Co dzisiaj gotujesz na obiad? 13

28 kwietnia 2018 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
Babeczka

Masz nowoczesnego dziadka he he.:-))

Dziadek ma 99 lat ale moglabym isc z nim konie krasc,rowny gosc.Je wszystko oprocz bitej smietany.
29 kwietnia 2018 07:50 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj bez obiadu . I tak będzie jutro i pojutrze. To wspaniały przepis , bierzcie przykład
29 kwietnia 2018 09:26 / 3 osobom podoba się ten post
Ja tam gotuje szparagi. Łosoś z ryneczku, sos, truskawki, sałata. Pdp klasycznie catering plus galaretką, nie chce moich szparagów npno uważa że nie umiem taaaaaaaaaaaak przyrzsdzic
29 kwietnia 2018 09:48 / 2 osobom podoba się ten post
Na obiad robię wieprzowinę z ziemniakami.
Dziadzio obierze marchewkę i będzie kroił kiszoną kapustę.
29 kwietnia 2018 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
Gulasz,placki ziemniaczane,jogurt i kapustka czerwona na 2 dni styknie
01 maja 2018 14:22 / 2 osobom podoba się ten post
Zgodnie z życzeniem dziadzia. Zrobiłam bratwursty z cebulą, ziemniaki i buraczki na ciepło.
01 maja 2018 15:45 / 2 osobom podoba się ten post
Polski , pyszny rosół z mięskiem , marchewką i dużo pietruszki .
01 maja 2018 15:49 / 1 osobie podoba się ten post
ewelincia

Dziadek ma 99 lat ale moglabym isc z nim konie krasc,rowny gosc.Je wszystko oprocz bitej smietany.

Pokolenie nie do zdarcia .))
01 maja 2018 15:51 / 4 osobom podoba się ten post
Strach pisać, szparagi tym razem zielone lekko podgotowanych rzucone na masło na patelni, poruszone bułka i orzechami plus sałata plus lody,
01 maja 2018 18:48 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Strach pisać, szparagi tym razem zielone:-) lekko podgotowanych rzucone na masło na patelni, poruszone bułka i orzechami plus sałata plus lody,

Dlaczego je ruszasz bułką ? Ja nie lubie szparagów i nie jem . Kiedyś w D w restauracji dostałam porcje szparagów z zielną gumką, tą do wiązania. Restauracja była niczego sobie, ale ta gumka........ . Od tej pory nie jem, widze szparagi na talerzu i widzę gumke. Niech to drzwi ścisną.
01 maja 2018 19:48 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dlaczego je ruszasz bułką ? Ja nie lubie szparagów i nie jem . Kiedyś w D w restauracji dostałam porcje szparagów z zielną gumką, tą do wiązania. Restauracja była niczego sobie, ale ta gumka........ . Od tej pory nie jem, widze szparagi na talerzu i widzę gumke. Niech to drzwi ścisną.:gotowanie1:

Popruszone miało byc ja uwielbiam szparagi, no bez gumki, czasem wiąże porem ,ctez na zielono
01 maja 2018 22:06 / 3 osobom podoba się ten post
Jutro robię makaron z łososiem w smietanie . Dużo czosnku i na ostro . Sałata do tego musi być. Ale to jutro, dzisiaj ide juz spać. Spokojnej nocy.
02 maja 2018 15:54 / 2 osobom podoba się ten post
Doczekałam się spagety. Dziadzio nie przepada za makaronem ale zjadł z większością mięsa.
04 maja 2018 09:24 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Pierożki z kapustą i grzybami :gotowanie:

U mnie też dzisiaj mają być pierogi :) Jedne z kapustą i grzybami a drugie ze szpinakiem i serem. Mój podopieczny lubi takie. A ja mogę się poczuć jak w Polsce lepiąc pierożki. 
04 maja 2018 14:19 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj się napracowaliśmy. Robiliśmy z dziadziem zapiekankę ziemniaczaną z warzywami, serem i mięsem.