Komputerowe SOS

22 maja 2014 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Chociaż... przecież system jest po Polsku wię może mieć problem

A może.Ale jak zna dobrze Windows,to się połapie,ale może być ciężko.Może i dlatego chcial wgrać nowy system.Kiedyś w niemieckim serwisie komputerowym tak zrobili mojej znajomej.Własnie z powodu nieznajomości polskiego.Chociaż jakby się postarali...
22 maja 2014 23:03
scarlet

Mnie przy każdym odpaleniu lapka pisze ze system nie jest oryginalny.
Jakoś mi to zwisa i powiewa....

Ja mam od jakichs 2 tygodni to samo-w prawym rogu ekranu sie pokazuje napis "Wersja Windows 7 nie kompiluje się/cokolwiek to znaczy:)/ z oryginalnym systemem "Ale jako że reszta hula normalnie to i mi zwisa i powiewa:):):):)
24 maja 2014 20:10
no i udalo sie moge ogladac nawet filmz.poinstalowal.wsyzstko
24 maja 2014 20:20
nawet udalo mi sie na youtube obejrzec milionera ye slamsow ladny film
24 maja 2014 20:22
Podstawianie ksiązek nie wystarczy. Z moim pierwszym lapkiem tak się działo,że jak się nagrzewał to się wyłączał pomimo ,że słyszałam jak chodzi wiatrak. Tam w środku jest mnóstwo kurzu na wiatraku i ledwie chodzi. Musisz uważać żeby go nie spalić,bo mój tak wasnie skonczył,że teraz wącha kwiatki od spodu.
24 maja 2014 20:27
Przegrzewa się, musisz się zaopatrzyć w podkładke chłodzącą, jest tania. Ta np 8 zł
24 maja 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
Nie powiem Ci żebyś go rozkręciła,bo możesz go całkiem popsuć. Jak będziesz w Polsce to niech ktoś kompetentny wyciści od środka. Sprężone powietrze też raczej nie pomoże bo ten kurz jest mocno przyklejony do skrzydeł wiatraka,a może i włos jakiś się tam zaplątał i dlatego nie działa jak należy. Poprstu oszczędzaj komp do wyjazdu. A moze na miejscu jest jakiś niedrogi serwis?
24 maja 2014 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
A czyszczenie laptopa to musisz wyjąć baterie a potem obudowe tą od spodu, a potem odkurzacz albo suszarka do włosów i lecisz. Ja w zeszłym tygodniu to robiłam, nawet poświęciłam szczoteczke starą szczoteczke do zębów bo ten syf nie chciał zejść z wiatraka
24 maja 2014 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
Przypomniałyście mi ja mam automatyczne usuwanie kurzu tylko zapominam włączyć :))
24 maja 2014 20:33
fiona

Przypomniałyście mi ja mam automatyczne usuwanie kurzu tylko zapominam włączyć :))

Serio? Jest coś takiego? Jak to działa?
24 maja 2014 20:56
Haneczka47

nawet udalo mi sie na youtube obejrzec milionera ye slamsow ladny film

Fajnie,że się udało,bez lapka na wyjeździe źle.To Windowsa pewnie teraz w jęz .niemieckim masz?:)
24 maja 2014 20:57
witam całe opiekunowo oraz mam bardzo ważne pytanie jak doładować o2 ,moja koleżaka wpisała numer czy trzeba jeszcze coś wprowadzić ,bo nie chce się załadować? proszę o pilną odpowiedź
24 maja 2014 20:58
mam pytanie jak wpisac malpe w niem.klawiaturze
24 maja 2014 20:59
tina 100%

Fajnie,że się udało,bez lapka na wyjeździe źle.To Windowsa pewnie teraz w jęz .niemieckim masz?:)

i nie umiem malpz wpisac
24 maja 2014 21:01
Sówka

Serio? Jest coś takiego? Jak to działa?

A jest coś takiego.Po prostu wiatrak szybciej się wtedy obraca,co wg producenta powinno rozwiązac problem odkurzania laptopa,ale tak różowo to niestety nie jest.