Na wyjeździe #3

03 listopada 2013 11:23
mozah aM

Witaj , Mleczko !!

Cieszę się , że wróciłaś .Ja też już na walizkach - jutro Sindbadem do Zurichu a potem jeszcze 3 godz pociągiem na południe . Mam mieć neta - więc kontakt będzie . Brakowało Cię tutaj.

Witaj Mozah, szczęśliwej podróży. Twoja, jak zwykle, .jest strasznie długa.... Powodzenia. 
03 listopada 2013 11:26
ryba

Witaj Mozah, szczęśliwej podróży. Twoja, jak zwykle, .jest strasznie długa.... Powodzenia. 

No Ryba - zapomniałaś o mnie ? Tez wyglądałam za Tobą , a tu ....nie ma ! Ale teraz Ci nie odpuszczę ! Jeśli będzie Ci net działał , odzywaj się . A poza tym wszystko ok ?
03 listopada 2013 11:28 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

No odezwałas sie wreszcie,czy cos się stało?szukałam Ciebie, na sypie tez Cie nie było.Juz myślałam ze tez rozowe kajdani masz zalożone.Pozdrawiam.

Jak twoje kózki? stadko powiekszyło się?

Różowych kajdanków nie mam, byłoby za różowo:). Miałam trudny czas. Do tego mam problemy z netem, nie mam skypa.Kóz mam 6, i gościnnie dwa kozły, jeden alpejski, drugi angorski. Oj, dzieje się. Steskniłam sie za Wami.Będę próbowała "zadziałać" ze skypem. Pozdrawiam
03 listopada 2013 12:02
Mleczko, Ty święta będziesz spędzała w DE?
03 listopada 2013 12:23
Dzien doberk ech w południe!!!! Za oknem jesien,umnie pada ponuro ale w miare ciepło!!!!! Kurka wodna ja miałam dzis noc i dobrze ze w domu,chociaz calkiem niezle sie dzis czuje siedziałam do 4.35 no tu zalogowanych tez było dwie osoby nic nie pisałam nie mam ostatnio nadchnienia to listopad tak działa wspomnienia, tylko w głowce siedza i melancholia ech trzeba sie otrzasnac !!!! Dłuzej tak nie moze byc.Miłego usmiachnietego bezstresowej usmiechnietej niedzieli zycze:))))))))))))))))))))
03 listopada 2013 12:34
Ale się objadłam ,a raczej nażarłam zjadłysmy wszystko, został jeden kotlet schabowy na póżniej gdyby przyszedł nowy głód,kapusta czerwona zasmażana i kluski  ,śląskie,ja to sobie umię dogadzać,a teraz poleżakuje do 3 :)
03 listopada 2013 12:40
Tego filmu jednak nie mam tutaj w mojej osobistej filmotece(ok.100 fimów),ale znalazłam o Agacie Mróz,,dzisiaj sobie obejrzę,wczoraj na dobranoc oglądałam kochanice króla fajny:
03 listopada 2013 13:16
Ja o 3 chciałam dzwonić po policję,myślałam że znowu chce się ktoś włamać,a to myszy skrobały ,ale się wkurzyłam bo mnie przestraszyły i obudzily ,no nto ide zrobić sobie kawusię:)
03 listopada 2013 14:18
Andrea - a gdzie sie schowała Kaya - wiesz cos? Madziulka,Joasia -   gdzie Wy jesteście???????????????

03 listopada 2013 14:24
Pada i pada ,lenistwo mnie dopada ,dzisiaj ograniczę się do minimum ,będe robić tylko to, co jest  pilne ,precież to niedziela ,dzień wolny od pracy:)
03 listopada 2013 15:26
Dyśka

Ale się objadłam ,a raczej nażarłam zjadłysmy wszystko, został jeden kotlet schabowy na póżniej gdyby przyszedł nowy głód,kapusta czerwona zasmażana i kluski  ,śląskie,ja to sobie umię dogadzać,a teraz poleżakuje do 3 :)

Dyśka tak po obiadku od razu uffffffffff ja bym nie mogła sobie pozwolic hehe:))))))))))))))))
03 listopada 2013 15:29
Chcialam zapytac o Asik, Hogate , Kaye, i inne Panie które dzis jakby lekko zwolniły :)))
Moze odpoczywają ??
Tęskno mi za nimi , nawet Andrejka malo dzis pisze ;)
03 listopada 2013 15:36 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dyśka tak po obiadku od razu uffffffffff ja bym nie mogła sobie pozwolic hehe:))))))))))))))))

Manuela ja tu sama leżakuję:(Jaką ja mam pozycję na tych nartach ,a tu nic ,głuchy telefon ,nawet mój mąż nic:)pojechałam ,co....
03 listopada 2013 15:55
A myśmy się całą bandą na Trodelmarkt wybrały,spory kawał,wywiało nas na wszystkie strony ,słonko piekne ale wieje ze hej!Nic nie kupiłam ale przynajmniej w domu nie siedziaalm,póki się da trzeba korzystać z ostatnich słonecznych dni.Koleżanka kupiła sobie fikusne kozaczki z pomponami za 10euro!:)
03 listopada 2013 15:59
Z całą bandą też bym się wybrała,nawet z połową tylko-)))Ale jestem samiusieńka,wieje,zimno i pusto na ulicach.Zostałam w domu i byle do wieczora.