Dla tych co maja doła 2

22 czerwca 2015 14:50 / 3 osobom podoba się ten post
Lili, czy ja dobrze rozumiem, że Twój dół ma na imię ,,Strach przed nieznanym" ? Jesli tak, to pamiętaj, że strach ma na ogół wielkie oczy. Zyczę Ci duzo siły, żebyś mogła ten strach przezwycięzyć i pamiętaj, nowe na ogół znaczy lepsze. Nie tylko dla Ciebie, ale również dla Twoich bliskich. Zrób sobie bilans zysków i strat. Tak na trzeźwo, z rozsądkiem. Może To Ci pomoże podjąc właściwą decyzję. Bywa też tak, że czasami trzeba coś poświęcic, żeby po coś innego, znacznie lepszego sięgnąć. Doskonale wiem jak wygląda zycie w ,,szpagacie" między Polską a Niemcami. Nie jest to fajne i jesli tylko sa mozliwości, trzeba walczyć aby wreszcie osiągnąć stabilizację. Walcz Lili, wszelkimi mozliwymi sposobami walcz i nie zamartwiaj się, nie mysl za dużo. Czasami warto iść na zywioł.
22 czerwca 2015 14:57 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Lili, czy ja dobrze rozumiem, że Twój dół ma na imię ,,Strach przed nieznanym" ? Jesli tak, to pamiętaj, że strach ma na ogół wielkie oczy. Zyczę Ci duzo siły, żebyś mogła ten strach przezwycięzyć i pamiętaj, nowe na ogół znaczy lepsze. Nie tylko dla Ciebie, ale również dla Twoich bliskich. Zrób sobie bilans zysków i strat. Tak na trzeźwo, z rozsądkiem. Może To Ci pomoże podjąc właściwą decyzję. Bywa też tak, że czasami trzeba coś poświęcic, żeby po coś innego, znacznie lepszego sięgnąć. Doskonale wiem jak wygląda zycie w ,,szpagacie" między Polską a Niemcami. Nie jest to fajne i jesli tylko sa mozliwości, trzeba walczyć aby wreszcie osiągnąć stabilizację. Walcz Lili, wszelkimi mozliwymi sposobami walcz i nie zamartwiaj się, nie mysl za dużo. Czasami warto iść na zywioł.:aniolki:

Gdyby to było takie proste,że mozna zrobic bilans zysków i strat , to  nie miałybysmy złych decyzji.

Ale popisac warto zwłaszcza jak jest cos do przetrawienia.Doda Ty jestes twarda kobieta.Wzór do naśladowania
22 czerwca 2015 15:52 / 9 osobom podoba się ten post
Ło matko kochana !! Toż człowiek nie ma się gdzie wygadać i pomarudzić. Leje dzisiaj od rana, ciapie i ciapie. Szaro i smutno na świecie a do domciu daleko. Jak tu podzielić swoim podłym nastrojem jak zaraz się zaczyna wytykanie czyj dół ważniejszy i większy i w ogóle to dlaczego ??? Topik jest wyraźnie określony "Dla tych co mają !!!!! doła" a nie np. dlaczego mamy doła i generalnie nie powinniśmy mieć, bo życie jest cudne jak jest zdrowie.
Eeeeeechhhhhhh !!!:spadaj:
22 czerwca 2015 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
Mnie jak dół złapie to siadam se w kącie i czekam aż przejdzie, z chęcią do pracy tez tak mam;))).
22 czerwca 2015 16:22 / 2 osobom podoba się ten post
Już mi właściwie przeszło. Przyszedł dzisiaj pan do zmywarki i sobie podyskutowaliśmy na temat "dlaczego Polska nie chce uchodźców". Hehehe.
22 czerwca 2015 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Już mi właściwie przeszło. Przyszedł dzisiaj pan do zmywarki i sobie podyskutowaliśmy na temat "dlaczego Polska nie chce uchodźców". Hehehe.

hehehe  Mycha jak Ci przeszło to po co tu piszesz Kazdy pomysł jest dobry żeby nie wykopac sobie doła tylko zapobiegać.Jest to topik w ktorym mozna po pisać co kogo boli. Doł to nie tylko tęsknota za domem czy za rodziną to też cos co uwiera w duszy.A kto bardziej zrozumie jak nie osoba siedząca na tym samym wózku?

Tak to jest na wyjeździe,że w poniedzialek w duszy gra, a we wtorek płakac się chce z tęsknoty za najbliższymi czy za miejscem w kraju.
22 czerwca 2015 19:44 / 12 osobom podoba się ten post
Któryś raz z kolei dostaje maila pt.chcesz zmienić swoje życie-powiększ sobie penisa!!!
Taaaakkkkk ja chcę zmienić swoje życie ale od czy to w ogóle możliwe nie mając penisa :))))))))
22 czerwca 2015 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Któryś raz z kolei dostaje maila pt.chcesz zmienić swoje życie-powiększ sobie penisa!!!
Taaaakkkkk ja chcę zmienić swoje życie ale od czy to w ogóle możliwe nie mając penisa :))))))))

no i jak tu nie miec doła,Kasiu.Nic nie wychodzi zawsze jakieś schody
22 czerwca 2015 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

no i jak tu nie miec doła,Kasiu.Nic nie wychodzi zawsze jakieś schody:dwa piwa::dwa piwa::dwa piwa:

To ja już nie mam doła ja popadłam w czarną rozpacz :)))))))))
22 czerwca 2015 20:06 / 5 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

To ja już nie mam doła ja popadłam w czarną rozpacz :)))))))))

Z powodu "nie mania penisa"
22 czerwca 2015 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Z powodu "nie mania penisa":-):-)

A czy to nie wystarczający powód
22 czerwca 2015 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

A czy to nie wystarczający powód:-)

22 czerwca 2015 20:12 / 4 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Chyba nie, dłuższy lepiej zasięg łapie
22 czerwca 2015 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

no i jak tu nie miec doła,Kasiu.Nic nie wychodzi zawsze jakieś schody:dwa piwa::dwa piwa::dwa piwa:

Strasznie dużo mleka pijesz jak masz doła.
22 czerwca 2015 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Strasznie dużo mleka pijesz jak masz doła.

A co ma dołek z mlekiem wspólnego?????