Dla tych co maja doła

05 grudnia 2014 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

oj ile tlenu dla dziadka w butli starczy ha ha

oj nie, bo jak dziadkowi tlenu braknie przed uplynieciem 5 lat, to opiekunka bidulka bedzie musiala drugiego dziadka szukac, bo od tamtego fige z makiem dostanie :-DD
05 grudnia 2014 20:26
Barbara niepowtarzalna

Nie doswiadczyłaś ? na zdjęciu to fajna lasencja jesteś aż dziwne , że żadna z " żon " nie była o Ciebie zazdrosna ! Ja bym była , a co ! .....a zasadę Anericzku masz dobrą , bo nie możemy zapominać , że " gdzie dwóch się bije ......"E , jeszcze jest nadzieja , że będą zazdrosne ! -:)))))))))

Może, to dlatego, że miałam bardzo chorych podopiecznych, po drugie pewnie trafiają mi się normalne rodziny. Powiem tylko jedno z Facetami pracuje mi się lepiej i gdyby to kobieta była chora, a mąż zdrowy to mógłby być problem.......ale tylko w  jej głowie, ja mam swoje zasady...
05 grudnia 2014 20:31 / 6 osobom podoba się ten post
Lawenda

Nie powiedzialabym,że dobra. Raczej brak mi pewnych uczuć, to chyba jakiś niedorozwoj emocjonalny, bo nienawidzić też nie potrafię. Kochać tak, wspólczuc tak, płakać tak - więc nie jest ze mną źle, człowiekiem zatem jestem.
Wychodzę z założenia,że jak facet chce, to i tak skoczy na bok, a po cholerę mam nerwy tracić.

Faceci też potrafią  Kochać, współczuć,tęsknić i płakać
05 grudnia 2014 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Wiem. :)
Za to, co napisałeś masz u mnie dużego plusa i zapraszam do przyjaciół. :)
05 grudnia 2014 20:35 / 6 osobom podoba się ten post
darekr

Z góry przepraszam co teraz napiszę,ale znam takiego jednego,który ciągle płakał,wspólczuł wszystkim dookoła,kochał tak bardzo,że zrobił dziecko innej kobiecie,no i tęsknił też bo mimo wszytsko chciał wrócić do żony.....
05 grudnia 2014 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Z góry przepraszam co teraz napiszę,ale znam takiego jednego,który ciągle płakał,wspólczuł wszystkim dookoła,kochał tak bardzo,że zrobił dziecko innej kobiecie,no i tęsknił też bo mimo wszytsko chciał wrócić do żony.....

Ivanilka, no pogubił się chłop w życiu i w uczuciach. ;)
Trza mu wybaczyć, bo nie wie, co czyni. :)
05 grudnia 2014 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

tak jak wszedzie sa ludzie i taborety.Dotyczy to obu płci
05 grudnia 2014 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

:))))))))Bo on z pewnoscią był takim Karolem z ,,Och Karol,,:))))))))))) Bidulek po prostu, nie potrafił odmówić i skrzywdzić kobiety :))))))))))))
05 grudnia 2014 20:39 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie znam go, ale ze swojej strony Kocham, tęsknie i płacze tylko za swoją Kobietą
05 grudnia 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

tak jak wszedzie sa ludzie i taborety.Dotyczy to obu płci

Sa jeszcze parapety, jak była uprzejma zauwazyć, jedna z kolezanek :))))))))))))))))))
05 grudnia 2014 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Ivanilka, no pogubił się chłop w życiu i w uczuciach. ;)
Trza mu wybaczyć, bo nie wie, co czyni. :)

Nie wiem czy taki czuły facet zasługuje na wybaczenie,można go jeszcze bardziej skrzywdzić bo jak będzie miał zbyt duzo kobiet do przepraszania,tęsknienia i kochania to chłopina oszaleje w końcu  :)))))))
05 grudnia 2014 20:48 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie wiem czy taki czuły facet zasługuje na wybaczenie,można go jeszcze bardziej skrzywdzić bo jak będzie miał zbyt duzo kobiet do przepraszania,tęsknienia i kochania to chłopina oszaleje w końcu  :)))))))

Oj tam, oj tam.....:)
Ja nie ukrywam,że bardzo żałuję,że nie urodziłam się mężczyzną, do dziś nie moge zrozumieć tej skandalicznej pomyłki Matki Natury i podejrzewam,ze jako facet byłabym straszna - wszystkie panienki byłyby moje.
05 grudnia 2014 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ja chyba wracam do domu! Nie wiem co mam robić rozmawiałam właśnie z moja siostra która się opiekuje moja mała (5l) jak mąż jest w pracy i dzisiaj mnie przerazila. Od męża dowiedziałam się tylko ze mała jest chora na krtan. Ale siostra jak mi powiedziała jak wyglądała poprzednia noc to prawie mi serce peklo- a mianowicie ze śpi i słyszy takie chacie nie w pokoju obok nie wiedziała co się dzieje poszła do niej a ta bid ulga mała siedzi sama na łóżku i placze. Mówi ze ja gardło boli. Siostra wystraszony poszła z budzić babcie babcia położyła się przy małej i ja uspokajają wreszcie dziecko usnelo. Ale podobno co jakiś czas przez sen ściskala jej rękę tak jakby sprawdzała czy ktoś przy niej jest. Jak się dowiedziałam myślałam że umre, mąż w pracy nawet nie mam jak się z nim skontaktować będę siedziała do 2giej w nocy żeby z nim pogadać i zapytać czemu mi o tym nie powiedzial.wydaje mi się ze ona jest jeszcze za mała żeby mnie nie było już wszystko rozumie... jolci synuś jest jeszcze malutki i nie rozumie a moja juz wszystko wie... no jak nie wrócę to tutaj zwariuje... czemu ja mam zawsze pod gorke? :(
05 grudnia 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Ja nie ukrywam,że bardzo żałuję,że nie urodziłam się mężczyzną, do dziś nie moge zrozumieć tej skandalicznej pomyłki Matki Natury i podejrzewam,ze jako facet byłabym straszna - wszystkie panienki byłyby moje.

hahahahahahh rozwaliłaś mnie ahhahahahhahh 
05 grudnia 2014 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Jeśli Kochasz, to chcesz żeby tylko ta Jedna była twoja