Ty kcesz mnie o zawal przyprawic!!!! Tys odwazna brawo dla ciebie! :bravo:
Nie ma czego się bać :)
Nie ma :smiech2: Dobra kobita z ciebie,trza miec hobby to sie cos od zycia bierze a tak czlowiek kisnie w obowiazkach :aniolki:
Prawda ! Życie niesie tyle wyzwań, tyle wyborów nam daje ! ech, żeby jeszcze człowiek tyle nie błądził ....
Prawda ! Życie niesie tyle wyzwań, tyle wyborów nam daje ! ech, żeby jeszcze człowiek tyle nie błądził ....
Ja kocham sport - to moja największa pasja w życiu :)
Polecam spróbować treningów personalnych - nic tak nie motywuje jak osobisty opiekun. Zobaczcie w tej wyszukiwarce, jest największa w internecie: http://lepszytrener.pl/sporty-silowe/gdansk
Co tam bladzenie,trza se pobladzic zeby wiedziec gdzie dalej nie isc :aniolki: Co dnia sie budzimy i mozemy zrobic cos dobrego i tyz cos dla siebie. Ludzie maja tyle hobby,jedni buduja ladne domy,inni mebluja, jeszcze inni lubia podrozowac albo uprawiac sporty, dziergac, ogrod pielegnowac, spedzac czas ze zwierzetami............. Trza se cos wybrac i robic dla wlasnego zadowolenia.
Racja ! jako typowy strzelec mam masę zainteresowań ( jak mój pan i władca to wytrzymuje ???) a błędy są nie po to by je rozpamiętywać ale by uczyć... choć czasem nauka bywa bolesna ....
Lubię spacerować i odwiedzać ładne miejsca.