Jak na Skype nie usłyszysz tego co powiedziałaś znaczy się mikrofon siadł ale sprawdź te gniazda
Jak na Skype nie usłyszysz tego co powiedziałaś znaczy się mikrofon siadł ale sprawdź te gniazda
Pomocy!!!!Od wczoraj nie działa mi mikrofonw lapku.Głosnik mam wbudowany i jest chyba ok,bo ja słysze tylko mnie nie słychać.Film tez wczoraj normalnieo oglądałam.teraz sprawdzalam i głosnik działa.Mikrofon mama podpinany na kabelku,kamerka z mikrofonem/kamerka ok/Sprawdzałam w ustawieniach audio i wygląda to tak ,ze zamiast mikrofonu mam jakis "mix stereo" i jak to włączam to wyje komp.A mikrofonu w ogole nie ma ,jakby był odistalowany.Probowałam pomajstrowac i nic:(Normalnie działał do tej pory, nie wiem co sie stało:( Jak to naprawić?
Pomocy!!!!Od wczoraj nie działa mi mikrofonw lapku.Głosnik mam wbudowany i jest chyba ok,bo ja słysze tylko mnie nie słychać.Film tez wczoraj normalnieo oglądałam.teraz sprawdzalam i głosnik działa.Mikrofon mama podpinany na kabelku,kamerka z mikrofonem/kamerka ok/Sprawdzałam w ustawieniach audio i wygląda to tak ,ze zamiast mikrofonu mam jakis "mix stereo" i jak to włączam to wyje komp.A mikrofonu w ogole nie ma ,jakby był odistalowany.Probowałam pomajstrowac i nic:(Normalnie działał do tej pory, nie wiem co sie stało:( Jak to naprawić?
Wejdź na Skype i sprawdź sobie na rozmowie testowej czy to co powiesz da radę odsłuchać. Sprawdź czy w dobra dziurkę końcówkę mikrofonu wkładasz do właściwego gniazda
Witaski,dzieki za odzew-nie mam żółtych wykrzykników,Ivanilka.Sas-anka-to co pokazujesz -byłam tam,nic tam nie zmieniałałam bo to chyba głosnosci dotyczy a glosniki mam dobre.Słysze jak do mnie gadaja ,mnie tylko nie słychac-chyba musze dziś Emilie zmolestować:)A jak sie nie uda to przezyje do czwartku:)
Kasiu, mialam to samo. Cały poprzedni wyjazd się męczyłam, słychać mnie było jak zza grobu i tylko przez słuchawki. Niestety nie wiem jak to poprawiono u mnie bo mam założoną teraz taką aplikację do zdalnego podłączenia się do mojego lapaka. I informatyk mi to ogarnął. Ale widziałam na monitorze, że to trzeba coś poprawić w ustawieniach mikrofonu. To jakieś wzmocnienie głosu. U mnie jest już ok. Dlatego myślę, że pomóc może Ci tylko ktoś kumaty.
No ,dlatego juz nic nie grzebie ,co umiałam posprawdzałam i wielka dupa:(Poczekam na fachowców-z forum albo jak wróce do domu to pojade do zaprzyjaźnionych chlopaków.Sama to skopie na amen:(