Na wyjeździe #3

03 listopada 2013 22:17
judora

Dziękuję  Tali :) Śpij dobrze.

Nie za ma co.... :D
No a z tym spaniem to właśnie problem, bo cosik mi się średnio chce, ale chyba się zbiorę w sobie i położę, bo jutro o 6 pobudka... 

03 listopada 2013 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
No to uzbrojona w wiedzę ruszam jutro na zakupy :) Dziękuję jeszcze raz
03 listopada 2013 22:18
Wiesiula

Kochane Opiekunki w droge wyruszajace spokojnej i bezpiecznej podrozy !!!!!

Również wyjeżdzającym oraz powracającym do domu życze szczęśliwej podróży.
03 listopada 2013 22:20
Ja bardzo przepraszam za glupie pytanie ale kto to pani Karolina???? i konto tez juz chyba usuniete.... a i posty porazacjace...
03 listopada 2013 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Podpowiedzcie proszę gdzie mam szukać sody w rewe, lidlu lub aldiku ?

Ja widziałam Natron kiedyś na półkach z takimi leczniczymi produktami. Stał tam Milchzucker różne witaminy, Melisana i takie tam. W torebce gdzieś 2 razy większej od proszku do pieczenia w zielonych barwach z białymi napisami

03 listopada 2013 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
Kurcze a ja ciagle niespakowana siedzę i jakieś lenistwo mnie ogarnęło a jutro o 8 rano juz będzie zmienniczka. Myślicie że pomoże mi się spakować? :)
03 listopada 2013 22:22
Wiesiula

Kochane Opiekunki w droge wyruszajace spokojnej i bezpiecznej podrozy !!!!!

Ja także życzę szerokiej drogi :))))
03 listopada 2013 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
sas-anka

Kurcze a ja ciagle niespakowana siedzę i jakieś lenistwo mnie ogarnęło a jutro o 8 rano juz będzie zmienniczka. Myślicie że pomoże mi się spakować? :)

Bierz sie za pakowanie bo jak jutro zmienniczka zobaczy ze ty nie spakowana to sie na piecie obróci i tyle ją zobaczysz:):P):)
03 listopada 2013 22:25
Tali

Spokojnie kupisz w rewe... w toomie jest, a ten należy do koncernu rewe, więc myślę, że znajdziesz w dziale z artykułami do pieczenia obok proszku do pieczenia powinna być... 

Ja w rewe szukałam i nie znalazłam, ani w aldiku, ani w lidlu. Pytałam córkę podopiecznej powiedziała mi ze tylko soda do celów chemicznych u nich jest. Przywiózł mi mąż z Polski więc dalej nie szukałam.
03 listopada 2013 22:25 / 7 osobom podoba się ten post
Wiesiula

Ja bardzo przepraszam za glupie pytanie ale kto to pani Karolina???? i konto tez juz chyba usuniete.... a i posty porazacjace...

Jaka pani Karolina?

03 listopada 2013 22:27 / 3 osobom podoba się ten post
sas-anka

Myślę,
że jak zobaczy, że Ty niespakowana, to wróci do domu ha,...ha...
03 listopada 2013 22:28 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Bierz sie za pakowanie bo jak jutro zmienniczka zobaczy ze ty nie spakowana to sie na piecie obróci i tyle ją zobaczysz:):P):)

Jak z nią ostatnio rozmawiałam, to mówiła że nieźle obsrana jest ze strachu :) Eeee no domek jej wypucowałam jak na święta, babcie wykąpałam, wszystko na tip top. Tylko jakoś szmaty mi ciężko pozbierać. A zmienniczkę sobie tutaj na forum znalazłam:)
03 listopada 2013 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Jaka pani Karolina? :-)

:O:O:O:O:O      .D:D:D:D:D:D:D:D
03 listopada 2013 22:31 / 2 osobom podoba się ten post
No co za ulga , jakby mi ktoś tlen przywrocił ;))))
Dzięki :)
03 listopada 2013 22:33
Pomoc forum1

Jaka pani Karolina? :-)

No to możesz iść dalej spać.
Spokojnej nocy życzę.

:):):):):):)