tak, wyłącz i odinstaluj, chyba będziesz musiała też zrestartować na koniec komputer, ale nie jestem pewna
tak, wyłącz i odinstaluj, chyba będziesz musiała też zrestartować na koniec komputer, ale nie jestem pewna
ja mam problem z internetem do dziś bylo ok a teraz co chwilę zrywa połączenie co może być przyczyną siec domowa
ja mam problem z internetem do dziś bylo ok a teraz co chwilę zrywa połączenie co może być przyczyną siec domowa
Andrea, przede wszystkim zrob aktualizacje bazy wirusow, to takie male, zielone koleczko. Jesli dalej bedzie problem, przepisz komunikaty. Dawalam link nie do wersji testowej, tylko free, wiec nic nie moze to miec wspolnego z konczeniem sie waznosci. Comodo ma dwie wersje - free i platna. Ja tez uzywam wersji free. Prosze, przepisz komunikaty !
Baterie - caly czas uzywam lapka tylko na zasilaczu, bateria lezy sobie w szufladzie. Czy znowu Ci sie grzeje? Jesli tak - mysle, ze jednak oprocz kurzu moze byc juz brak pasty, ale tego Ci nie radze samej robic, trzeba to robic fachowo. Na juz - podstawka chlodzaca - zobacz na amazon, albo na ebay, sa tanie.
Doraznie jeszcze wentylatorek ustawiony jakos tak zmyslnie, zeby w obudowe dmuchal ...
mój stoi na odwróconym talerzu pomaga na przegrzanie