Na wyjeździe #3

03 listopada 2013 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
Witaj Mleczko! Mozah i Giunta - bezpiecznej podróży!
03 listopada 2013 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Witaj Mleczko! Mozah i Giunta - bezpiecznej podróży!

Na nic w życiu nie czekalam tak, jak na ten wpis.
03 listopada 2013 21:30
zgadzam sie z Tobą, chociaz pewnie znowu P.M wykasuje, jak juz kiedys
03 listopada 2013 21:33 / 6 osobom podoba się ten post
Taki osad mozesz wydawac tylko w swoim imieniu. Mozesz odczuwac tak, jak piszesz, ale uwazam, ze dyskutowanie o p.Mazowieckim teraz - w dniu pogrzebu, nie jest na miejscu.
03 listopada 2013 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wdaje sie w takie dyskusje, nie to miejsce, nie ten czas. Lubie Ciebie, ale prosze, takie uwagi typu "a co prawda boli" - to nie do mnie. Nie kazdego osoba i postepowanie p. Mazowieckiego "boli".
03 listopada 2013 22:05
Podpowiedzcie proszę gdzie mam szukać sody w rewe, lidlu lub aldiku ?
03 listopada 2013 22:08
Ja kiedyś kupiłam w Edece,ale ostatnio miałam problem ze znalezieniem.Przywiozlam z domu.
03 listopada 2013 22:09 / 3 osobom podoba się ten post
Mozah szczęśliwej podróży! Czekam na Twoje cudne opowieści o Alpach z niecierpliwością!

Giunta Tobie też szerokości! Mam nadzieję, że wstawisz znowu jakiś fajny kawałek muzyczny!

A ja jutro z rańca na dyżur, potem obejrzę dwa mieszkanka, a potem nocny dyżur u pacjentów w domciu! Cieszę się na ten nowy dzień w pracy! Ciekawe co nowego przyniesie!
A w czwartek przyjeżdża moje Kochanie! Ale się cieszę! Przebieram nogami, jak nastolatka! Zaczynamy nowe rozdział naszego życia! Ale jaja! :DDD Kurde stara a głupia! Hihihihi!
03 listopada 2013 22:10
judora

Spokojnie kupisz w rewe... w toomie jest, a ten należy do koncernu rewe, więc myślę, że znajdziesz w dziale z artykułami do pieczenia obok proszku do pieczenia powinna być... 
03 listopada 2013 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
Tali !!! Nie ,,stara a głupia '' , tylko młoda i szczęśliwa ! Tak trzymać !
03 listopada 2013 22:13
Tali

Spokojnie kupisz w rewe... w toomie jest, a ten należy do koncernu rewe, więc myślę, że znajdziesz w dziale z artykułami do pieczenia obok proszku do pieczenia powinna być... 

Dziękuję  Tali :) Śpij dobrze.
03 listopada 2013 22:14
Kochane Opiekunki w droge wyruszajace spokojnej i bezpiecznej podrozy !!!!!

03 listopada 2013 22:15
wiewiorka

Ja kiedyś kupiłam w Edece,ale ostatnio miałam problem ze znalezieniem.Przywiozlam z domu.

Ja tu właśnie edeki nie mam :(
03 listopada 2013 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Prawie wszędzie, w Lidlu napewno.

Szukaj jako NATRON.
03 listopada 2013 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
judora

W aldiku i lidlu nie dostaniesz,w rewe nie wiem, bo tu nie mam  tego sklepu,zapytaj po prostu o sodę spożywczą,albo poszukaj tam gdzie sa dodatki do ciast/w edece tam własnie lezy /