Na wyjeździe #3

24 października 2013 21:47
mamusia2

Magmab nie jest żle jak narazie,dziadkowie w miarę spoko,tylko te nocki,pewne rzeczy mi się tu nie podoboją ale to nie moja sztela nie będe ustawiać pod siebie,jestem tu tylko 2 tygodnie pogoda dziś wiosenna.

no tak te nocki zarywane sa przechlapane ( wiem po sobie ), ale ciesze się że ogólnie może być ;))))))))))))))))))
24 października 2013 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór , może ja przegapiłam i już podawałyście ten link na temat nas opiekunek i sposobu płatności agentur gdzie te pieniądze idą a ile my dostajemy http://www.youtube.com/watch?v=8f-f7yqgvAw
24 października 2013 23:45
Spaghetti możesz jeśc,bylebyś już kawy nie piła...:)
25 października 2013 08:50
Wiesiula

Scarlet przyznaje, ze rownie dobrze bylo mi w Norymberdze, ale to miejsce jest szczegolne.
Dlaczego tak uwazam? a dlatego, iz ta rodzina poznala kilka bardzo nieladnych twarzy polskich opiekunek (o czym dowiedzialam sie najpierw od Pani, ktora zmienilam), a nadal sa otwarci, ciepli, pytaja o moje zdanie, dbaja o to bym dobrze sie czula, miala wszystko co potrzebuje do pracy i takiego normalnego zycia.... nadal ufaja, ze kolejna opiekunka juz nie skrzywdzi ich Mamy
i to trzeba docenic 

To te dzieci musiały ,przeżyć okropne chwile. 
Akurat są dzieci ,które dbają o swoich rodziców. 
Taki jest syn od mojej PCP. 
Dlatego ,tak Go szanuję. 
Dobrze Wiesiulku ,że trafiłaś na to miejsce :) 
Pozdrawiam i powodzonka :))
25 października 2013 11:00 / 1 osobie podoba się ten post
Witaski i dzien doberek miłego dnia zycze spokojnego urlopowicza miłego wypoczynku i relaksu hehe:)))))))) a wam na wyjezdzie dni szybko mijajacych nie stresujacych usmiechnietych :)))))))))))))))))))))) milutkiego dnia zycze:)))))))))))))))))))
25 października 2013 13:17
Witajcie wszyscy :) Ja tylko na chwile. Nie wiem czy wiecie ale Sindbad ma promocję na ceny biletów (tylko bilety dwustronne) Do Niemiec od 99,- np Ja chcialam juz kupic ale mnie wyskoczyło że ponad 400,- No wiec dzwonie a oni mowią że to dotyczy tylko wyjazdów z PL. Więc jeśli ktos ma zaplanowany wyjazd do DE na Święta to kupujcie :))
25 października 2013 13:18
oooo jak fajnie :D Widzialam piękną Czarownicę :)
25 października 2013 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

oooo jak fajnie :D Widzialam piękną Czarownicę :)

Nie sluchajcie Margaretki"Piekna Czarownice",Ona tak z grzecznosci napisala.Ja jestem normalna czarownica,wiec wiadomo jak wygladam:)
25 października 2013 13:27
Jak jest tu w DE ze Świetem Zmarłych, kiedy obchodzą?
25 października 2013 13:30
aniananowo

Jak jest tu w DE ze Świetem Zmarłych, kiedy obchodzą?

No własnie o to samo chciałam zapytac.Czy różnie obchodzą Niemcy na np.południu i na północy?
25 października 2013 13:35
Znalazłam informację ,że ostatnia niedziela listopada tzw. TOTENSONNTAG
25 października 2013 13:36
No o tym ,ze malujesz,to ja nie wiedziala:)Ale fajnie,mamy tu tyle ARTYSTEK:)
25 października 2013 13:37
ivanilia40

No własnie o to samo chciałam zapytac.Czy różnie obchodzą Niemcy na np.południu i na północy?

Tataj gdzie jestem ,obchodzi sie tak jak u nas w Pl,czyli 1-ego listopada.
25 października 2013 13:39
aniananowo

Znalazłam informację ,że ostatnia niedziela listopada tzw. TOTENSONNTAG

Listopada? czy pażdziernika?
25 października 2013 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
Sas-anka przypadł Ci zaszczyt polubienia jako 1500 osoba mojego posta.

Dziękuję Tobie i wszystkim, którzy lubią te moje wypociny.
To miłe.