Na wyjeździe #3

19 października 2013 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
Możliwe... pogoda taka dziś u mnie... biedronki oblepiły dom....Tylko on ma z 15 lat... nie wiem czy takie stare koty chodzą na rajzy...??))
19 października 2013 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Możliwe... pogoda taka dziś u mnie... biedronki oblepiły dom....Tylko on ma z 15 lat... nie wiem czy takie stare koty chodzą na rajzy...??))

Pamiętaj ,ze koty maja po 7 żyć.
Myślę ze do końca mogą.

19 października 2013 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
Ale na poważnie to może coś faktycznie z pogodą.
U nas w ogródku przez dwa dni widzielismy 4 nowe koty.

Jedna akcja:
Mamy prze tarasem karmnik.
Na trawie siedzi sikorka i zbiera ziarenka,
na nia sie gapi dwa metry dalej czarno-brazowy kocur.
Na to wychodzi z krzaków 5 metrów dalej ogromny beżowy pers i gapi sie na czarnego.

W momencie jak czarny wystartował na sikorke , to beż wystartoawał na czarnego.
Sikorka uciekła, czarny też jak proca, a beż wracał po 15 min bardzo zadowolony.

Kino za darmo.
19 października 2013 22:23
Dzięki dziewczyny... to żeście mnie pocieszyły.... wolę jednak żeby na rajzy poszedł niż gdzies zginął... Ja myślałam, że w jego wieku to już nie... no i pora mi się nie zgadzala...))))
19 października 2013 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Pamiętaj ,ze koty maja po 7 żyć.
Myślę ze do końca mogą.

Z niemieckimi kotami jak z facetami hahahha :D 

Mnie wczoraj pan 50 + chciał poderwać - podchodzę Ci ja do regału z Haribo a On stoi z jakimś drugim typem i rozmawia. 

Ja schyliłam się do najniższej półki aby wziąć paczkę gumisiów , podnoszę się do pionu a On do mnie maślane oczy wybałuszył i mówi - Pani też lubi Haribo ???
A ja w oslupieniu nic nie odpowiedziałam , tylko popatrzyłam głupio i poszłam do kasy. 

Ale mogło być to krippo co udaje klientów, a łaża i zgarniają złodzieji. 

Za co siedzisz ??? 
Za Haribo :D:D 

hahahaha :) 

To co ja pójde już do lóżka i powiercę się trochę :) 

Wam zyczę spokojnej nocy i oby mi się znow nie sniło ze sie spoźniłam na samolot do Niemiec , bo zwariuję :D:D 

19 października 2013 22:37
Ja juz slodycze spakowalam winko tez i tylko wode popijam i was czytam i milo,bo dzis ciut kiepsko ze mna,a co do mieszanek jedzeniowych wole sie oszczedzac a na slodkie to ciagotki wiecznie mam hehee
19 października 2013 22:41 / 1 osobie podoba się ten post
Ja myślałam, że koty się tylko marcują....., ale ja nie jestem biegła w tym temacie - u mnie byly tylko psy...))))  
Dobranoc wszystkim...)))
19 października 2013 23:08 / 2 osobom podoba się ten post
Biedna kotka:(:(:(Nawet se w zyciu nie podupcy ojojojoj,umrze biedna  w nieswiadomosci:(
Hmmmmmm,jaka ja jestem zla pancia,bo moja kotka tez biedna- chyba umrze w nieswiadomosci jak to moze byc fajnie:D:D:D:D:D:D
19 października 2013 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejko wiem ze musze isc do przodu ale dzis pol roczku i mnie tak jakos wzielo ok nie bede sie smutac bo za niedlugo w domku heheee wsrod bliskich i nie tylko dzieki:):):)
19 października 2013 23:19
serce78

Andrejko wiem ze musze isc do przodu ale dzis pol roczku i mnie tak jakos wzielo ok nie bede sie smutac bo za niedlugo w domku heheee wsrod bliskich i nie tylko dzieki:):):)

No mówiłam....:) chyba za długo jestes. Moja czarna sobota sie konczy. Jutro niedziela i bedzie blizej do domu :) Nos do gory i wpieriod! 
19 października 2013 23:22 / 2 osobom podoba się ten post
serce78

Serduszko ty moje, jestem z Tobą.

Musisz przejść swoją żałobę, czas pomału zabliźni rany.
To zawsze będzie wracało, ale za jakis czas będzie Ci coraz lżej.

Pomyśl, ze Jarek patrzy tam z góry i nie chce , abys się tak smuciła.
Kiedyś, jak przyjdzie czas, to się spotkacie, narazie musisz tu jeszcze trochę pobyć.
On napewno chciałby, abyś jeszcze była szczęśliwa w tym życiu i tego Ci z całego serca życzę.

:):):):):):):)
19 października 2013 23:24
serce78

Sory...:( Zdaje sie że źle zrozumiałam ...nie wiedziałam...wybaczysz?
19 października 2013 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
Oj to ja jestem jednak bardzo nie dobra pancia:(
A co tam ,dam jej podupcyc,a potem pomyslimy:)
19 października 2013 23:47
Spij dobrze, spokojnie, łysy świeci cudownie...niech ci sie przysnia wszystkiecuda tego świata. :) dobranoc ja tez uciekam ....
20 października 2013 00:01
hogata76

Oj to ja jestem jednak bardzo nie dobra pancia:(
A co tam ,dam jej podupcyc,a potem pomyslimy:)

Daj, daj, a wspomnienia - bezcenne.