fionaKasia 63 jeśli masz mix stereo i chcesz go wyłączyć to należy wejść w panel sterowania,nastepnie otworzyć opcje sprzęt i dzwięki pokoleji sprawdzasz (czytasz )dźwięk i nagrywanie otwierasz i szukasz opcji stereo mix jeśli jest włączona naciskasz dymek i wyłączasz :)
Chcxiałam się tego pozbyc ,ale nie ma nic innego do wyboru tylko to własnie-mix stereo i zarówno w oknie dotyczacym głosników jak i tym od mikrofonu w obu rubryczkach jst to samo napisane-REALTEK AUDIO COŚ TAM:(.Nie wiem co jeszcze mogw zrobić i nie wiem czemu padlo,cały czas miałam kabelek z kamerka i mikrofonem podpięty i nicx się nie działo:(
A najlepsze to w ogóle jest to ,że na pasku na dole mam ,że net niedostepny -przekreslony na czerwono a mam przeciez,tu jest modem bezprzewodowy ,nie trzeba się podpinać-czemu tak?
I tak teraz myslę to mi się wszystko spierniczyło jak zainstalowałam najnowsza wersję skypa...skyp sam pokazał żeby zainstalowac i działa ok ,poza tym mikrofonem ,lepiej nawet jak wczesniej bo miałam jakąs b.stara wersje
Masakra z tym kompem.....SZAJSUNG TO SZAJSUNG:(