To tak jak z tym pedkiem kielbasy slaskiej... sprzedawca patrzy zeby sprzedac, a kupujacy zeby kupic, czyli kazdy patrzy na swoja strone: my opiekunki i te zony pdp :-)
To tak jak z tym pedkiem kielbasy slaskiej... sprzedawca patrzy zeby sprzedac, a kupujacy zeby kupic, czyli kazdy patrzy na swoja strone: my opiekunki i te zony pdp :-)
I każda co innego widzi:):)
W pracy przy małżeństwach jest jeden poważny problem - zazdrość.
Nie wiadomo dlaczego wszystkie stare Niemki uważaja,że każda młoda czy średnio młoda polska opiekunka tylko czyha na ich 90-letnego męża i o niczym innym nie marzy jak o usidleniu takiego dziarskiego chłopa. Chłop sika w pieluchy, jeździ wózkiem i ledwo dycha, na ale przecież to taka gratka dla każdej Polki.
Byłam u kilku małżeństw i zawsze wszystkie panie domu patrzyły na mnie złym okiem, a nie daj boże było uśmiechnąć się do podopiecznego.
Nigdy więcej!
Mówicie tyko ze swojej strony, ale my mężczyźni, mężowie, kochankowie, partnerzy Was opiekunek też jesteśmy o Was zazdrośni
Mówicie tyko ze swojej strony, ale my mężczyźni, mężowie, kochankowie, partnerzy Was opiekunek też jesteśmy o Was zazdrośni
Mówimy ze swojej strony, no bo z czyjej mamy mówić? W końcu jesteśmy kobietami.....
A to,że zazdrość to cecha wspólna dla obu płci, to wiadomo. :)
Ja tam się na tym nie znam, bo takiego uczucia nie doznałam, nawet będąc w wieloletnim małżenstwie zazdrosna nie byłam. Nie wiem za bardzo na czym polega to uczucie, dlatego wypadam z dyskusji, bom laik. :)
to ty dobra kobieta jestes ha ha.Jesli chodzi o niemki to przeciez jej man jest dla niej mlody chlop ha ha Poza tym jak taka opiekunka zakreci dziadka to jeszcze sie rozwiedzie i z nia ozeni ha ha i cale dobra,majatek,dorobek zycia zagarnie jak przezyje z dziadkiem jeden rok
Znam to też od moich koleżanek, na pewno tak jes,t ale ja jestem już u 5 rodziny i osobiście tego nie doświadczyłam, i jeszcze inna zaleta, to czas szybciej leci i mozna nieżle się osłuchać z językiem, zwłaszcza jak czasami się kłócą, mam taką zasadę nigdy się nie wtrącam.
Jeden rok?, a nie piec? Ja wiem, ze 5 latek....
to ty dobra kobieta jestes ha ha.Jesli chodzi o niemki to przeciez jej man jest dla niej mlody chlop ha ha Poza tym jak taka opiekunka zakreci dziadka to jeszcze sie rozwiedzie i z nia ozeni ha ha i cale dobra,majatek,dorobek zycia zagarnie jak przezyje z dziadkiem jeden rok