Zmienniczki

15 czerwca 2014 14:42
jeszcze nie poszlam:):)ale juz podnosze du..........i se wychodze:)
15 czerwca 2014 14:45 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

ja w depresje wpadam jak wlasnie decyzji podjąc nie moge. Domyslam sie ze odpuszczasz nowego faceta i stad ta depresja, to chyba bledna decyzja:):)mysl raz jeszcze:)

Decyzja jest dobra,a że boli...musi boleć.
15 czerwca 2014 15:15 / 5 osobom podoba się ten post
kaska_45

no i jak mnie takie cos wkurzaaaaaaaaaa, hej, ej albo jak tam Tobie na imie, ja nie bronie Mleczko bo to nie w tym rzecz ale odpisala Ci madrze i normalnie czego krzyczysz?jak faktycznie mozna dac minusa to ja dam Tobie lepszego, jak stąd do mnie do domu.............

Kaśka_45 nie podoba mi się jak ktoś do kogoś pisze "hej, ej albo jak tam Tobie na imie". Masz nicka i z niego korzystaj. A czy Mleczko odpisała "madrze i normalnie" to każdy sam niech oceni. Doda1961 też napisała "madrze i normalnie", a w odpowiedzi usłyszała: "Ciekawa jestem za co Ci tak extra płacili?Kazda wie jak cięzko wyciagnąć kase jak nie umowisz sie na pierwszej rozmowie ile i za co, to nie masz co liczyć na szczodrość". A okazuje się, że Doda nie ma z tym problemu. I czemu Cię tak zirytowało, że ktoś chce komuś dać minusa, na wielu forach jest ta opcja i oznacza po prostu "nie zgadzam się z Tobą". Samej mi tutaj tego brakuje.

15 czerwca 2014 15:16 / 3 osobom podoba się ten post
beata

Mowie wam ale jestem nabuzowana :-) :-) :-) :-) miejsca sobie znalezc nie mogę:-) :-) :-) :-) czekam na zmienniczke :-) :-) :-) jestem taka jej ciekawa ze wydaje mi sie ze juz za dlugo jedzie :-) :-) :-) a po drugie nudzi mi sie !!!!!!

Jak sie obydwie spotkacie to dziadkowi chaty nie rozniescie hahahaha.
Jedna warta drugiej :) w dobrym tego słowa znaczeniu.
15 czerwca 2014 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Kaśka_45 nie podoba mi się jak ktoś do kogoś pisze "hej, ej albo jak tam Tobie na imie". Masz nicka i z niego korzystaj. A czy Mleczko odpisała "madrze i normalnie" to każdy sam niech oceni. Doda1961 też napisała "madrze i normalnie", a w odpowiedzi usłyszała: "Ciekawa jestem za co Ci tak extra płacili?Kazda wie jak cięzko wyciagnąć kase jak nie umowisz sie na pierwszej rozmowie ile i za co, to nie masz co liczyć na szczodrość". A okazuje się, że Doda nie ma z tym problemu. I czemu Cię tak zirytowało, że ktoś chce komuś dać minusa, na wielu forach jest ta opcja i oznacza po prostu "nie zgadzam się z Tobą". Samej mi tutaj tego brakuje.

umiem sie przyznać do błędu i napisze tak-odszukam tego posta co Mleczko odpisala bo być może pomylilam, czasami czytam jednym okiem i cos poknocilam, w ktoryms poscie mleczko odpisala mądrze, ale pytanie w ktorym?????jak cos porabalam to dode przeprosze, ale w tej chwili mam wazniejszą rzecz niz szukanie postów a to znaczy, ze ide na rower:):)ale wroce:)
15 czerwca 2014 15:32 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

umiem sie przyznać do błędu i napisze tak-odszukam tego posta co Mleczko odpisala bo być może pomylilam, czasami czytam jednym okiem i cos poknocilam, w ktoryms poscie mleczko odpisala mądrze, ale pytanie w ktorym?????jak cos porabalam to dode przeprosze, ale w tej chwili mam wazniejszą rzecz niz szukanie postów a to znaczy, ze ide na rower:):)ale wroce:)

Przepraszać mnie nie musisz, każdy ma prawo do dowolnej interpretacji słowa pisanego i słuchanego. Na przyszłość uzywaj dwojga oczu i baw się dobrze na rowerowej wycieczce!
15 czerwca 2014 15:36 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961 i emi ja się podpisuję dwoma rękami pod waszymi wypowiedziami
15 czerwca 2014 15:38 / 6 osobom podoba się ten post
kaska_45

Mleczko różnie pisze, więc coś mądrego na pewno znajdziesz, ale nie chodzi mi o interpretację słów Mleczko, ani o różnicę zdań pomiędzy Dodą, Mleczko, a Tobą tylko o te słowa: "hej, ej albo jak tam Tobie na imie". Doda, moim zdaniem za to powinna zostać przeproszona. Ale to moje zdanie, a "widz z dala się nie wpi.dala".
Ale obserwować można :DDDDDDDDDDD
15 czerwca 2014 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
Emi, Twój cytat o tym widzu jest po prostu rewelacyjny :D :D :D :D :D :D Musze zapamiętac :D :D :D :D :D
15 czerwca 2014 15:47 / 3 osobom podoba się ten post
Chcialam tylko napisac ja znam jedna opiekunke doda ,ale to nie ta doda ktora bierze udział w dyskusji. Tamta doda to sympartczna opiekunka.Nie napisalam ze masz robić  wg mojego uznania,zapytałam tylko za ci dodatkowo płacą,Ale juz wiem jak zrywasz owoce dla calej rodziny to ci placa ja zrywam dla mojej pdp i siebie i wstyd by mni było za to pieniadze wołać.Moja pdp jak ma ochote pare fr mi dolozyć to jest na tyle inteligentną osoba,że przegrywa ze mna w grę.   Widze,że wali się "UKLAD" a mleczko dalej żyje i zarabia.   Przyjemnej pracy zyczę.
15 czerwca 2014 15:48
doda1961

Emi, Twój cytat o tym widzu jest po prostu rewelacyjny :D :D :D :D :D :D Musze zapamiętac :D :D :D :D :D

To jest wersja łagodna do druku. W wersji podwórkowej ostatnie słowo to przekleństwo :PPPPP
15 czerwca 2014 15:49 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Chcialam tylko napisac ja znam jedna opiekunke doda ,ale to nie ta doda ktora bierze udział w dyskusji. Tamta doda to sympartczna opiekunka.Nie napisalam ze masz robić  wg mojego uznania,zapytałam tylko za ci dodatkowo płacą,Ale juz wiem jak zrywasz owoce dla calej rodziny to ci placa ja zrywam dla mojej pdp i siebie i wstyd by mni było za to pieniadze wołać.Moja pdp jak ma ochote pare fr mi dolozyć to jest na tyle inteligentną osoba,że przegrywa ze mna w grę.   Widze,że wali się "UKLAD" a mleczko dalej żyje i zarabia.   Przyjemnej pracy zyczę.

No comment!
15 czerwca 2014 15:59 / 2 osobom podoba się ten post
A ja tak sobie herbatę robiąc rozmyslałam o zmienniczkach (bo czasem fajnie jest pomysleć) i doszłam do "odkrywczego wniosku", że to fajnie, iż jesteśmy inne, dziadki mają troszkę rozrywki :))
Mój pdp wczoraj sugerował, że w zasadzie mogłabym trawę skosić (popzredniczka to robiła) na co ja mu odpowiedziałam, ze nie bo nie umiem i sobie stopy poobcinam :)))

Zmienniczka bedzie się musiała umieć wymigać od pieczenia ciasta z kolei :)
15 czerwca 2014 16:03 / 4 osobom podoba się ten post
nomka

A ja tak sobie herbatę robiąc rozmyslałam o zmienniczkach (bo czasem fajnie jest pomysleć) i doszłam do "odkrywczego wniosku", że to fajnie, iż jesteśmy inne, dziadki mają troszkę rozrywki :))
Mój pdp wczoraj sugerował, że w zasadzie mogłabym trawę skosić (popzredniczka to robiła) na co ja mu odpowiedziałam, ze nie bo nie umiem i sobie stopy poobcinam :)))

Zmienniczka bedzie się musiała umieć wymigać od pieczenia ciasta z kolei :)

Ja mam następującą wymówkę od koszenia trawy, mycia okien, prac ogrodowych i reszty co w sumie nie należy do moich obowiązków wymienionych w umowie: nie mogę tego zrobić, bo jeśli coś mi się stanie a nie mam tego w kontrakcie to ubezpieczenie nie obejmie leczenia. To działa na nich. Siła wyższa - Niemcy przestrzegają regulaminów :)
15 czerwca 2014 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Ja mam następującą wymówkę od koszenia trawy, mycia okien, prac ogrodowych i reszty co w sumie nie należy do moich obowiązków wymienionych w umowie: nie mogę tego zrobić, bo jeśli coś mi się stanie a nie mam tego w kontrakcie to ubezpieczenie nie obejmie leczenia. To działa na nich. Siła wyższa - Niemcy przestrzegają regulaminów :)

Dobre dobre, muszę zamarkować :D!