Witam!
Miałam okazję współpracować z firmą Curaform i naprawdę polecam! Rzetelne informacje, bardzo dobry kontakt z biurem i pieniądze na czas!
Witam!
Miałam okazję współpracować z firmą Curaform i naprawdę polecam! Rzetelne informacje, bardzo dobry kontakt z biurem i pieniądze na czas!
Kryptoreklama, proszę nie brać tego wpisu na poważnie.
Witam!
Zosia składek od 200 zl nie chcesz?? No jak możesz:-)
Muszę powiedzieć, że firma kolejny raz stanęła na wysokości zadania i zadziałała natychmiast !
Dwa dni temu wysłałam raport dot. stanu PDP, zaznaczając, że stan zdrowia PDP znacznie pogorszył się i wskazane jest,
żeby raz dziennie przychodził ktoś do pomocy w przy rannej toalecie (mycie, ubieranie itp.)
Ku mojemu zaskoczeniu i uciesze zarazem : dzisiaj otrzymuję wiadomość z firmy, że od poniedziałku
(codziennie rano) będzie przychodziła do pomocy pani.
Oby współpraca nadal tak się układała :)))))))
Współpara nie układa się tak dobrze-jak to było nspoczątku (minął rok).
Aneks do umowy owszem, nie zmienił się, ale zapomniano dosłać info od kiedy-do kiedy mam pracę(niby w tym samym miejscu)
To znaczy jak? Dostałaś nowy aneks ale bez wpisanych dat?
dokładnie tak, przed mom. dzw. Pani S. i zapewniła, że w ciągu tydodnia doślą.
a, żeby było lepiej, to Pani zapytała się : :czy dobrze się czuję, bo mam zmieniony głos".
Co to ma znaczyć ?
albo oni