Motylek - pisz,pisz coś Cie dotknęło do żywego widzę?Jest taki temat" Dla tych co maja dola" tam dostaniesz wsparcie,pomozemy Ci.
Motylek - pisz,pisz coś Cie dotknęło do żywego widzę?Jest taki temat" Dla tych co maja dola" tam dostaniesz wsparcie,pomozemy Ci.
Nie obraziłam się broń Boże .I nie myślałam żeby się opierać na tym artykule ,może nie mam tak drastycznie jak przytaczały te panie ,ale też nie za różowo i nie chodzi o podopieczną tylko o jej współmałżonka ,on mnie gorzej męczy psychicznie niż ona .Jestem tu 7 miesiąc ,a w dalszym ciągu na każdym kroku mam kontrole kilka razy dziennie ,mimo ,że ponoć jestem najlepszą opiekunką z wszystkich ,które tu były wcześniej i najwięcej wytrzymywały 2 miesiące (nawet sąsiadka z boku ,tak mi mówiła)-widać to taki typ poprostu .Ale jeszcze miesiąc mi został ,to jakoś wytrzymam ,a po nowym roku zmiana miejsca i zmiana firmy .To już postanowione!
ja już czyściutka ,pachnąca w łóżeczku:)A gdzie jesteś mój ułanie?
Nie obraziłam się broń Boże .I nie myślałam żeby się opierać na tym artykule ,może nie mam tak drastycznie jak przytaczały te panie ,ale też nie za różowo i nie chodzi o podopieczną tylko o jej współmałżonka ,on mnie gorzej męczy psychicznie niż ona .Jestem tu 7 miesiąc ,a w dalszym ciągu na każdym kroku mam kontrole kilka razy dziennie ,mimo ,że ponoć jestem najlepszą opiekunką z wszystkich ,które tu były wcześniej i najwięcej wytrzymywały 2 miesiące (nawet sąsiadka z boku ,tak mi mówiła)-widać to taki typ poprostu .Ale jeszcze miesiąc mi został ,to jakoś wytrzymam ,a po nowym roku zmiana miejsca i zmiana firmy .To już postanowione!
Chciałam się pożalić ,żeby mi było lżej ,ale ok zamykam temat .
Ahoj załoga :) Wskoczyłam na minutke żeby powiedziec że "chmurze" No przysłali mi takie ustroistwo i mam e-papieroska :) Tylko ja gapa dwie flaszki tego olejku beznikotynowego zamowilam :) Ale i tak fajnie jest :) A poza tym wiecie co? Dzis na maila przysłano mi oferte pracy (oczywiście na Święta) do dwóch sióstr obie po 80tce za 1300 euro. Obie na wozkach, obie trzeba umyć, ubrac...i do jednej w nocy wstawać (od czasu do czasu tak napisali) No więc moja wyobraźnia ruszyła i...juz widziałam siebie biegajaca od jednej do drugiej i pchającą dwa wózki na spacerze...ło matko!
To o której Twoje szczęscie chodzi spać?:))))
A ja wyślę list gończy za nowądanutą. Tak się urlopuje, że o forum i zabawie w słówka zapomniała ;-)