Witam ja wam napisze z innej strony ja mam teraz pause na moje miejsce przyjechala pani ktora rzekomo juz od kilku lat jezdzi do pracy i moje spostrzezenia sa takie nie umie opiekowac sie starszymi ludzmi to jak odzywala sie do tej starszej pani przeroslo moje oczekiwania ja jestem m mloda ale dla starszych mam szacunek bez roznicy jakiej sa narodowosci ,pomine juz faktzejak na stara wyge to nawet pampersa nie umie zmienic.A najbardziej boli to ze pisze anonimy do agencji wymyslajac bzdury.Syn pdp twierdzil ze ona bedzie dobra bo niemiecki umie zastanawialam sie dla kogo dobra bo napewno nie dla jego mamy ktora przez demencje przestala mowic.Moja mama
po powrocie powiedziala mi bo slyszala rozmawiajac ze mna przez telefon odzywki tej pani ze pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy i miala racje dzis ta kobieta zjezdza do domu i nie interesuje mnie dlaczego wiem ze ja jade tam w lutym a nowa zmienniczka wydaje sie normalna i dobrze bo tam sie nie narobi a i z rodzina bedzie dobrze bo sa normalni i niczego nie narzucaja