Na wyjeździe #3

06 listopada 2013 19:26 / 3 osobom podoba się ten post
Poszukiwana Danuta, już wcale nie taka nowa ;-) Wyjechała z Francji w kierunku bliżej nieokreślonym. Znak rozpoznawczy - kolczasta. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...
06 listopada 2013 19:35
judora

Poszukiwana Danuta, już wcale nie taka nowa ;-) Wyjechała z Francji w kierunku bliżej nieokreślonym. Znak rozpoznawczy - kolczasta. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...

Jak napisałaś ze wcale nie taka nowa to moze szukac nie bedą.Co?
06 listopada 2013 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Jak napisałaś ze wcale nie taka nowa to moze szukac nie bedą.Co?

Oj , ups ale przecież nie nowa nie znaczy niemłoda :)
06 listopada 2013 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Umiesze chyba apel w necie oddajcie nam nasza mozah aM pojechala w poniedzialek i slad zaginął.Emilia nie było ostatnio w Szwajcarii uprowadzenia busa pt."Sindbad" poczytaj w  Allgemeine Zeitung.

Hmm, nie bylo ... na szczescie. Pewnie musi sie zadomowic. Teraz nowe miejsce, nie wiem, jak tam z netem, miala miec.
06 listopada 2013 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
margaretka82

Asik- Pod ten post "za e-chmurzę" z Tobą :))))
A propos avatarka ,to zamiast gitary ,Ziaba powinna mieć e-papierosa hahaha :)))

Powiem inaczej Zaba z gitarą będzie dla e-papieroska parą :) Ale nie moge tekiej żaby znaleźć. Ten internet nie nadąża z modą :)
06 listopada 2013 20:21 / 4 osobom podoba się ten post
Wiecie co dzis usłyszałam? Ponoc osoby które przebywaja w DE 12 miesięcy automatycznie stają sie obywatelami niemieckimi :) Ponoc nowe pomysły unijne. Słyszałyscie cos na ten temat? Trzeba wyrywac stąd. jestem 9 m-cy. Nie dałam sie zrusyfikować a moge sie na własne życzenie zgermanizowac...nie daj Boże...
06 listopada 2013 20:29
Asik

Powiem inaczej Zaba z gitarą będzie dla e-papieroska parą :) Ale nie moge tekiej żaby znaleźć. Ten internet nie nadąża z modą :)

A we wszystkich szufladkach internetu sprawdzilas ???
To ja postaram sie poszukac :) 

06 listopada 2013 20:36 / 4 osobom podoba się ten post
Asik

Wiecie co dzis usłyszałam? Ponoc osoby które przebywaja w DE 12 miesięcy automatycznie stają sie obywatelami niemieckimi :) Ponoc nowe pomysły unijne. Słyszałyscie cos na ten temat? Trzeba wyrywac stąd. jestem 9 m-cy. Nie dałam sie zrusyfikować a moge sie na własne życzenie zgermanizowac...nie daj Boże...

i jeszcze nazwisko trzeba zmienic na Kupper albo Szmidt wielkiego wyboru nie daja.Trzeba bedzie protestowac.Mnie sie podoba Klopp.
06 listopada 2013 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Niemozliwe, prima aprilis w listopadzie ??? Moze chodzi o nabycie praw zblizonych do tych, jakie posiadaja Niemcy, ale nie o obywatelstwo, w zadnym kraju nie do przelkniecia !
06 listopada 2013 20:46
Mamusiu 2 ,masz już pracę?
06 listopada 2013 20:50
mleczko47

i jeszcze nazwisko trzeba zmienic na Kupper albo Szmidt wielkiego wyboru nie daja.Trzeba bedzie protestowac.Mnie sie podoba Klopp.

A mnie Topf :) Tak mowi pan Skarb na Kloop :)
06 listopada 2013 20:52
Dyśka

Mamusiu 2 ,masz już pracę?

Dyśka a masz coś dla mnie,narazie zastępuje Serce do soboty,a potem będe szukać,narazie podzwoniłam w parę miejsc i czekam na odzew,niestety przez to będe musiała chyba święta spędzić w Niemczech,w najgorszym razie wrócę tu,dziadków już znam,czas pokaże,pozdrawiam.
06 listopada 2013 20:56
mamusia2

Dyśka a masz coś dla mnie,narazie zastępuje Serce do soboty,a potem będe szukać,narazie podzwoniłam w parę miejsc i czekam na odzew,niestety przez to będe musiała chyba święta spędzić w Niemczech,w najgorszym razie wrócę tu,dziadków już znam,czas pokaże,pozdrawiam.

tak mam ,mozesz mnie zmienić jak będziesz chciała i firma sie zgodzi.
06 listopada 2013 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

A mnie Topf :) Tak mowi pan Skarb na Kloop :)

A mnie sie podoba Klopp Jurgen Klopp
06 listopada 2013 20:58
tylko tu też święta by wypadły ,ja nie pracuje w swięta 6/6tyg.