015 08:24 / 1 osobie podoba się ten post
Mam doła. Niby wszystko jest OK ale wkręcił mi się w trzewia i się gad pazurami trzyma. Wczoraj go tam nie było !!!
Wiem, wiem. Jutro będzie lepiej.
22 czerwca 2015 08:29
Mycha

Mam doła. Niby wszystko jest OK ale wkręcił mi się w trzewia i się gad pazurami trzyma. Wczoraj go tam nie było !!!

A co to za gad!,,kleszcz? ale kleszcz do brzucha chyba nie weidzie, zreszta nie wiem
22 czerwca 2015 08:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

A co to za gad!,,kleszcz? ale kleszcz do brzucha chyba nie weidzie, zreszta nie wiem

Myślałam raczej o takim miejscu, które się nazywa trzecią czakrą. 
22 czerwca 2015 08:39 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

ej Mycha, co Tobie dolega ???
22 czerwca 2015 09:10 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

22 czerwca 2015 09:12
bieta

ej Mycha, co Tobie dolega ???

Dól to dół. 
22 czerwca 2015 09:27
Mycha

Dól to dół. 

Większość z nas wpada w dołek, potem jakoś wygrzebuje się z niego i Ty dasz radę. 
Przytulam Cię.
22 czerwca 2015 09:31
22 czerwca 2015 09:34 / 5 osobom podoba się ten post
Oj jakby się czasem człowiek pożalić chciał... Gdyby jeszcze wiedział że to pomoże...
Mam doła od prawie dwóch miesięcy; usiłuję poskładać życiowe puzzle i za nic nie wychodzi. Albo kawałka brakuje, albo plącze się jakiś obcy, jakby z innego kompletu. A ja w tym wszystkim jak na huśtawce - raz wysoko z rozwianym włosem w chmurach, że tylko skrzydła dodać; a zaraz potem nurek w dół na łeb na szyję. Próbowałam ten stres zajadać ale nie mogę bo wszystko jest bez smaku, zapijać też się nie da bo w domu nieletnie jeszcze dzieci patrzą, a w De w pracy jestem - no nie ma gdzie i kiedy... Sporty na wypocenie kłopotów nie wchodzą u mnie w rachubę bo wszelki większy wysiłek jest mi zakazany. No i weź się człowieku jakoś ogarnij, no!
Dobrą łopatę poproszę, najlepiej dużych rozmiarów........