oj ile tlenu dla dziadka w butli starczy ha ha
oj ile tlenu dla dziadka w butli starczy ha ha
Nie doswiadczyłaś ? na zdjęciu to fajna lasencja jesteś aż dziwne , że żadna z " żon " nie była o Ciebie zazdrosna ! Ja bym była , a co ! .....a zasadę Anericzku masz dobrą , bo nie możemy zapominać , że " gdzie dwóch się bije ......"E , jeszcze jest nadzieja , że będą zazdrosne ! -:)))))))))
Nie powiedzialabym,że dobra. Raczej brak mi pewnych uczuć, to chyba jakiś niedorozwoj emocjonalny, bo nienawidzić też nie potrafię. Kochać tak, wspólczuc tak, płakać tak - więc nie jest ze mną źle, człowiekiem zatem jestem.
Wychodzę z założenia,że jak facet chce, to i tak skoczy na bok, a po cholerę mam nerwy tracić.
Faceci też potrafią Kochać, współczuć,tęsknić i płakać
Faceci też potrafią Kochać, współczuć,tęsknić i płakać
Z góry przepraszam co teraz napiszę,ale znam takiego jednego,który ciągle płakał,wspólczuł wszystkim dookoła,kochał tak bardzo,że zrobił dziecko innej kobiecie,no i tęsknił też bo mimo wszytsko chciał wrócić do żony.....
Z góry przepraszam co teraz napiszę,ale znam takiego jednego,który ciągle płakał,wspólczuł wszystkim dookoła,kochał tak bardzo,że zrobił dziecko innej kobiecie,no i tęsknił też bo mimo wszytsko chciał wrócić do żony.....
tak jak wszedzie sa ludzie i taborety.Dotyczy to obu płci
Ivanilka, no pogubił się chłop w życiu i w uczuciach. ;)
Trza mu wybaczyć, bo nie wie, co czyni. :)
Nie wiem czy taki czuły facet zasługuje na wybaczenie,można go jeszcze bardziej skrzywdzić bo jak będzie miał zbyt duzo kobiet do przepraszania,tęsknienia i kochania to chłopina oszaleje w końcu :)))))))
Oj tam, oj tam.....:)
Ja nie ukrywam,że bardzo żałuję,że nie urodziłam się mężczyzną, do dziś nie moge zrozumieć tej skandalicznej pomyłki Matki Natury i podejrzewam,ze jako facet byłabym straszna - wszystkie panienki byłyby moje.
Oj tam, oj tam.....:)
Ja nie ukrywam,że bardzo żałuję,że nie urodziłam się mężczyzną, do dziś nie moge zrozumieć tej skandalicznej pomyłki Matki Natury i podejrzewam,ze jako facet byłabym straszna - wszystkie panienki byłyby moje.