Mam dobry net i teraz jest już dobrze,ale jakieś pół godziny temu bezczelnie mnie wywaliło z forum :))
Mam dobry net i teraz jest już dobrze,ale jakieś pół godziny temu bezczelnie mnie wywaliło z forum :))
zrobiłam to przywracanie systemu -podpuszczalska Ty!!!I nic:(Tyle tylko ,ze mam z powrotem stara wersję Skypa ,ale mikrofonu wciąż nie:(Więcej nie zdziaąłm,nie ma co:(
A próbowałaś robić Echo test na Skype???
Tak:(Lapek w przyszlym tygodniu idzie do doktora:)
TrayApp -dlaczego się "coś" instaluje?
Kiedy instalujesz jakis program, na przyklad przegladarke Chrome, jest okno, gdzie wybierasz, CO ma sie zainstalowac. Z automatu pewne dodatki sa zaznaczone do instalacji (zaptaszkowane), bo niektore programy maja swoich "sponsorow". Dlatego podczas instalowania KAZDEGO programu trzeba uwaznie patrzec i w pore odhaczac to, czego sie nie chce.
TrayApp -dlaczego się "coś" instaluje?
Mam przedgladarkę Chrome, po przyjeżdzie do Pl UsLugga Nnstalent powiedziała: ale ma pani pieknie utrzymamy laptop, nie w siensie ładny, ale nie ma nie zbędnych programów. Minęło 2 m-ce i niespodziewanie te TrayAp
Mam przedgladarkę Chrome, po przyjeżdzie do Pl UsLugga Nnstalent powiedziała: ale ma pani pieknie utrzymamy laptop, nie w siensie ładny, ale nie ma nie zbędnych programów. Minęło 2 m-ce i niespodziewanie te TrayAp