Komputerowe SOS

18 stycznia 2015 10:30
fiona

Kasia 63 jeśli masz mix stereo i chcesz go wyłączyć to należy wejść w panel sterowania,nastepnie otworzyć opcje sprzęt i dzwięki pokoleji sprawdzasz (czytasz )dźwięk i nagrywanie otwierasz i szukasz opcji stereo mix jeśli jest włączona naciskasz dymek i wyłączasz :)

Chcxiałam się tego pozbyc ,ale nie ma nic innego do wyboru tylko to własnie-mix stereo i zarówno w oknie dotyczacym głosników jak i tym od mikrofonu w obu rubryczkach jst to samo napisane-REALTEK AUDIO COŚ TAM:(.Nie wiem co jeszcze mogw zrobić i nie wiem czemu padlo,cały czas miałam kabelek z kamerka i mikrofonem podpięty i nicx się nie działo:(
A najlepsze to w ogóle jest to ,że na pasku na dole mam ,że net niedostepny -przekreslony na czerwono a mam przeciez,tu jest modem bezprzewodowy ,nie trzeba się podpinać-czemu tak?
I tak teraz myslę to mi się wszystko spierniczyło jak zainstalowałam najnowsza wersję skypa...skyp sam pokazał żeby zainstalowac i działa ok ,poza tym mikrofonem ,lepiej nawet jak wczesniej bo miałam jakąs b.stara wersje
Masakra z tym kompem.....SZAJSUNG TO SZAJSUNG:(
18 stycznia 2015 10:37
kasia63

Chcxiałam się tego pozbyc ,ale nie ma nic innego do wyboru tylko to własnie-mix stereo i zarówno w oknie dotyczacym głosników jak i tym od mikrofonu w obu rubryczkach jst to samo napisane-REALTEK AUDIO COŚ TAM:(.Nie wiem co jeszcze mogw zrobić i nie wiem czemu padlo,cały czas miałam kabelek z kamerka i mikrofonem podpięty i nicx się nie działo:(
A najlepsze to w ogóle jest to ,że na pasku na dole mam ,że net niedostepny -przekreslony na czerwono a mam przeciez,tu jest modem bezprzewodowy ,nie trzeba się podpinać-czemu tak?
I tak teraz myslę to mi się wszystko spierniczyło jak zainstalowałam najnowsza wersję skypa...skyp sam pokazał żeby zainstalowac i działa ok ,poza tym mikrofonem ,lepiej nawet jak wczesniej bo miałam jakąs b.stara wersje
Masakra z tym kompem.....SZAJSUNG TO SZAJSUNG:(

Jeśli chodzi o ten "net niedostępny" to chyba wiem o co chodzi. Też miałam i narobiłam paniki. Pewnie przesunęlaś taką dzwignię (przełącznik) na obudowie niechcący. Obejrzyj na spokojnie obudowę i poszukaj ikonki  kompa z takimi (((( komp)))) i przesuń w tym kierunku. Ja to zrobiłam niechcący i masakra. Prawie szału dostałam, że zostałam bez kompa.
18 stycznia 2015 10:46
Kasia w razie czego możesz odinstalować skeypa i jeszcze raz zanstalowąć ,ja tak miałam w smartfonie :)
18 stycznia 2015 10:55
fiona

Kasia w razie czego możesz odinstalować skeypa i jeszcze raz zanstalowąć ,ja tak miałam w smartfonie :)

Tez o tym pomyslałam,ale juz mi zostało pare dni na wygnaniu,boje się grzebać zeby całkiem bez dostepu do cywilizacji nie zostać:)W domu mam drugiego kompa w razie W a tu nic:(
18 stycznia 2015 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Tez o tym pomyslałam,ale juz mi zostało pare dni na wygnaniu,boje się grzebać zeby całkiem bez dostepu do cywilizacji nie zostać:)W domu mam drugiego kompa w razie W a tu nic:(

Pewnie jak nie masz pewności to nie grzeb :) Bo mozna przesadzić :) pozdrawiam

18 stycznia 2015 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
Pewnie automatyczna aktualizacja :))))))))))))
18 stycznia 2015 14:04
kasiaa63, poniżej link do twoich problemów:

https://support.skype.com/pl/faq/FA897/rozwiazywanie-problemow-z-mikrofonem

pozdrawiam
18 stycznia 2015 14:05
http://support2.microsoft.com/mats/audiorecording/pl
18 stycznia 2015 19:17
robert72

kasiaa63, poniżej link do twoich problemów:

https://support.skype.com/pl/faq/FA897/rozwiazywanie-problemow-z-mikrofonem

pozdrawiam

Byłam tam:(Nie pomogło:( Trudno,te pare dni przezyje a potem ten szmelc ciepnę chyba do jeziora:):):):)P)
18 stycznia 2015 20:31
kasia63

Byłam tam:(Nie pomogło:( Trudno,te pare dni przezyje a potem ten szmelc ciepnę chyba do jeziora:):):):)P)

....albo przywrocić system do dnia w którym było git i wszystko działało ........
18 stycznia 2015 21:19
Gosiap

....albo przywrocić system do dnia w którym było git i wszystko działało ........

Boję się:)Padnie mi wszystko i co?Nieeeeee
18 stycznia 2015 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Boję się:)Padnie mi wszystko i co?Nieeeeee

Do odważnych świat należy ................ i kompy też
18 stycznia 2015 21:23
Gosiap

Do kompa ja bojąca,zwłaszcza na wyjeździe:)4 dni dam radę:)
19 stycznia 2015 07:01 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

zrobiłam to przywracanie systemu -podpuszczalska Ty!!!I nic:(Tyle tylko ,ze mam z powrotem stara wersję Skypa ,ale mikrofonu wciąż nie:(Więcej nie zdziaąłm,nie ma co:(
19 stycznia 2015 08:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

zrobiłam to przywracanie systemu -podpuszczalska Ty!!!I nic:(Tyle tylko ,ze mam z powrotem stara wersję Skypa ,ale mikrofonu wciąż nie:(Więcej nie zdziaąłm,nie ma co:(

Przykro mi Kasia63.
Chciałam dobrze dla Cię.
Ale dobrze, że pisać na forum możesz bo to by była dopiero strata!!!!! wielka!!!!!