Komputerowe SOS

28 stycznia 2015 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Dagmara, otwieram strona startowa Google, ale nową kartę już w ...brrr Ask :-((

nie wiem, byc moze juz wiesz, ale na wszelki wypadek napisze, moze sie przyda komus, w starcie - panel sterowania - usun programy - i usuwammy te, ktorych nie lubimy, na przyszłość jak radziły koleżanki nie ściągamy tych, ktorych nie znamy, nie bawimy się, bawimysię czymś przyjemniejszym, niekoniecznie laptopem :)
28 stycznia 2015 21:51
kto wie co zrobić , jak nie działa klawisz Baaackspce, czuyli usuń?
28 stycznia 2015 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Kursor przed znakiem i Delete.
Zeby spróbować naprawić backspace, to ściagnij klawisz i przeczyść spręzonym powietrzem.
28 stycznia 2015 22:19
dorotee

albo: włącz plik Worda i : narzędzia - opcje - zakładka edycja - i zaznacz kwadracik przy "wspisywanie zastępuje znaczenie" 
29 stycznia 2015 11:18
Dzięki dserdeczne:)
30 stycznia 2015 12:33
Nie znam AVG, ale takie trójkąciki pojawiają się jako ostrzeżenie, jakiś proces może został niedokończony?Może to ma związek z tym ciągle wyskakującym oknem,ze masz zrestartować komputer.
Musisz otworzyć AVG i sprawdzić, co to jest.
30 stycznia 2015 12:38
Może trzeba uaktualnić do wersji z 2015????
30 stycznia 2015 12:43
Pojęcia nie mam? Bo ja mam Avasta, ale ostatnio też musiałam wgrać nową wersję i już myślałam że mi się laptop wyłoży. Ale udało się :)))
A jak klikniesz na ten trójkąt na dole to jaki komunikat się pojawia?
30 stycznia 2015 12:48
Na pewno gdzieś jest komunikat co to takiego, musisz ten AVG przejrzeć, albo w Windowsie  jest.Najedz kursorem na małą chorągiewkę na pasku zadań, może jest jakiś .   Zamykasz dobrze wszystkie programy, przeglądarkę przed wyłączeniem komputera?  

Wygląda na to,że AVG masz cały czas otwarty, pozamykaj wszystko, okno z AVG również, tak żeby go nie było na pasku zadań i dopiero wyłącz komputer.
30 stycznia 2015 12:52
Może źle przebiegła instalacja? A może wgrałaś sobie wersję płatną?
Poszukaj jeszcze porad na stronie:www.avg.pl
http://www.avg.pl/faq/question/faq.num-3444#faq_3444
30 stycznia 2015 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka: a nie jest tak, ze miałaś pełną wersję antywira (płatną lub bezpłatny okres próbny) i okres ważności się skończył?

Wtedy trzeba albo zakupić licencję na następny okres, albo wrócić do nieco okrojonej wersji bezpłatnej.
Jak to zrobić przeczytaj to:

http://www.avg.pl/faq/question/faq.num-5169

30 stycznia 2015 13:08
A kto wgrywał tego antywirusa? I kiedy? Może około 3 m-ce temu albo 30 dni?
Ja miałam na laptopie przy zakupie wersje próbną AVG ale ją usunęłam.
30 stycznia 2015 13:24
No pewnie chcą bo masz wersję próbną, płatną? :))) Musisz wersję FREE wgrać. Gabrysia dobry link zapodała. Skup się i do dzieła :))))
30 stycznia 2015 20:18
No jak tam Andrea, poradziłaś sobie z AVG ?
30 stycznia 2015 20:33
Andrea,czy ten trójkąt masz w miejscu gdzie jest dostęp do netu? Ja korzystam z AVG i nigdy nie pokazywał mi osrzeżenia,jak się kończy termin waznosci to wyskakuje komunikat,a jak nie zainstalujes nowego AVG to tez za każdym razem masz komunikat,że komputer nie jest chroniony.