Na wyjeździe #3

25 października 2013 13:41
hogata76

Tataj gdzie jestem ,obchodzi sie tak jak u nas w Pl,czyli 1-ego listopada.

Ja jestem na Bawarii,wiec tutaj jest 1 listopada,wolny dzień od pracy.Natomiast córka mieszka w Dolnej Saksoni i tam w zależności od religii (jeżeli chodzi o dzień wolny) 

25 października 2013 13:43
ivanilia40

Listopada? czy pażdziernika?

listopada
25 października 2013 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
No to ze z Ciebie Artycha,to juz wiem hahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D

Nic mi nie mowilas,moze tak myslalas,ze mi mowilas,ale nie.To akurat bym pamietala:)
25 października 2013 14:05 / 3 osobom podoba się ten post
Hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D;az sie oplulam hahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D   Dobre,hahahahah:D:D:D:D:D
25 października 2013 14:14 / 3 osobom podoba się ten post
Ot i tak wygląda rozmowa buta ze sznurowadłem :)))))))) Fajnie Was się czyta :)
25 października 2013 14:25
Zaraz moja PCP wraca więc ja zmykam do poźniej :)
25 października 2013 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
No to ręke moge podać :) Uwielbiam malować , a pierwszy mój obraz jest u mamy :) 
Drugi obraz zacznę jak kupie sobie farby i pędzle bo mi mój ex zapier..... :D 
Tyle w temacie. 

25 października 2013 18:56 / 2 osobom podoba się ten post
margaretka82

No to ręke moge podać :) Uwielbiam malować , a pierwszy mój obraz jest u mamy :) 
Drugi obraz zacznę jak kupie sobie farby i pędzle bo mi mój ex zapier..... :D 
Tyle w temacie. 

a to łobuz pewnie pomaluje sobie życie :)

25 października 2013 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
dobry wieczor :D
niestety teraz tylko wieczorami bede do Was zagladac bo taki net i obowiazki ;)
Margaretka masz kochana racje, ta rodzina dostala po tylkach mocno.
Ale przyjeli to dzielnie i sa naprawde fajni, dzis np. mlodszy zabral mnie na pare minut do polskiego sklepu, zebym sie rozejrzala i kupila na co mam ochote, przy czym to on zapalcil rachunek. Mile.
25 października 2013 20:54 / 3 osobom podoba się ten post
witam was cieplutko z domowych pieleszy:)Dzis mialam zakrecony dzionek pelen xzalatwiania troszke sie udalo mi pozalatwiac a troche nie,pogoda dzis u mnie piekna byla typowa jesienna potem zakupy,teraz czekam na znajoma by wypic piwko i troszke porozmawiac co na serduchu lezy haha pozdrawiam mamusie ciesze sie ze sobie tak radzisz i cala reszte opiekunkowo:):):)
25 października 2013 21:01
serce78

witam was cieplutko z domowych pieleszy:)Dzis mialam zakrecony dzionek pelen xzalatwiania troszke sie udalo mi pozalatwiac a troche nie,pogoda dzis u mnie piekna byla typowa jesienna potem zakupy,teraz czekam na znajoma by wypic piwko i troszke porozmawiac co na serduchu lezy haha pozdrawiam mamusie ciesze sie ze sobie tak radzisz i cala reszte opiekunkowo:):):)

No hej to się jeszcze okaże czy sobie radę,hi,hi no chyba dobrze będzie ,plamy nie dam,odpoczywaj.
25 października 2013 21:07
serce78

No to odpoczywaj kochana i nagadaj sie z kumpela:)
25 października 2013 21:10
serce78

spokojnego wieczorku przy piffku :)))))
25 października 2013 21:11
gewitter

a to łobuz pewnie pomaluje sobie życie :)

To było w formie żartu :))))))))

25 października 2013 21:15
Wiesiula

dobry wieczor :D
niestety teraz tylko wieczorami bede do Was zagladac bo taki net i obowiazki ;)
Margaretka masz kochana racje, ta rodzina dostala po tylkach mocno.
Ale przyjeli to dzielnie i sa naprawde fajni, dzis np. mlodszy zabral mnie na pare minut do polskiego sklepu, zebym sie rozejrzala i kupila na co mam ochote, przy czym to on zapalcil rachunek. Mile.

To super ,widac ze dbaja o Ciebie :)))
Dobrych ludzi nie brakuje na tym Łez Padole.