No dziewczynki ! zawiodłam się na Was i to okrutnie !...Jak to u nas bywa , że jedna chce się wyżalić , wysmarkać w nasze rękawy i dostaje za to po dupsku ? druga przez np. 2- 3 miesiące będzie " babsztylowała , hexowała " i stanie się nieszczęście ta , czy inna hexa , babsztyl umrze i co wtedy robimy ? ano dajmy na to , że cały wieczór " Poskarżyjki " zajęte są na " wyrazy współczucia , przytulam cię itd.itd." ....Czy ciężko Wam zrozumieć kogoś kto ma jakieś kłopoty , doły ? Taki tytuł tego wątku i właśnie tutaj jest miejsce na wyżalenie się , ale skąd ! pierwsza napisała Lili ( dzisiaj ) wyraziła swoje uczucia i już , już czekałam kiedy dziewczyny zaczną Lileczkę pocieszać , że znajdzie sobie innego !- na szczęście Lilka dała do zrozumienia , że nikt jej nie zostawił , że jej życie " uczuciowe " nadal kwitnie , że ma wsparcie w A. .....Coś pękło w Jance , chciała się wygadać i już huzia na Józia ! ....Boli mnie oko ," jęczmieniem " mało co a o futryny zawadzam , nie chcę się rozwlekać , tylko jeszcze jedno : Amelio , wiesz , że uwielbiam Twoje cięte , krótki riposty , ale tym razem przeholowałaś ! czytałam w miarę uważnie , jak uważnie można czytać jednym okiem ? Janka chciała wypluć z siebie swój ból a Ty niestety , ale plunęłaś jadem !....Jeśli ktoś się żali a drugi odbiera to w sposób "a co mam ci dać na to , czy na tamto ?!!! " ....oj , Amelko , zapomniałaś jak parę miesięcy temu w " Gońcu " poszukiwałaś kolegi , który miał cosik tam do czynienia z implantami zębowymi ? jak któraś z dziewczyn otworzyła fajny temat ? wiem co odpowiesz , domyślam się ..... w Twoim przypadku był to jedynie problem i to malutki . Nie zapominajcie , że wszyscy jesteśmy inni ....Janka 70 , dasz radę jesteś mocna kobita , bo samo to , że nie otwierasz jakiegoś konta , fundacji ( nie mam nic przeciwko kontom , fundacjom !!!! )tylko sama zapitalasz na obczyznie i zarabiasz na swoje problemy to już jest coś !
Kurczę, takiego mądrego posta wysmażyłam.

:)))))))))))))))