Tataj gdzie jestem ,obchodzi sie tak jak u nas w Pl,czyli 1-ego listopada.
Tataj gdzie jestem ,obchodzi sie tak jak u nas w Pl,czyli 1-ego listopada.
Listopada? czy pażdziernika?
No to ręke moge podać :) Uwielbiam malować , a pierwszy mój obraz jest u mamy :)
Drugi obraz zacznę jak kupie sobie farby i pędzle bo mi mój ex zapier..... :D
Tyle w temacie.
witam was cieplutko z domowych pieleszy:)Dzis mialam zakrecony dzionek pelen xzalatwiania troszke sie udalo mi pozalatwiac a troche nie,pogoda dzis u mnie piekna byla typowa jesienna potem zakupy,teraz czekam na znajoma by wypic piwko i troszke porozmawiac co na serduchu lezy haha pozdrawiam mamusie ciesze sie ze sobie tak radzisz i cala reszte opiekunkowo:):):)
witam was cieplutko z domowych pieleszy:)Dzis mialam zakrecony dzionek pelen xzalatwiania troszke sie udalo mi pozalatwiac a troche nie,pogoda dzis u mnie piekna byla typowa jesienna potem zakupy,teraz czekam na znajoma by wypic piwko i troszke porozmawiac co na serduchu lezy haha pozdrawiam mamusie ciesze sie ze sobie tak radzisz i cala reszte opiekunkowo:):):)
a to łobuz pewnie pomaluje sobie życie :)
dobry wieczor :D
niestety teraz tylko wieczorami bede do Was zagladac bo taki net i obowiazki ;)
Margaretka masz kochana racje, ta rodzina dostala po tylkach mocno.
Ale przyjeli to dzielnie i sa naprawde fajni, dzis np. mlodszy zabral mnie na pare minut do polskiego sklepu, zebym sie rozejrzala i kupila na co mam ochote, przy czym to on zapalcil rachunek. Mile.